Jump to content

LG 1730S i LG1915?

krisiun82

Recommended Posts

Δεν κάνουμε ένα μιχ από 1730 και 1915 και να πάρεις 1715S:p :p :p :p :p

Δεν ξέρω φίλε θα σου πρότεινα και εγώ 1720Ρ κοίτα εξαρτάτε τι θες όμως μέγεθος ή καλύτερη ποιότητα,εγώ πάντως θα έπερνα 1720Ρ (χωρίς πρόβλημα χρημάτων γιατί νομίζω πάει 380 με 400 αν δεν κάνω λάθος:confused:

Aν ειναι να παρεις 17αρα παρε 1720P.Την εχεις δει φανταζομαι στον Φαρμα.Αλλιως ελα κ δες την κ σε μενα αν θες.Ειμαι απολυτα ικανοποιημενος.

Σε 19αρα θα πηγενα μονο για αυτη http://www.lge.com/catalog/prodmodeldetail?catModel=49&actType=&modelName=&globalCode=L1980U&modelPrefix=400000&globalSuffix=000000&currentPage=&categoryId=CTG1000496&parentId=CTG1000439&modelCategoryId=CTG1000499&page=

Αρχική απάντηση από ICE

LG 19 με κλειστά μάτια.

Η γνώμη μου βέβαια

Ice και που ξερεις αν ειναι καλη? την εχεις δει σε κανα φιλο σου?? Χεχεχ

Krisium82 μην το σκεφτεσαι, 1915 , την εχω εδω και κανα 2 μηνες. Φοβερη. Ειδικα για τα λεφτα της, παιζεις οτι παιχνιδι θελεις χορις το παραμικρο προβλημα. Μεχρι και ταινιες βλεπεισ (αν εξερεσεις το μαυρο που ειναι λιγο γκρι οπως σε ολες τις TFT)

Και μην το σκεφτεσαι για την 17'' αρα , δεν λεει, αν κατσεις μπρωστα στην 1915 θα καταλαβεις διαφορα, ειναι απλος... ΤΕΡΑΣΤΙΑ σε σχεση με τις 17αρες (την εχω διπλα σε μια 17'' TFT Phillips και μου φενεται η phillips κουτσικη..)

Και οι 2 οθονες εχουν ΤΝ πανελ. Οποτε δε θα πρεπει να εχεις και τρομερο διλημμα: 1915S, λογω μεγεθους.

Αν εχεις τη δυνατοτητα να παρεις την 1920P ή 1930Ρ και δεν εισαι hardcore gamer, τοτε το ξανασυζηταμε ;)

• 1 month later...

Για την LG L1980Q τι λέτε? Είναι νομίζω μια 1915s με μικρότερο response time (αν και δε νομίζω να καταλάβει κανείς διαφορά απο τα 12ms στα 8ms) και DVI. Την έχει κανείς? Αξίζει αυτή η διαφορά στην τιμή απο την 1915s? (περίπου 200 ευρώ ακριβότερη είναι)

Απ'οτι βλέπω, οι διαφορές τους είναι στο response time και στο DVI. Δεν βλέπω καμμιά άλλη διαφορά, ούτε στο contrast ούτε στο brightness..

200 ευρώ παραπάνω για ενα DVI νομίζω είναι μεγάλη διαφορά, αυτό που αξίζει για μένα είναι το design της και το οτι είναι αρκετά λεπτή.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.