Chris!! Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 6, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 6, 2009 Χαίρεται...Μετά από φορμάτ που έκανα στον υπολογιστή μου αντιμετωπίζω πρόβλημα ήχου από την άποψη ότι δεν ακούγεται τίποτα από τα ηχεία.Προσπάθησα να ξαναπεράσω πάλι τους drivers αλλά και πάλι τιποτα...Καμια ιδέα??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chris!! Σεπτέμβριος 8, 2009 Author #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2009 Tίποτα?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gevereal Σεπτέμβριος 8, 2009 #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2009 με ακουστικά έχεις ήχο;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chris!! Σεπτέμβριος 8, 2009 Author #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2009 Οντως, συνδέοντας τα ακουστικα στην εξωτερική κάρτα ήχου έχω κανονικα ήχο (από τα ακουστικά πάντα)Αντίθετα, δεν έχω ήχο όταν συνδέω τα ακουστικά με τα ηχεία δηλαδή τη συσκευη που ελέγχει τα ηχεία(ένταση και ρυθμίσεις). Link to comment Share on other sites More sharing options...
gevereal Σεπτέμβριος 8, 2009 #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2009 μιλάμε για laptop????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chris!! Σεπτέμβριος 9, 2009 Author #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2009 Όχι, αλλά το πρόβλημα λύθηκε.Ευχαριστώ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
caterpillar Σεπτέμβριος 10, 2009 #7 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 10, 2009 Και πώς λύθηκε το πρόβλημα? Αν επιτρέπεται... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Greek Σεπτέμβριος 10, 2009 #8 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 10, 2009 Θα έβαλε τους οδηγους της κάρτας ήχου που ενεργοποιούν την πόρτα με την είσοδο βύσματος.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chris!! Σεπτέμβριος 11, 2009 Author #9 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 11, 2009 Όχι, αλλού βρισκόταν το πρόβλημα.Απο τη στιγμή που ο φίλος gevereal μου είπε για τα ακουστικά και είδα πως δεν βρίσκεται το πρόβλημα στην κάρτα ήχου και στα βίσματα , άρχισα να κοιτάω τις ρυθμίσεις της creative και πρόσεξα ότι ενώ κατά την εγκατάσταση τα είχα ρυθμίσει όλα σωστά ο υπολογιστής τα είχε επαναφέρει όλα.Επομένως μου έβγαζε πως για παράδειγμα αντι για 5-1 ειχα 2 ηχεία, αναλογικό ήχο και κάτι κουφές ρυθμίσεις στο SPDIF αν δεν κάνω λάθος.Τα άλλαξα επομένως και το πρόβλημα που ήταν εξαρχής χαζομάρα δικιά μου, λύθηκε.Τουλάχιστον, γλύτωσα τον τεχνικο τον οποίο ήμουν έτοιμος να καλέσω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.