Jump to content

Πρόβλημα ήχου μετά από Format...

Chris!!

Recommended Posts

Χαίρεται...

Μετά από φορμάτ που έκανα στον υπολογιστή μου αντιμετωπίζω πρόβλημα ήχου από την άποψη ότι δεν ακούγεται τίποτα από τα ηχεία.

Προσπάθησα να ξαναπεράσω πάλι τους drivers αλλά και πάλι τιποτα...

Καμια ιδέα???

Οντως, συνδέοντας τα ακουστικα στην εξωτερική κάρτα ήχου έχω κανονικα ήχο (από τα ακουστικά πάντα)

Αντίθετα, δεν έχω ήχο όταν συνδέω τα ακουστικά με τα ηχεία δηλαδή τη συσκευη που ελέγχει τα ηχεία(ένταση και ρυθμίσεις).

Όχι, αλλού βρισκόταν το πρόβλημα.Απο τη στιγμή που ο φίλος gevereal μου είπε για τα ακουστικά και είδα πως δεν βρίσκεται το πρόβλημα στην κάρτα ήχου και στα βίσματα , άρχισα να κοιτάω τις ρυθμίσεις της creative και πρόσεξα ότι ενώ κατά την εγκατάσταση τα είχα ρυθμίσει όλα σωστά ο υπολογιστής τα είχε επαναφέρει όλα.Επομένως μου έβγαζε πως για παράδειγμα αντι για 5-1 ειχα 2 ηχεία, αναλογικό ήχο και κάτι κουφές ρυθμίσεις στο SPDIF αν δεν κάνω λάθος.Τα άλλαξα επομένως και το πρόβλημα που ήταν εξαρχής χαζομάρα δικιά μου, λύθηκε.

Τουλάχιστον, γλύτωσα τον τεχνικο τον οποίο ήμουν έτοιμος να καλέσω

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.