kar4fl3x Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 4, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 4, 2009 Για σας ρε παιδια,Τη βοηθεια σας θα ηθελα αν γνωριζετε για ενα πολυ παραξενο πραγμα που μου σημβενει εδω και λιγες μερες. Λοιπον, εχω ενα προβλημα με το λαπτοπ μου και για να ειμαι ηλικρινης παρα πολυ παραξενο. πρωτη φορα το σηναντω και δεν βρηκα τη λυση. Οτι κανω μου βγαζει τιν ερωτηση που βγαζει οταν θελω να κανω κατι delete , για παραδηγμα, κανω "double click" στο "my documents" μου κανει αυτη την ερωτηση, παταω εγω με τη σειρα μου "οχι" και μετα με βαζει στον φακελο, για καπιο ιο δεν το νομιζω γιατι μεχρι και φορματ το εχω κανει και συνεχιζει να μου κανει το ιδιο προβλημα.Σας ευχαριστω εκ τον προτερων!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kratistos1 Σεπτέμβριος 5, 2009 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 5, 2009 Πρώτα θα δοκίμαζα να κάνω επαναφορά προεπιλογών από τις επιλογές φακέλων - έναρξη>ρυθμίσεις>πίνακας ελέγχου>επιλογές φακέλων Link to comment Share on other sites More sharing options...
kar4fl3x Σεπτέμβριος 7, 2009 Author #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 7, 2009 Μπα, τπτ δεν γινεται..το προβλημα ειναι οτι συμβενει σε οτι και αν ανοι3ω (πχ, my documents, my computer,) βασικα οτι χρειαζεται "double click". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Greek Σεπτέμβριος 7, 2009 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 7, 2009 Αν κάνεις δεξί κλικ δουλευει σαν αριστερο? Δηλαδή μηπως έχουν γίνει reverse οι λειτουργίες του ποντικιου για αριστερόχειρες? Αλλιως δοκίμασε να κάνεις ένα System restore για αρχη γιατι παίζει να ειναι και ιος οππότε να πάς στην κατάσταση πριν γίνουν μαντάρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kar4fl3x Σεπτέμβριος 7, 2009 Author #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 7, 2009 Δουλευει κανονικα το αριστερο φιλε greek, δεν ξερω τι αλλο να κανω Για ιο δεν νομιζω να πεζει κατι γιατι το φορμαρα, μεχρι και σκληρο αλλαξα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Greek Σεπτέμβριος 7, 2009 #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 7, 2009 Αν μπορείς πόσταρε ενα printscreen για να δουμε το μύνημα. Απλό ποντικι έχεις ή καποιο που έχει και πρόγραματιζουμενα πλήκτρα και εχει πάρει το κουμπί μακροεντολή? Δοκίμασες με αλλο ποντίκι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kar4fl3x Σεπτέμβριος 7, 2009 Author #7 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 7, 2009 τώρα που ανάφερες το ποντίκι κάτι μπορεί να παίζει γιατί με το "touch mouse" του λαπτοπ δεν το κάνει τόσο συχνά οσο το αλλο, ενα κανονικό ποντικι ειναι το αλλο με τα απλα πλήκτρα, να ανεβάσω και μια φωτο. οταν θα ειμαι στο σπιτι για να δειτε περι τίνος πρόκειται Link to comment Share on other sites More sharing options...
kar4fl3x Οκτώβριος 10, 2009 Author #8 Κοινοποίηση Οκτώβριος 10, 2009 καμια βοήθεια ρε παιδια? κανενα fix δεν υπαρχει?http://img30.imageshack.us/img30/4371/deleteq.pngτο προβλημα σε εικονα για να καταλαβεται.ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
tristeno1416003162 Οκτώβριος 10, 2009 #9 Κοινοποίηση Οκτώβριος 10, 2009 Το πληκτρολόγιο έχει πρόβλημα αλλά σιγουρέψου ότι δεν έχεις ενεργοποιήσει κατά λάθος τα sticky keys (πάτα το shift 5 φορές γρήγορα για να μπεις στις επιλογές) Link to comment Share on other sites More sharing options...
kar4fl3x Οκτώβριος 10, 2009 Author #10 Κοινοποίηση Οκτώβριος 10, 2009 Μαλλον το πληκτρολογιο θα φτεει, αλλα γιατι με καθε κλικ μου ανηγει το "delete message" δεν μπορω να καταλαβω..το κλικ του ποντικιου με το delete κατι δεν μου κολαει.Τα "sticky keys" 100% δεν ειναι , αφου το φορμαρα , μεχρι και σκληρο αλλαξα, disable ηταν παντα..Τελοσπαντον παιδια, θα το ψαχνω και αν βρω κατι θα σας ενημερωσω!!Ευχαριστω πολυ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.