blade_pan Απρίλιος 9, 2005 Author #21 Απρίλιος 9, 2005 Αυτα που σου λεω ειναι χωρις o/c;) Ναι η giga εχει πιο χοντρες βιδες και εχω βαλει αλλες.Ασε απλα εχω ξενερωσει με ολα!
jax7480 Απρίλιος 9, 2005 #22 Απρίλιος 9, 2005 Ουτε κι εγω βρηκα καποιο προβλημα με την εν λογω ψυκτρα, αν και την εβαλα σε A64. Αυτο που αναφερεις fotme για τις θερμοκρασιες σε idle ειναι λογικο. Για να δουλεψει σωστα η ψυκτρα, και συγκεκριμενα τα Heat pipes θελει φορτιο, δηλαδη ζεστη. Ειδαλλως δεν υπαρχει λογος.
Nos-Dio Απρίλιος 9, 2005 #23 Απρίλιος 9, 2005 Αρχική απάντηση από blade_pan Αυτα που σου λεω ειναι χωρις o/c;) Ναι η giga εχει πιο χοντρες βιδες και εχω βαλει αλλες.Ασε απλα εχω ξενερωσει με ολα! τι να πω ρε σ....αυτη η gigabyte σε εχει σκησει..ωστοσο αν δεν εχεις οικονομικο προβλημα πες οτι εχασες 150 ευρω* και παρε μια DFΙ η ΑΣΟΥΣ η οτι αλλο θες...*στην τελικη την πουλας καποτε στα 100 η και πιο κατω πχ!
blade_pan Απρίλιος 9, 2005 Author #24 Απρίλιος 9, 2005 θα τα ξεπουλησω ολα και gigabyte & Xp-120 και θα παρω μια DFI και ενα τριπλο ψυγειο της ASETEK να κανω την δουλεια μου!!!:banging:
deadlock7 Απρίλιος 10, 2005 #25 Απρίλιος 10, 2005 Κι εγω θελω να παρω αυτην τη ψυκτρα με το GA-K8NS939 Ultra που εχω!Με βαζεις σε σκεψη γιατι εχω τον ανεμιστηρα καιρο τωρα(απο παλιο ψυγειο)..:OT:Αν τελικα την πουλησεις στειλε ενα πμ.. :OT:
Nos-Dio Απρίλιος 11, 2005 #27 Απρίλιος 11, 2005 Αρχική απάντηση από blade_pan θα τα ξεπουλησω ολα και gigabyte & Xp-120 και θα παρω μια DFI και ενα τριπλο ψυγειο της ASETEK να κανω την δουλεια μου!!!:banging: ακριβο..με 105 +μεταφορικα φαιρνεις το τριπλο το θερμοτσιλ απο Αγγλια...δεν λεει το ασετεκ
blade_pan Απρίλιος 11, 2005 Author #28 Απρίλιος 11, 2005 Μα δεν ειναι σχεδον ιδιο?το ASETEK εχει 105...
haris1984 Απρίλιος 11, 2005 #29 Απρίλιος 11, 2005 αν δεν κανω λαθος τα θερμοτσιλ εχουν σχεδον ιδιες επιδοσεις με τα αντιστοιχα black ice extreme και οχι με τα black ice pro της asetek
Nos-Dio Απρίλιος 11, 2005 #30 Απρίλιος 11, 2005 Πως ειναι δυνατον να εχει τις ιδιες επιδοσεις αφου ειναι διπλασιο σε παχος????της ασετεκ ειναι 23mm παχος επειδη οπως λεει και ο Χαρης ειναι τα ΠΡΟ και τα Extreme-Thermochill εχουν 40mm+
mauros Απρίλιος 11, 2005 #31 Απρίλιος 11, 2005 Αν όντως χρησιμοποιείς το πισι σου με την ψύκτρα όπως στην δεύτερη φωτό τότε σίγουρα έχει γίνει τρομερό λάθος.ή η giga δεν έχει σωστές τρύπες (πράγμα που δεν ξέρω) ή απλά δεν κατάλαβες ότι μπαίνει και αλλιώς (με τον σωστό τρόπο δηλαδή).Κοίτα να τοποθετήσεις σωστά την ψύκτρα και άσε τα νερά μέχρι να αρχίσουν να πιάνουν τα χέρια σου.Δεν υπονοώ ότι είναι δεδομένο ότι τα χέρια κάποιου πρέπει να πιάνουν,το θεωρώ απόλυτα φυσιολογικόκαλή τύχη!:flower:
blade_pan Απρίλιος 11, 2005 Author #32 Απρίλιος 11, 2005 Αρχική απάντηση από Arapis [Χθες, στις 17:05] Αν όντως χρησιμοποιείς το πισι σου με την ψύκτρα όπως στην δεύτερη φωτό τότε σίγουρα έχει γίνει τρομερό λάθος.ή η giga δεν έχει σωστές τρύπες (πράγμα που δεν ξέρω) ή απλά δεν κατάλαβες ότι μπαίνει και αλλιώς (με τον σωστό τρόπο δηλαδή).Κοίτα να τοποθετήσεις σωστά την ψύκτρα και άσε τα νερά μέχρι να αρχίσουν να πιάνουν τα χέρια σου.Δεν υπονοώ ότι είναι δεδομένο ότι τα χέρια κάποιου πρέπει να πιάνουν,το θεωρώ απόλυτα φυσιολογικό καλή τύχη!:flower: Και γω νομιζω πως δεν ειναι σωστο....Αλλα δεν μπαινει αλλιως...και στην thermalright λεει οτι μπαινει χωρις το DPS... Οσο για νερο,εχω ηδη αλλα το πουλαω σε εναν φιλο μου σε λιγες μερες,;ρα κατι ξερω! Απλα ηθελα κατι καλυτερο!
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.