Dejan Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31, 2009 Γνωρίζει κανείς κάποιο αξιόπιστο θερμοκρασιόμετρο ώστε να είναι εύκολη η μέτρηση της θερμοκρασίας του νερού/υγρού που είναι μέσα σε ένα τανκ? (π.χ. Reserator 1). Θα πρέπει σαφώς να είναι αδιάβροχο κάποιο μέρος του για να μπαίνει μέσα στο νερό :045: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Αύγουστος 31, 2009 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 31, 2009 Μπορείς να το κάνεις με Laser χωρίς να μπαίνει μέσα. Επίσης οποιοδήποτε απλό θερμόμετρο υδραργύρου είναι αδιάβροχο, διαφορετικά θα χυνόταν ο υδράργυρος... Link to comment Share on other sites More sharing options...
viper1442169065 Αύγουστος 31, 2009 #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 31, 2009 Στο EBAY παίζουν άπειρα θερμόμετρα για ενυδρεία.Ένα τέτοιο θες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Αύγουστος 31, 2009 #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 31, 2009 Των ενυδρείων δε νομίζω ότι θα τον εξυπηρετήσουν... Αν θέλει να μετρήσει τη θερμοκρασία μέσα στο Reserator 1, δε θα μπορεί, αφού αυτά που προορίζονται για ενυδρεία, θεωρούν ότι θα τοποθετηθούν πίσω από τζάμι και θα φαίνονται. Link to comment Share on other sites More sharing options...
viper1442169065 Αύγουστος 31, 2009 #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 31, 2009 Καλά υπάρχουν τόσα είδη που δεν πιστεύω ότι δε θα βρει κάποιο να του κάνει.Το είχα ψάξει για μένα παλιότερα και πραγματικά είχα εντυπωσιαστεί από το τι ποικιλία υπάρχει.Ψηφιακά, αναλογικά με αισθητήρες, με alarm, ό,τι θες Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Αύγουστος 31, 2009 #6 Κοινοποίηση Αύγουστος 31, 2009 Ναι, τελικά έχεις δίκιο, τα είδα κι εγώ... Έχουν κάποια με αισθητήρα που μπαίνει μέσα και οι ενδείξεις είναι εκτός.Κάτι τέτοιο μάλιστα θα είναι ιδανικό, αφού θα μπορεί να πάει στον πάτο του Reserator 1, και να μετράει τη θερμοκρασία του νερού, όπως έρχεται από το σύστημα και όχι στο πάνω μέρος που θα έχει κάποια διαφορά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sterizos Σεπτέμβριος 5, 2009 #7 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 5, 2009 Γνωρίζει κανείς κάποιο αξιόπιστο θερμοκρασιόμετρο ώστε να είναι εύκολη η μέτρηση της θερμοκρασίας του νερού/υγρού που είναι μέσα σε ένα τανκ? (π.χ. Reserator 1). Θα πρέπει σαφώς να είναι αδιάβροχο κάποιο μέρος του για να μπαίνει μέσα στο νερό :045:ΕΓΩ ΕΧΩ ΤΗΣ BITSPOWER ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΛΑΔΑ.ΠΑΡΕ ΤΟ ΑΠΟ ΔΩ(WWW.PERFORMANCE-PCS.COM)EXEI K TO ESHOP ΕΝΑΝ ΤΗΣ ALPHA COOL ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΥΣ ΔΕΝ ΧΩΡΑΕΙ ΣΤΟ Τ ΒLOCK Link to comment Share on other sites More sharing options...
pug_f_e Αύγουστος 8, 2010 #8 Κοινοποίηση Αύγουστος 8, 2010 αν ασχολεισαι με ebay , μπορεις να παρεις ενα πιστολι με υπερυθρες( εχουν πολλη καλη ακριβεια) με 20 ευρω.εχει και laser πανω για να σε βοηθαει το σημαδι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.