Jump to content

τα παιξε ο σκληρός...

gevereal

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

καλησπέρα παιδιά...

μόλις γύρισα από τις διακοπές με ολίγες "δυστυχώς" απώλειες...

Έχω στην κατοχή μου και έναν εξωτερικό σκληρό SeaGate 500αρη τον εξής κάτωθι...

107608.jpg

o οποίος σε ένα απλό ταρακούνημα - σπρώξιμο των καλωδίων τα έπαιξε...

έκτοτε όταν τον συνδέω σε pc ακούγεται ένα ελαφρύ γύρισμα-σταμάτημα-γύρισμα-σταμάτημα για κανά 2λεπτο έως ότου σταματήσει εντελώς...

υπάρχει σωτηρία πέρα από εταιρεία μήπως μπορέσω και ανακτήσω τα data????

μου έχουν πει και για λύση...κατάψυξης...λέει κάτι τίποτα αυτό σε κανέναν;;;

η ατυχία είναι πώς είχα καταναλώσει ήδη τα περί 420gb...

Εάν δεν σ' ενδιαφέρει η εγγύηση (το να πάρεις έναν λειτουργικό αντικαταστάτη παραδίδωντας τον χαλασμένο) κατ αρχάς βάλε τον σκληρό απο το κουτί και δοκίμασέ τον απ ευθείας σε pc. Δεν άν είναι 7200.11 με bad firmware και δοκίμασε να τον φλασάρεις έστω και "νεκρό". Δοκίμασε και κατάψυξη αλλά πιάνει 1 στις 10. Μετά πας σε datalabs, tictac, ανάκτηση κ.ο.κ. και έσω έτοιμος για minimum 300€ ποσοστιαίας ανάκτησης.

Δεν άν είναι 7200.11 με bad firmware και δοκίμασε να τον φλασάρεις έστω και "νεκρό". Δοκίμασε και κατάψυξη αλλά πιάνει 1 στις 10. Μετά πας σε datalabs, tictac, ανάκτηση κ.ο.κ. και έσω έτοιμος για minimum 300€ ποσοστιαίας ανάκτησης.

Αυτό εχω σκοπό να κάνω...δε το συζητώ να δώσω λεφτά για ανάκτηση...γιατί πρόκειται μόνο για download αρχεία...απλά μου κάνει εντύπωση ο τρόπος...

ο δίσκος ούτε έπεσε, ούτε χτύπησε κάπου αλλού...απλά τραβήχτηκε απότομα το usb καλώδιο...

το ιδιο κ χειροτερο ειναι αυτο απο πεσιμο!!απο πεσιμο μπορει να δουλευε παλι.εγω εχω εναν εξωτερικο mybook 500αρη κ καμια φορα του τραβαω το usb για να τον βαλω στο αλλο pc k τραβαει κατι κοληματα ωρες ωρες αστα να πανε αφου ολο λεω τελος αυτα κ ολο τα ιδια κανω αλλα δεν εχω κατι το ιδιαιτερο μεσα γιατι δεν τον εμπιστευομαι κ ξερω οτι καποια στιγμη θα παραδωσει ψυχη!!!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.