f2bnp Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 20, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 20, 2009 Έχω το laptop αυτό και επειδή στην αρχή ,ενώ μου είχε πει να κάνω ένα CD για να μπορέσω εαν έχω πρόβλημα να κάνω system restore ,εγώ το ξέχασα τελείως και τώρα που προέκυψε πρόβλημα δεν μπορώ να κάνω επανεγκατάσταση των Vista και δεν είχε κανένα CD μαζί.Θα ήθελα εαν μπορείτε να μου πείτε εαν μπορώ να το προμηθευτώ από κάπου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
maddoctor Αύγουστος 20, 2009 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 20, 2009 Δοκίμασες να πατήσεις Alt + F10 για να μπεις σε recovery partition? Link to comment Share on other sites More sharing options...
f2bnp Αύγουστος 20, 2009 Author #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 20, 2009 Και εκεί που νόμιζα ότι τα είχα εξαντλήσει όλα να ο σωτήρας μου!Χίλια ευχαριστώ φίλε Link to comment Share on other sites More sharing options...
PinkPanther Αύγουστος 21, 2009 #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 21, 2009 Εγω πάλι που έχω 2 acer aspire , θα σου πρότινα να βρείς ενα OEM cd με vista να σβησεις τα παντα ( όλα τα χαζοpartition κρυφα και μη ) και να φτιάξεις ενα σωστό partition χωρις την σαβούρα της acer . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.