Makis Hourdakis Μάρτιος 19, 2005 #21 Κοινοποίηση Μάρτιος 19, 2005 Μόλις με πήραν απ'το e-shop. Είχανε κάνει λέει ένα λάθος στην τιμή και το μόνο που μπορούν να κάνουν είναι να μου το αφήσουν 470. Ε, εντάξει τους λέω. Μη μπαίνουμε σε φασαρίες για 30... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Μάρτιος 19, 2005 #22 Κοινοποίηση Μάρτιος 19, 2005 Αρχική απάντηση από Makis Hourdakis Εγώ πάντως κάποια στιγμή θα δώσω γύρω στα 200-300 (όσο βγεί, δεν ξερω) και θα φτιάξω ένα καλό homemade τελείως αυτόνομο (δική του στέγη, τροφοδοτικό κ.τ.λ.) και όσο το δυνατόν πιο αθόρυβο... άντε με το καλό! εγώ πάντως διάλεξα το asetek ετοιματζίδικο γιατί δεν είχα και πολύ χρόνο, τα ήθελα όλα "έτοιμα". γενικά με κουτιά και τέτοια ( σιδερικά ) βαριέμαι άσχημα να ασχολούμαι, οπότε αν έφτιαχνα κάτι μόνος μου μάλλον θα ταν εντελώς μούφα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Μάρτιος 19, 2005 #23 Κοινοποίηση Μάρτιος 19, 2005 Κι εμένα δεν πολυπιάνουν τα χέρια μου αλλά όταν είναι θα κάτσω με την ησυχία μου (ίσως το καλοκαίρι) και θα το φτιάξω όσο πιο καλό μπορώ...Για το θέμα του e-shop: τελικά κερδίζω και 10... http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.162290 Link to comment Share on other sites More sharing options...
magicman Μάρτιος 19, 2005 #24 Κοινοποίηση Μάρτιος 19, 2005 @sotiris Ευχαριστω. το εχει στο hacshop! ασε επαθα πλακα.. το νερο μεσα στο block θα εβρασε!! που λεει ο λογος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.