afasias1442169073 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 13, 2009 #1 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 13, 2009 Λόγω του ότι το ImageSarck.gr έκλεισε και δεν μπορώ να κάνω edit το προηγουμενο post ξαναπαραθέτω post με διορθωμένο Link . Πρόσφατα άλλαξα το Midi Tower THERMALTAKE VD2000BNS MATRIX BLACK κουτί μου με το Full Tower COOLERMASTER RC-840-SSN1-GP ATCS 840 γιατί το παλιό με της σταδιακές αναβαθμίσεις που του έκανα δεν χωρούσε τίποτα άλλο και η θερμοκρασίες τώρα το καλοκαίρι ήταν πολύ υψηλές . Παραθέτω τις παρακάτω photos για να βοηθήσω όσους είναι σε δίλημμα midi η Full Tower λόγω κόστους να αποφασίσουν πιο εύκολα . Επίσης θέλω να επισημάνω ότι η θερμοκρασία έπεσε σε full load 5 βαθμούς. Είναι εμφανής η διαφορά μεγέθους .. apocalypse :045: Είναι εμφανές ότι είναι αδύνατον να κυκλοφορήσει ελευθερα ο αέρας εκεί μέσα :086: Και ιδού το νέο μου κουτί και δεν θα ήταν υπερβολή να πω πως έχει τον διπλάσιο όγκο από το προηγούμενο κουτί . Το μόνο εξτρά που χρειάστηκε να κάνω είναι να τοποθετήσω ένα έξτρα ανεμιστήρα επάνω δεξιά στο κουτί για να φυσάει προς τον ανεμιστήρα της CPU.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.