Maynard1442169073 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 13, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 13, 2009 ΚαλημέραΟ κύριος δίσκος μου (250GB) ήταν χωρισμένος σε:winxp sp3 (C: ) (19κάτι GB)windows 7 (win7, W: ) (25κάτι GB)data (Downloads, D: ) (υπόλοιπο δίσκου)Επειδή έβαλα κάποια προγράμματα στα xp και γέμισε θέλησα να δώσωλίγο χώρο στα xp απο το data, συγκεκριμένα ~4.9GB.Χρησιμοποίησα το paragon partition manager 9 που είχα μέσα γιαυτότο σκοπό αλλά στην πορεία η δουλειά κάπου κόλλησε. Πάτησα esc, μερώτησε αν θέλω σίγουρα να διακόψω λέγοντας οτι μπορεί να χάσω data,είπα όχι μπάς κ έτσι ξαναπάρει μπρός αλλα δε γινόνταν τίποτα... οπότετο διέκοψα μετά ξανά οριστικά.Αυτή τη στιγμή στο bootάρισμα με βγάζει στο dualboot και μπορώ να μπώκαι στα 2 λειτουργικά.Στον explorer εμφανίζονται ώς Local Disk (C: ), Local Disk (D: ), win7 (W: )και στο D: δέν μπαίνει...Στο paragon part. manager 9 μου δείχνει:http://img18.imageshack.us/img18/5733/partition2.jpgΠλέον μπορεί να γίνει κάτι ή το χάσαμε το partition πατριώτη...; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maynard1442169073 Αύγουστος 14, 2009 Author #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 14, 2009 Προχώρησα μεσω του προγράμματος σε delete partition + undelete wizard.Τα πιο πολλά αρχεία σώθηκαν. Μπορεί να κλείσει το θέμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakattack1442169065 Αύγουστος 14, 2009 #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 14, 2009 εγω, τις προαλλες, που εχασα για αγνωστο λογο το data partition και μου το εδειχνε ως ελαττωματικο-ακυρο, το εσωσα με τη δισκετα του DiskPatch . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.