Jump to content

Δειξτε τις κιθαρες σας!

Bobi Rhoads

ποια μαρκα θεωρητε καλυτερη κατα την προσωπικη γνωμη-ε  

103 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

• Replies 365
  • Created
  • Last Reply

γιατι τους ξεχασαμε?

ο καθενας λεει αυτους που τους αρεσουν!

μπορει να μην τους αρεσουν!

Αρχική απάντηση από LordOfRings [Σήμερα, στις 23:35]

τι ειναι το μπουζούλι :hehe:

Τι λες ρε ποιο μπουζούλι?????:p :p :p :p :p :p :p

η δικη μου λιστα : carlos santana

jimie page

jimie hendrix

eric clapton

mark knopfel

kirk hammet

bb king

Joe Satriani

john Petrucci

Ritchie Blackmore

Rory Gallagher

Αρχική απάντηση από Bobi Rhoads [Σήμερα, στις 23:52]

ετσι γραφεις!!!!:D :D :D:rolleyes::laughing::jump:

Εγώ:wassat: :wassat: :whistling :whistling :whistling :whistling :whistling

Ρε παιδία για αυτό είπα top 5 κιθαρίστες... Αν ήταν να βάλουμε καμια 20αδα ο καθένας δεν εχει και πολύ νόημα...

Anyway απο πένες... Εγω χρησιμοποιώ 1.25 mm το λεπτότερο. Συνήθως παίζω με extra heavy Fender πένες. Καμμιά φορά χρησιμοποιώ και 5λεπτα, βγάζουν ωραίο ήχο για blues.

Τις 11αρες τις σκέφτομαι για διάφορους λόγους.

1) Παίζω σχετικά αργά (μέχρι Highway Star ταχύτητες περίπου) οπότε οι λεπτές χορδές δεν μου προσφέρουν ιδιαίτερα πλέονεκτήματα αφού δεν πάω για shredding.

2) Χτυπάω πολύ δυνατά τις χορδές και κάνω πολλά bends. Αυτό εχει σαν αποτέλεσμα να μου σπάει η high E χορδή σχεδών μια φορά τη βδομάδα.

3) Θεωρητικά θα έχουν πιο γεμάτο ήχο.

Παίζεις με 3mm πένα??? Και νόμιζα οτι εγώ έπαιζα με βαριά... Δεν ύξερα καν οτι υπήρχε τέτοιο μέγεθος. Καλά εγώ οι 1.25 που έχω είναι σαν κέρματα. H 3mm πως είναι δηλαδή??? :woot:

εγω με medium παιζω, ,

αν και πολλες φορες δεν χρησιμοποιώ γιατι απο πολύ μικρος ξεκίνησα να μαθαίνο κλασσική .. ..

Κ γω παιζω με 1-1.5...και εκτος αυτου κραταω και χαμηλα την πενα(δηλαδη εξεχει μικρο μερος απ τα δαχτυλα), το ιδιο ειδα αργοτερα πως κανει και ο Yngwie Malmsteem οσοι παιζεται "σκληρους" ηχους δοκιμαστε το...να πω οτι εχω μια les paul-epiphone, photo δε παιζουν!

Αρχική απάντηση από Bobi Rhoads

για τις πενες δεν ειπατε τιποτα!

δεν ειδατε την ερωτηση λιγο πιο πανω?

Rockwave 2004

Παρολο που δεν ξερω να παιζω κιθαρα .... πηρα το μυνημα οτι πρεπει να αρχισω καποτε :D

post-1454-1416071698,9526_thumb.jpg

παιδες! εχει αλλαξει κανεις μαγνητη?

αν ναι τι εχετε βαλει?

εγω εχω αλλαξει τον πανω μαγνητη στην SG μου

και εχω βαλει εναν TONY IOMMI! αλλα δεν με ικανοποιει

παρα παλυ! μαλλον θα τον αλλαξω!

Αρχική απάντηση από No Quarter

Παίζεις με 3mm πένα??? Και νόμιζα οτι εγώ έπαιζα με βαριά... Δεν ύξερα καν οτι υπήρχε τέτοιο μέγεθος. Καλά εγώ οι 1.25 που έχω είναι σαν κέρματα. H 3mm πως είναι δηλαδή??? :woot:

ειναι κυριως για μπασιστες!

pena0od.jpg

:jump: Τι πένα είναι αυτή ωρε Μπάμπη;;; Εγώ παίζω συνήθως με μια fender medium και με μια Ibanez heavy. Από "βαριές" δεν έχω δοκιμάσει πολλές αλλά η Ibanez μου αρέσει. Η Fender επίσης είναι πολύ ωραία. Κάθε τόσο παίρνω δυο τρεις γιατί τις χάνω... :tomato:

Υ.Γ.: Ενωείται οτι την κρατάω άκρη άκρη όταν παίζω solo. Δεν μπορώ να διανωηθώ άνθρωπο να παίζει solo και να κρατάει την πένα πιο πάνω. Σε ακόρντα αλλάζει το πράγμα...

Μακη μου την δινουν αυτες οι χοντρες πενες γιατι μου αρεσει

το οτι ο,τι δυναμη ριχνω στο χερι παει ακριβως στις χορδες!

σου το ειπα, ειμαι ανωμαλος στο θεμα αυτο!:p:look:

Υ.Γ:τα σφυριγματα που βγαζεις με τις πενες αυτες ειναι παρ

πολυ καλα!

Λοιπόν το σετάκι μου.

Η κιθάρα (Washburn N4) είναι το Signature model του Nuno Bettencourt των Extreme.

Εχω αλλάξει μαγνήτες με τους EMG 85 πάνω και 81 κάτω. ’λλαξα το τρέμολο και έβαλα το Lo-pro της Ibanez. H ταστιέρα είναι απο έβενο!

Η πεταλιέρα είναι η γνωστή Boss GT-6.

O ενισχυτής είναι Hughes & Kettner 200watt με ηχεία 2x100

Eίναι υβριδικός. Λαμπάτη προενίσχυση και ενισχυτής τρανζίστορ.

post-728-1416071699,456_thumb.jpg

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.