Jump to content

Δειξτε τις κιθαρες σας!

Bobi Rhoads

ποια μαρκα θεωρητε καλυτερη κατα την προσωπικη γνωμη-ε  

103 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

• Replies 365
  • Created
  • Last Reply

τι ενυσχητη εχετε?

εγω εχω εναν 15αρη Peavey!για το σπιτι

μια χαρα ειναι!

παιζαμε με εναν φιλο σε εναν

100αρη marshall και εναν 200αρη diesel και

ηταν γ@μ@τοι και οι δυο!

Αρχική απάντηση από Bobi Rhoads [Σήμερα, στις 19:44]

Freedom τι απο ολα αυτα παιζεις?

παιζεις μονο κιθαρα ,μονο μπασο ή και τα δυο?

Πρώτο οργανο μου θεωρώ την ηλεκτρική κιθάρα...απο εκει και πέρα δεν έχω πρόβλημα να παιξω οτιδήποτε έχει ταστιέρα και χορδες...

Από τα 2 μπάσα το Aria Pro είναι της γυναίκας μου και το άλλο (Ibanez) το πήρα πρίν απο μερικά χρόνια για τις ηχογραφήσεις μου...η κλασσική είναι 1/2 μου έκανε "παρέα" στο φανταριλίκι και τώρα με βοηθάει στο "ζέσταμα"...

Για την Statocaster δεν χρειάζονται ειδικές συστάσεις...

Photos δεν έχω ακόμα, ο εξοπλισμός μου είναι:

Κιθάρες:

Epiphone Les Paul Standard με μαγνήτες Gibson '57 Classic (Rythm), Gibson '57 Classic Plus (Treble)

Fender Stratocaster Mexican με 3 Single Coils μαγνήτες Gold Lace Sensor

Venson Stratocaster wanabe (πρώτη μου κιθάρα)

Applause ηλεκτρακουστική

Ενισχυτές:

Fender Hot Rod Deluxe (40W)

Marshall MG30DFx (30W)

Στο μέλλον (οχι ιδιαίτερα άμμεσο) λέω να πάρω μια Gibson Les Paul Standard, και πιθανότατα κανέναν Fender Bassman ή Marshall Bluesbraker ενισχυτή. Α και ίσως ένα Fender Precission Bass.

Είδη μουσικής: Rock, Blues, Jazz, και λίγο Metal

Από ενισχυτή έχω έναν Roland cube 30 (34W). Μου άρεσε πάρα πολύ οτι ήταν ο μόνος που βρήκα στα λεφτά του (κάτι λιγότερα από 300) με εφέ...

Αρχική απάντηση από Makis Hourdakis

Όχι και ούτε θέλω να μάθω... Sorry αλλά κάτι τύπους σαν αυτόν με τέτοιες κιθάρες δεν τους πάω καθόλου. Δεν έχω τπτ μαζί σου ούτε με τον τύπο αφού δεν τον ξέρω... Με το στύλ όμως έχω.

Mάκη αυτόν τον κιθαρίστα δε το φτάνεις ούτε στο μικρό του δαχτυλάκι και ούτε οι κιθαρίστες που ακούς εσύ, δε πρέπει να σε αποπροσανατολίζει η εμφάνιση για της ικανότητες κάποιου στην τέχνη του.
Αρχική απάντηση από enduracell

Mάκη αυτόν τον κιθαρίστα δε το φτάνεις ούτε στο μικρό του δαχτυλάκι και ούτε οι κιθαρίστες που ακούς εσύ, δε πρέπει να σε αποπροσανατολίζει η εμφάνιση για της ικανότητες κάποιου στην τέχνη του.

Το ξέρω οτι δεν τον φτάνω. Το στυλ του είπα δεν μ'αρέσει. Μπορεί άμα τον ακούσω να μου αρέσει... ;)

ειμαι σιγουρος πως θα σου αρεσει!

ευχαριστω enduracell που βοηθας

στο να μεινει το ονομα αυτο στο υψος του!

σοβαρα αξιζει!

Αρχική απάντηση από Makis Hourdakis

Ο διακόπτης και τα 4 ποτενσιόμετρα που αντιστοιχούνε;

μακη sorry που πριν δεν σου απαντησα στο τι κανουν τα

ποτενσιομετρα!

λοιπον!ειναι τα volume για τους μαγνητες ,γιατι καθε μαγνητης εχει

ξεχωριστο volume, και τα αλλα ειναι τα tone καθε μαγνητη!

Επι τι ευκαιρία δεν λέμε ο καθένας και ενα Top 5 κιθαριστών που αρέσουν στον καθένα μας (το πόσο 'καλός' θεωρείται ο κιθαρίστας είναι άσχετο):

1) Jimmy Page

2) Ritchie Blackmore

3) Eric Clapton

4) Rory Gallagher

5) David Gilmour

Εγώ χρησιμοποιώ 10αρες Gibson Vintage ή Brite Wires, ή Ernie Ball Regular Slinky 10αρες αλλά σκέφτομαι να το πάω προς 11αρες κάποια στιγμή.

11αρες? αναλογα βεβαια με το τι θα παιξεις!

αμα πας να παιξεις judas priest σιγα μη βγαλεις σολο

με 11αρες!

Αρχική απάντηση από Makis Hourdakis [Σήμερα, στις 17:21]

Όχι και ούτε θέλω να μάθω... Sorry αλλά κάτι τύπους σαν αυτόν με τέτοιες κιθάρες δεν τους πάω καθόλου. Δεν έχω τπτ μαζί σου ούτε με τον τύπο αφού δεν τον ξέρω... Με το στύλ όμως έχω.

:( :( :( :(

παιδια τι πενες χρησημοποιειτε?

εγω ειμαι λιγο ανωμαλος σε αυτο το θεμα

(τουλαχιστον ετσι μου λενε οι φιλοι μου) γιατι

παιζω με πενες 3mm και καμια φορα με 2mm πενα!

με λεπτοτερη δεν παιζω!

Όλοι έχετε από 2 κιθάρες?????

Μία απλή και μία ηλεκτρική

Θα πάω να πάρω και εγώ ένα ηλεκτρικό μπουζούκι γιατί έχω μόνο απλό:p :p :p :p :p

επιτρέπετε photo μπουζουκιού:p :p :p :p :p :p :p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.