Jump to content

Δειξτε τις κιθαρες σας!

Bobi Rhoads

ποια μαρκα θεωρητε καλυτερη κατα την προσωπικη γνωμη-ε  

103 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από Bobi Rhoads

ποσταρε και μπασο!

οποιος θελει αρκει να ειναι εγχορδο!

και το πιάνο χορδες εχει,, εχω ένα ΥΑΜΑΗΑ να το ποστάρω??.. :p:P

• Replies 365
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από Makis Hourdakis

Καλα, όχι και ότι να 'ναι! Μην αρχίσουν και ποστάρουν βιολιά και βιολαντσέλα! Πες καλύτερα οτιδήποτε κιθαροειδές... ;)

οκ τοτε!ποσταρετε οτιδηποτε κιθαροειδες!

Που 'σαι ρε spc γμτ! Σταμάτησες να διορθώνεις και αρχίσαν πάλι όλοι να κάνουν ορθογραφικά! Μπάμπη δεν το λέω για σένα. Απλώς μου 'δωσες αφορμή... :)

Καλα, όχι και ότι να 'ναι! Μην αρχίσουν και ποστάρουν βιολιά και βιολαντσέλα! Πες καλύτερα οτιδήποτε κιθαροειδές... ;)

ΑΧΑΧΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΟΣΤΑΡΩ ΤΟΤΕΣ

διότι έχω bass epiphone viola... Beatles style

Μακη ειδες τωρα ποιος ειναι?

τοσο καιρο που τον μελετω εχω καταφερει παρα πολλα

πραγματα!

Αρχική απάντηση από LordOfRings

τι μουσική παίζετε ?. .

Ελληνικό rock και έντεχνο με ιδιαίτερη προτήμηση στον Παπακωνσταντίνου και στα υπόγεια Ρεύματα...

τι μουσική παίζετε ?. .

παιζω rock ξενο ομως, hard rock και metal(ΙRON MAIDEN,GUN'S N' ROSES, BON JOVI,

WASP) και γενικα παιζω RAINBOW,PURPLE, SABBATH, OZZY, DIO

αυτα!!!

Ελληνικό rock και έντεχνο με ιδιαίτερη προτήμηση στον Παπακωνσταντίνου και στα υπόγεια Ρεύματα...

δικος μας εισαι ,, εγω ειχα rock group στα νιατα μου ,,

παιζαμε ΤΡΥΠΕΣ, υπογεια , ενδελεχεια, magidespell , ξυλινα σπαθια , πυξ λαξ ,, διαφανα κτλπ

Ειχα ξενερωσει με την ζωη μου που δεν μπορουσα να παω να δω τους Velvet Revolver λογω εξεταστικης. Μα και αυτοι να μην ερθουν στα γιαννενα???:mad:

δικος μας εισαι ,, εγω ειχα rock group στα νιατα μου ,,

παιζαμε ΤΡΥΠΕΣ, υπογεια , ενδελεχεια, magidespell , ξυλινα σπαθια , πυξ λαξ ,, διαφανα κτλπ

Ακριβώς αυτά! Εγώ θέλω να φτιάξω Groupάκι αλλά δεν βρίσκω άτομα. ’λλοι είναι σε άλλα groups, άλλοι δεν ακούνε ελληνικό rock και πάει λέγοντας... Μεγάλο σπάσιμο. Χθες ήρθανε δυο κιθαρίστες, μία πληκτρού (που επειδή δεν είχαμε αρμόνιο απλώς τραγουδούσε) και ήταν να 'ρθει και μια μπασίστρα. Τέσπα, παίξαμε εκεί πέρα ότι βρίσκαμε, κάναμε χαβαλέ και γενικώς περάσαμε ωραία. Και οι τέσσερις τους ήταν στο ίδιο groupάκι. Εν τω μεταξύ με τον ένα είχαμε και τον ίδιο καθηγητή στην κιθάρα!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.