Jump to content

Δειξτε τις κιθαρες σας!

Bobi Rhoads

ποια μαρκα θεωρητε καλυτερη κατα την προσωπικη γνωμη-ε  

103 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Γιατί; Μην πέσει; Δεν κινδυνεύει, μην ανυσηχείς... Επίσης βαριόμουνα να κατέβω κάτω να τη βάλω στο stand και λέω δε τη βάζω στο ράφι; :p

Αρχική απάντηση από No Quarter

Sunburst Stratocaster! Αυτό είναι... Αν και η δικία μου έχει rosewood ταστιέρα.

Προσωπικά προτιμώ μακράν τη maple ταστιέρα... Δεν ξέρω αλλά σε όσες με rosewood ταστιέρα έχω παίξει ένιωθα μια κάποια δυσκολία... Το βλέπω και κάθε μέρα σε σύγκριση με την ακουστική. Καλά θα μου πείς άλλες χορδές εκεί αλλά τέσπα... Η διαφορά που ένιωθα ήταν μεγάλη...

• Replies 365
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από unseen

εχω κι εγω μια Ibanez κοκκινη σε σχημα ταυρι.

τοσο καιρο δεν μας ειχες πει τιποτα! δειξε και

καμια φοτο! παντως δεν ξερω για το ταυρι της

Ibanez αλλα το δικο μου το Gibson εχει τρομερο ηχο!

• 3 weeks later...
  • 1 month later...

Μια ακουστικη Yamaha LL-16 ολη μασιφ,με engelman spruce καπακι και ΕΙ Rosewood Πλατη και πλαινα,και εβενινη ταστιερα & Bridge.Ειναι Handcrafted made in Τaiwan.

Καμπανιστος και απολυτα ισορροπημενος ηχος με elixir 11αρες.

Και αλλη μια Υamaha FG 340T ετων 25 παροπλισμενη.Την αγορασα απο τον Thomann.de 599 ευρω μεσα σε μια αξιοπρεπεστατη θηκη.

Οσοι δεν ξερετε τον Thomann πριν αγορασετε μουσικο οργανο ριξτε του μια ματια πρωτα.Εγγυηση επιστροφης χρηματων αν για οποιοδηποτε λογο δεν σας αρεσει το προιον και πολυ καλες τιμες.

Εγώ λέω το καλοκαιράκι να πάρω μια ηλεκτρακουστική 12χορδη. Δεν το έχω πολυψάξει αλλά μάλλον για Fender πάμε ή για Cort. Τι έχετε να προτείνεε επι του θέματος; 800 max μάλλον... :)

Αρχική απάντηση από Makis Hourdakis

Τι έγινε ρε παιδιά; Το ξεχάσαμε το thread; :)

εχεισ δικιο ρε συ Μακη!ξεχαστηκε το θεμα εντελος!

Αρχική απάντηση από Makis Hourdakis

Εγώ λέω το καλοκαιράκι να πάρω μια ηλεκτρακουστική 12χορδη. Δεν το έχω πολυψάξει αλλά μάλλον για Fender πάμε ή για Cort. Τι έχετε να προτείνεε επι του θέματος; 800 max μάλλον... :)

Fender..................fender.....................FENDER.............!

Μονοδρομος!εχω παιξει και εχουν γαμω τους ηχους!

Και εγώ έχω δυο fender... :p Απλώς επειδή δεν ξέρω μήπως στις 12χορδες παίζει κάποια αλλη παράδοση, γι'αυτό ρωτάω... Ένας κάπως γνωστός τύπος μου είπε οτι για μια cort ακουστική και για να μου βάλει extra το Fishman Classic 4 θέλει 800 αλλά λέει είναι πολύ καλό όργανο. Εϊχα παίξει αλλά δεν τη θυμάμαι. ΕΠίσης μου είπε μια fender Με γύρω 700.

Καλός! Πολύ θέλω να πάιξω σε τέτοια. Καλά ρε, έχω συνηθήσει με τη Strato και πιάνω μια μέρα μια τέτοια και ήταν πανάλαφρη!

ισα ισα που σε σχεση με την προηγουμενη μουφα μου φενεται και βαρια.....

Δεν εχω πεξει ποτε με stratocaster....βασικα, δεν εχω παιξει με πανω απο 3-4 κιθαρες...Λιγες και καλες:devil: :devil:

Με τέτοια θέλω να παίξω και με les paul. Θα πάρει ένας φίλος τώρα οπότε θα έχω το χρόνο να ασχοληθώ... :D

Ρε σεις, οι ovation τι λένε; Θα παίρνατε;

LesPaul του 70κατι εχει ο θειος μου και ειναι πραγματικα απεριγραπτη. θα καταλαβεις μονο αν παιξεις.

Η 2η του ειναι μια ηλεκτροακουστικη ovation με ρηχο σκαφος. Πολυ καλη επισης. καποια στιγμη θα τις βγαλω να τις ποσταρω....

Τι λέει η ovation απο ήχο και στο φυσικό και στο ηλεκτρικό κομμάτι;

Υ.Γ.: Καλά, άμα ακούω για les paul και Fender τέτοιων εποχών τρελένομαι! Πολύ θ αθελα να είχα μια κιθάρα και να λέω αυτή είναι του τότε... Δεν πειράζει, σε καμια 20αριά χρόνια θα λέω "αυτή ήταν η πρώτη μου κιθάρα" :D

Παιδιά δεν ξέρω για σας. αλλά εγώ έχω μια ξανθοκόκκινη Gibson Les Paul, θαυμαστής του Slash και του Zack!Βαρβάτος ήχος!

Τι λέτε για αυτό το κιθαράκι για 560 από το Στόλλα; (όχι απο 'κει αλλά στο περίπου)

http://www.fender.com/products/search.php?partno=0951217021

Υ.Γ.:‘Α, κάτι άλλο που ξέχασα να πω είναι οτι προτιμώ να έχει κόψιμο γιατί τη θέλω για περίεργα κόλπα... :cool::D

Μάθε πρώτα να παίζεις σε 6χορδη και σιγά σιγά πας και σε 12 χορδές... :p Εϊναι κάπως δύσκολο να μάθεις σε 12χορδη επειδή οι χορδές είναι πολύ κοντά και αν δεν έχεις συνηθίσει που πέφτει κάθε χορδή δεν πρόκειται να τα καταφέρεις να παίξεις... :) Για τι στυλ ενδιαφέρεσαι και τι τύπο κιθάρας;

Αρχική απάντηση από Makis Hourdakis [Χθες, στις 16:02]

Τι λέτε για αυτό το κιθαράκι για 560 από το Στόλλα; (όχι απο 'κει αλλά στο περίπου)

http://www.fender.com/products/search.php?partno=0951217021

Υ.Γ.:‘Α, κάτι άλλο που ξέχασα να πω είναι οτι προτιμώ να έχει κόψιμο γιατί τη θέλω για περίεργα κόλπα... :cool::D

Γεια σας παιδια,Γεια σου Μακη.Ελπιζοντας να ανταποδωσω την αριστη κριτικη για την L568,την οποια χαιρομαι καθημερινα,θα προτεινα αν παρεις κιθαρα να εχει το λιγοτερο μασιφ (Solid) καπακι.Η συγκεκριμενη Fender ειναι Laminated και αυτο σημαινει πως ναι μεν θα ειναι ανθεκτικοτερη αλλα θα υστερει πολυ σε ηχο και δεν θα βελτιωνεται οσο περνουν τα χρονια καθως παιζεις.Επισης εβενινη ταστιερα (λιγοτερες φθορες).

Εγω θα σου προτεινα αν θελεις οπωςδηποτε με κοψιμο και ηλεκτροακουστικη απο Ελλαδα,να πας να ακουσεις τις Takamine απο του Στολλα (παντα με Solid καπακι το ελαχιστο),αλλα ριξε και μια ματια στο Review για 12χορδες οπου εχει συγκριτικο της Yamaha LL16-12 την οποια εχω σε 6χορδη,ολη μασιφ ξυλα,με:Taylor 455-12,Martin J12-16GT,Larivee L05-12,Lakewood D14-12,Avalon A200C-12.

http://www.acousticguitar.com/article/149/149,6352,FEATURE-1.asp

Δεν εχει ομως κοψιμο.Και δεν την βγαζει σε ηλεκτροακουστικη αλλα αυτο διορθωνεται.

Εδω εχει και ενα κλιπακι που πλησιαζει πολυ τον ηχο της LL-16 για να παρεις μια ιδεα του τι βρισκεις με 600 ευρω. http://www.yamaha-europe.com/yamaha_europe/download/movies/01_product_demos/L-Guitars/L-Guitars_english_v1_0_56k.wmv

ΥΓ.Ο Thomann δινει εγγυηση επιστροφης χρηματων αν επιστρεψεις το προιον για οποιοδηποτε λογο εντος 30 ημερων.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.