Jump to content

Δειξτε τις κιθαρες σας!

Bobi Rhoads

ποια μαρκα θεωρητε καλυτερη κατα την προσωπικη γνωμη-ε  

103 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Έλα ντε :hehe:...

Ρε φιλε 2500 Ευρωπουλα εχουν. Δηλαδη η το χρημα ρέει άφθνο ή εχουμε κρυφους επαγγελματιες κιθαριστες στο φορουμ :daisy:

• Replies 365
  • Created
  • Last Reply

Αυτος παιζει ηλεκτρικη χωρις ρευμα. Δεν πιανεται, ουτε ο Χεντριξ τετοια κολπα :p

btw βγηκαν σε δημοπρασια οι σταχτισμενη κιθαρα του Τζιμι, ειναι στα 500.000 Ευρω. Πολλα λεφτα για σταχτες δε νομιζετε ;

Ποσταρετε κανα τραγουδακι ρε παιδες..Οι κιθαρες σας καθονται; :D

κανας τρελαμενος με καμια custom?

τελικα εμπαξα emg 81 85... εμπαξα και line 6 pod x3... εμπαξα και ενισχυτη με 2 κουτες ηχεια και ο ηχος μου απλα δερνει αλλα θελει ψαξιμο και δεν εχω χρονοοοοοοοοοοοοο

κανα φορουμ για pod και ρυθμισεις υπαρχει????

επομενη κιθαρα θα ειναι epiphone με emg (ετσι εεεετσι) οχι οτι θα αλλαξει ο ηχος αφου εχω το εφε απλα ετσι... επειδη με σηκωνει το κεντρο βαρος πιο κατω το σχημα της...

actuαl foto:banging::banging::banging::banging::banging::banging::banging:

// εχω να σκασω λεφτα για pc κανα 6 μηνο και το τι λεφτα εχω μαζεψει δνε λεγεται.. τελικα τα pc ειναι αντε γεια εντελως...

μηπως να αλλαξω και φορουμ..????

(καλα ντε μια κουβεντα ειπα!!!!!!!!!!!)

post-3618-1416073631,8216_thumb.jpg

post-3618-1416073631,8216_thumb.jpg

Σε pod ρε man, και σουβλακια να συνδεσεις παλι τον ιδιο ηχο ακους. Παρε εναν καλο ενισχυτη και θα με θυμηθεις.

δν ξερω ρε.. η κιαθαρα που ποσταρα εχει τους ιδιους μαγνητες αλλα το σχημα της με ^^^^

την ιδια και απο κοντα..

οσο για ενισχυτη τωρα εχω μια οτι να ναι λυση... ενισχυτης σαλονιου luxman + 2 ηχεια revox + podx3

ο line 6 ειναι για ωρες βαρεμαρας

ουτως η αλλως το pod εχει τοσους ενισχυτες..

να αναφερω οτι απο εναλλαγη απο 81 85 και ρυθμιση πριμα βλεπω οσο διαφορα θα εβλεπα με εναν ενισχυτη.. οποτε ολο και καποια διαφορα θα δεις..

Αυτο που κανεις ειναι σαν να εχεις quad overclockαρισμενο τρελα με Quad SLI. 4 Giga DDR3 και να μου παιζεις Call of Duty σε 10 inches monitor :p

Ποσταρετε κανα τραγουδακι ρε παιδες..Οι κιθαρες σας καθονται; :D

κανας τρελαμενος με καμια custom?

http://rapidshare.de/files/40422947/Song_1.mp3.html

Χαλια μικροφωνο και ειναι κατι προχειρο. Αλλα ειναι το αποτελεσμα 20 ακροασεων Death Magnetic. :p

Το κατέβασα και το άκουσα. Ωραίο δείγμα. Αν και η εγγραφή καλά είπες .. πχ η ακουστική κιθάρα ακούγεται πιο δυνατά από τη lead και το βρώμικο μέρος μπουκώνει.

Οι δικές μου κιθάρες είναι μια ακουστική Martin και μια Fender Telecaster blonde F-Series CBS era του 1968.

http://www.soundupload.com/audio/xu6vm9z832ahil48

My new riffs :p

Καλυτερη ποιοτητα φυσικα γιατι εκανα χρηση της Cybershot για την εγγραφη του ήχου.

edit:

http://www.soundupload.com/audio/a2z8dns21j6g5pf6

Κατι πιο μελωδικο και οκ εκλεισε η βραδια μας.

http://www.soundupload.com/audio/e7bh4nunh6nd2d72

και η εισαγωγη για την αυριανη μερα...

Πολύ μου άρεσαν. Ειδικά το song2.

Οι δύο κιθάρες συνδυάζονται μια χαρά.

Ωραίοι είστε.

Για την "αυριανή μέρα" (σήμερα) που είπες για λέγε. Παίζετε κάπου?

Εγώ πάντως έχω μια Jackson DK2 Flame Blue. Σε αριστερόχειρη... Ναι, είμαι αριστερόχειρας και δεν αλλάζω!

Πολύ ικανοποιημένος απο την ταστιέρα, έχω και χορδές χαμηλωμένες αρκετά, και οι μαγνήτες μου δίνουν για τώρα καλό ήχο. Ο μπροστά έχει πιο γλυκό ήχο και σε μικρές μελωδίες είναι οτι πρέπει. Ο πίσω διπλός έχει πολύ καλό γκάζι και μπάσο στα μπουκώματα. Με πεταλάκι βγάζει παπάδες....

hi82pc77dytter6p5aum_thumb.jpg

195tf9kge7hr6ypm6djk_thumb.jpg

εγω παλι ειμαι αριστεροχειρας και παιζω σε δεξιοχειρη κιθαρα.. πιο ευκολο μου φανηκε.

οτι να ναι ε?

// ωραια η τζακσον σου btw

εγω παλι ειμαι αριστεροχειρας και παιζω σε δεξιοχειρη κιθαρα.. πιο ευκολο μου φανηκε.

οτι να ναι ε?

// ωραια η τζακσον σου btw

οχι αρκετοι ετσι κανουν.

Πλέον σχεδόν δεν υπάρχουν αριστερόχειρες κιθαρίστες, με την έννοια ότι παίζουν σε κανονική κιθάρα. Τείνουν να εξαφανιστούν, γιατί στην ουσία είναι ανούσιο να παίζει κάποιος με κιθάρα ανάποδη. Όταν ξεκινάς κιθάρα, ούτε το αριστερό ξέρει τι να κάνει ούτε το δεξί.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.