Jump to content

Δειξτε τις κιθαρες σας!

Bobi Rhoads

ποια μαρκα θεωρητε καλυτερη κατα την προσωπικη γνωμη-ε  

103 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

[γκρινια]

Έλα ρε πιανίστα με τις γα.....ενες τις παρτιτούρες σας. Το βρίκαμε τώρα επειδή έχουμε πιο πολλές νότες στο όργανο έχουμε στήσει ολόκληρη συνομοσία για να έιναι ο default τρόπος γραψίματος της μουσικής η παρτιτούρα. Ρε δεν μας ...

[/γκρινια]

Έλα ρε σοβαρά τώρα πές μου μια μέρα που είσαι ελεύθερος και εγώ σου έρχομαι (με ακούστικη ή ηλεκτρική ότι θέλετε :p)

• Replies 365
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από No Quarter

Μήπως έχεις απλά καιρό να παίξεις? Δεν ξέρω αν γίνεται να σκληρήνει μια κιθάρα έτσι στα καλά καθούμενα...

οχι ρε συ!!!απλα μου φανηκε πιο σκληρη απο την Gibson παρ ολο που πριν ηταν πανω κατω ιδιες!

Αρχική απάντηση από No Quarter

[γκρινια]

Έλα ρε πιανίστα με τις γα.....ενες τις παρτιτούρες σας. Το βρίκαμε τώρα επειδή έχουμε πιο πολλές νότες στο όργανο έχουμε στήσει ολόκληρη συνομοσία για να έιναι ο default τρόπος γραψίματος της μουσικής η παρτιτούρα. Ρε δεν μας ...

[/γκρινια]

Έλα ρε σοβαρά τώρα πές μου μια μέρα που είσαι ελεύθερος και εγώ σου έρχομαι (με ακούστικη ή ηλεκτρική ότι θέλετε :p)

29 κατασκευαστές μουσικής συμφωνούν ότι τα tabs είναι crap :p

Αρχική απάντηση από sotiris [Σήμερα, στις 08:32]

29 κατασκευαστές μουσικής συμφωνούν ότι τα tabs είναι crap :p

Ναι. Και οι 29 κάνουν λάθος. Εγώ έχω δίκιο. :p

Εγώ πάλι δε βολεύομαι με τπτ να παίζω ακόρντα από tabs. Τα προτιμώ χίλιες φορές γραμμένα ως C,Cm,D,Dm κ.τ.λ. Επίσης μου τη σπάνε τα "Do+" "Do-" κ.τ.λ. αν και δεν υπάρχει ιδιαίτερο πρόβλημα. Λέω μου τη σπάνε γιατί έχω συνηθίσει άμα βλέπω το γράμμα "D" να πηγαίνει το μυαλό μου κατευθείαν στη συγχορδία "ρε" και άμα βλέπω ένα "Do" αντί να παίξω "ντο" πιθανότατα θα παίξω "ρε"...

όλα το ίδιο είναι. ο μόνος τρόπος πάντως για να γράφεις μουσική, τουλάχιστον όπως την ξέρουμε, είναι η παρτιτούρα με νότες. δε λέω ότι είναι πολύ βολική, θέλει συνήθεια και διάβασμα, αλλά it's the only way;)

Αρχική απάντηση από Makis Hourdakis

Μήπως απλώς είναι πολυκουρασμένα τελευταία τα δάχτυλά σου;

Mπααααααααα!

ενα καλο σερβις θελει!και να γινει τελεια!ακομα καλυτερη και απο την αρχη!

• 4 months later...

Το ξεχάσαμε το thread;

Να ρωτήσω ρε παιδιά... Για προτείνετε κανένα μαγαζί στην Αθήνα ή κοντά με ποικιλία και κυρίως ΒΙΤΡΙΝΑ (δλδ να μπορώ να παίξω). Ψάχνω για 12χορδη και τα Χριστούγεννα θα ανέβω Αθήνα οπότε να ξέρω που ν αψάξω... ΕΠίσης αν σας βρίσκονται διευθύνσεις θα το εκτιμούσα ιδιαίτερα....

Τη δικη μου την πηρα απο τον Καγμακη, επι της Εμμανουηλ Μπενακη, δεν 8υμαμαι ακριβως αριθμο. Εκει μπορεις να κοιταξεις σιγουρα.

• 2 weeks later...

βρικα μια epiphone les paul γυρω στα 500 ευρωπουλα....σκεφτομαι να την τσιμπησω αλλα υι μαγνητες θα χρειαστω να βαλω για να βγαλω τον ηχο των led zeppelin?

p.s , Μακη , δεν κερω καμια για να σου πω :(

ΦΤΟΥ ΓΜΤ! Σήμερα πέρασα απο τον δικό μου και ξέχασα να ρωτήσω γι' αυτό που ήθελες... sorry...

Εσύ Gibson δεν ήθελες; Έχω ακούσει πάντως πως Gibson με Epiphone είναι σαν τη μέρα με τη νύκτα... Οπότε ψάξτο λίγο ακόμα... ;)

Όσο για τη 12χορδη... Τελικά μάλλον θα πάρω μια ακουστική Cort CJ 3-12 (Jumbo) και θα της βάλω πάνω ηλεκτρικά B-Band. Σύνολο βγαίνει 1010, αυτός μου την αφήνει 890... Τι λέτε;

Καλά, κι εγώ δεν είναι σίγουρο οτι θα τα μαζέψω τα λεφτά... 400 έχω μέχρι στιγμής. Στις γιορτές φέτος ελπίζω να μαζέψω κανένα 400άρι ακόμα και μετά το πολύ πολύ να μου δανείσουν τπτ οι γονείς μου... Πάντως ακόμα και αν δεν την πάρω τώρα, θα την πάρω το πάσχα ο κόσμος να χαλάσει! Ένα χρόνο και βάλε κυνηγάω μια 12χορδη...

Δεν έχω ασχοληθεί πολύ με το θέμα οπότε δεν μπορώ να σου πω... Αλλά ρε συ θα δώσεις τόσα για την κιθάρα και θα αλλάξεις κατευθείαν μαγνήτες; Πάρτη πρώτα και βλέπεις μετά...

Για να τη φτιάξεις όπως θες πόσο περίπου θα πάει;

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.