Jump to content

Δειξτε τις κιθαρες σας!

Bobi Rhoads

ποια μαρκα θεωρητε καλυτερη κατα την προσωπικη γνωμη-ε  

103 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

• Replies 365
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από Bobi Rhoads

ρε παιδια αυτο πιστευω πως ειναι ενα γενικο παραπονο

ολων των μεταλαδων και ροκαδων!

''ποτε επιτελους θα σταματησουν να ειναι στη μοδα ολα αυτα τα φλορικα,

ποτε θα σταματησει να γινεται χαμος με ολα τα καψουρο-σκυλοτραγουδα,

ποτε θα αρχισουν να γινονται συναυλειες ροκ και μεταλ απο αληθεινα ταλεντα,

ποτε θα ξαναζησει το αληθινο ροκ της εποχης 80 και βαλε εως 95-96?''

ολα αυτα τα ερωτηματα για να αναρωτηθουμε και να διαλογηστουμε

βαθια μεσα μας, μηπως και καποιοι ''ξυπνησουν'' με την καλη εννοια!

UP THE IRONS!!!

Έχεις δίκιο, αλλά η απάντηση είναι μάλλον ποτέ γιατί το Star System κατάντησε τη μουσική τη μεγαλύτερη και πιο κερδοφόρα βιομηχανία στο κόσμο. Πλέον αυτό που ακούς δεν είναι το συναίσθημα του συνθέτη/στιχουργού. Είναι ένα προϊόν σχεδιασμένο ώστε να πετύχει τα μέγιστα δυνατά κέρδη για όλους τους συντελεστές.

παντως.......καλο φαινεται!

εισαι λιγο τρελαμενος μαζι του

ή μου φιανεται?

χεχε, καλό είναι:)

κοίτα, τόσα χρόνια που παίζω, μου χει γίνει συνήθεια!!!!!

αν δεν παίξω 1 ώρα τη μέρα κάτι παθαίνω :D

αφού το χετε που το χετε το θρεντ, το απόγευμα θα ποστάρω κι εγώ

καμιά φωτό από τα μουσικά μου:)

Αρχική απάντηση από Chris2004

Έχεις δίκιο, αλλά η απάντηση είναι μάλλον ποτέ γιατί το Star System κατάντησε τη μουσική τη μεγαλύτερη και πιο κερδοφόρα βιομηχανία στο κόσμο. Πλέον αυτό που ακούς δεν είναι το συναίσθημα του συνθέτη/στιχουργού. Είναι ένα προϊόν σχεδιασμένο ώστε να πετύχει τα μέγιστα δυνατά κέρδη για όλους τους συντελεστές.

ομως ειναι κριμα ρε παιδες!

κριμα που η μουσικη πλεον δεν σε αγγιζει!

εγω βλεπω dvd απο εποχες maiden και αλλα συγκροτηματα

απο το 1984-95 και βλεπω παθος και αγαπη γι αυτο που κανουν!

βλεπω συναισθημα! αυτο το γουσταρω παρα πολυ ρε παιδια!

Αρχική απάντηση από sotiris

χεχε, καλό είναι:)

κοίτα, τόσα χρόνια που παίζω, μου χει γίνει συνήθεια!!!!!

αν δεν παίξω 1 ώρα τη μέρα κάτι παθαίνω :D

αφού το χετε που το χετε το θρεντ, το απόγευμα θα ποστάρω κι εγώ

καμιά φωτό από τα μουσικά μου:)

στειλε να τα δουμε!

και η κιθάρα μου :eek:

EDIT: αν παρατηρήσετε αριστερά από το keyboard φαίνεται η φλογέρα μου, οπότε αυτή η φωτό είναι 3σε1 :hehe:

post-1085-1416071749,0902_thumb.jpg

Ρε παίδες δεν τα έχετε μάθει? Rock is Dead. Τι το συζητάμε το θέμα απο εκει και πέρα... Κομμάτια σαν αυτά που έβγαιναν τις αρχές του '70 (IMHO η καλύτερη περίοδος στη σύγχρονη ιστορία τις μουσικής) δεν πρόκειτε να ξαναβγούν.

Υ.Γ.: ΑΙΣΧΟΣ! ΠΡΟΔΟΣΙΑ! ΠΑΝΟΥΚΛΑ! ΚΑΡΚΙΝΟΣ! ΕΓΚΑΘΕΤΟΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ!!!! (για τις φώτο των πληκτροφόρων μιλάω :p )

Αρχική απάντηση από No Quarter

Υ.Γ.: ΑΙΣΧΟΣ! ΠΡΟΔΟΣΙΑ! ΠΑΝΟΥΚΛΑ! ΚΑΡΚΙΝΟΣ! ΕΓΚΑΘΕΤΟΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ!!!! (για τις φώτο των πληκτροφόρων μιλάω :p )

καλά καλά θα ποστάρω και κάνα μπουζουκάκι και θα τα πούμε :p

είχα ρωτήσει πριν ποστάρω :hehe:

Ρε Σωτήρη ωραίο φαίνεται το MIDI. Το ψιλοληγουρεύομαι. Να ήξερα και να παίζω... :whistling

Βρε βρε, βρήκα θύμα να το πουλήσω?????

Δε μου φτάνουν οι οκτάβες βασικά (έχει 4) και λέω να το σκοτώσω :hehe:

Ρε παίδες δεν τα έχετε μάθει? Rock is Dead. Τι το συζητάμε το θέμα απο εκει και πέρα... Κομμάτια σαν αυτά που έβγαιναν τις αρχές του '70 (IMHO η καλύτερη περίοδος στη σύγχρονη ιστορία τις μουσικής) δεν πρόκειτε να ξαναβγούν.

το ροκ εγω πιστευω πως θα παρει τα πανω του παλι!

μακαρι! οσο για το θεμα οτι τετοια κομματια δεν ξαναβγαινουν,

μην το λες, θα ξαναβγουν αν και μονο αν οι μουσικοι βγαλουν κομματια

μεσα απο την ψυχη, με την τρελα του ροκ, και τον δυναμισμο του heavy metal!

παιδια σημερα εβαλα 10αρες gibson χορδες στην epiphone και

ο ηχος της ειναι γ@μω! απο εδω και περα μου φαινεται πως ολο τετοιες θα βαζω!

πολυ δεμενος ηχος με αρκετο ογκο και πολυ καλα καθαρα!

Λοιπόν, τελευταία γουστάρω πολύ να παίζω με τέρμα το GAIN του distortion, τέρμα το volume από την κιθάρα, χαμηλά από τον ενισχυτή, κάτω μαγνήτης και προσπαθώ να παίζω όσο πιο καθαρά μπορώ. Πολύ ωραία αίσθηση!

παιδια σημερα εβαλα 10αρες gibson χορδες στην epiphone και

ο ηχος της ειναι γ@μω! απο εδω και περα μου φαινεται πως ολο τετοιες θα βαζω!

πολυ δεμενος ηχος με αρκετο ογκο και πολυ καλα καθαρα!

Στα έλεγα, δοκίμασε και το σετάκι Skinny Top - Ηeavy Bottom της Ernie Ball, έχει τις 3 πάνω 11 άρες και τις 3 κάτω 10άρες. Απίστευτος ήχος.

Ελπίζω να ρύθμισες τη βέργα του μπράτσου γιατί θα χρειάζεται λίγο σφίξιμο τώρα με τις πιό βαριές χορδές.

’μα ψάξεις βρίσκεις ακόμα πάρα πολλά πολύ ωραία κομμάτια. Δόξα τω θεώ, η Ελλάδα τουλάχιστον έχει πάρα πολλά μικρά συγκροτήματα από τα οποία τα περισσότερα βγάζουν πολύ καλά τραγούδια. Δε λέω, το rock δεν είναι στην ακμή του αλλά μην αρχίζουμε πάλι τη γνωστή συζήτηση "το rock έχει πεθάνει" κ.τ.λ. Εγώ πιστεύω είναι καλύτερα έτσι. Ό,τι γίνεται πολύ γνωστό σχεδόν πάντα χαλάει...

Το Rock-Metal ποτέ δεν πεθαίνει, όσο υπάρχουν τραγούδια τα οποία ακόμα και μετά απο 30 χρόνια σε κάνουν να ανατριχιάζεις και όσα νέα παιδιά τα ακούνε κια παθαίνουν τη πλάκα τους.

Αυτό που πεθαίνει είναι οι εφήμερες επιτυχίες που έχουν ένα τυποποιημένο ρεφρέν και μουσική, όπως οι εμπορικές επιτυχίες που μας πασσάρουν κάθε μέρα η τηλεόραση και το ραδιόφωνο.

οπως τα λες Chris!οπως ειπα και παραπανω το μεταλ ανεβαινει!

οσο για τα καλα κομματια φαινεται πια ειναι!οπως ειπες παραπανω

ακουμε κομματια 30 χρονων και ακομα ανατριχιαζουμε!

:banging: :banging: :banging: :banging: :banging: :banging: :banging: :banging: :banging:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.