Jump to content

Δειξτε τις κιθαρες σας!

Bobi Rhoads

ποια μαρκα θεωρητε καλυτερη κατα την προσωπικη γνωμη-ε  

103 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από Bobi Rhoads [Χθες, στις 21:28]

ωραια κιθαρα gto234!

τι την εκανες? την εδωσες?

το παρατησες το αθλημα?

Ε,όχι και να την παρατήσω!Αυτά δεν γίνονται!Απλά τώρα είμαι με μια κλασσική και σκέφτομαι να φτιάξω μια κιθάρα custom,δεν ξέρω όμως θα δείξει...

• Replies 365
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από Bobi Rhoads

ασε Μακη η 12χορδη ειναι αλλο πραγμα!

μονο τον ηχο να βαλεις ειναι τρελα!

Ακριβώς! Κάποια στιγμή θα πάω να πάρω μια καλλή. Δεν νομίζω όμως να 'ναι σύντομα αυτή η στιγμή γιατί ακόμα δεν έχει περάσει καλά καλά ένας χρόνος από τότε που πήρα τη DG-20CE (πρώτη μου ουσιαστικά κιθάρα). Μετά από λιγότερο από ένα εξάμηνο πήρα τη Strato, ε, θα με κράξουνε στο τέλος! ’σε που άμα πάρω καινούρια κιθάρα θα πάρω κάτι σε πιο ψηλή κατηγορία οπότε σημαίνει πιο πολλά λεφτά και γενικώς *beep* τα. Η επόμενη κιθάρα μου πάντως θα είναι 12χορδη ηλ/ακουστική...

Μάκη μπράβο και είς ανώτερα, όσο για τις τύπισσες με τα σκυλάδικα τα έχουμε περάσει όλοι. Έλεος πια κάποιος να τις μαζέψει. Θυμάμαι και εγώ σε ένα rock - metal φεστιβάλ, όπου όλοι περιμένανε εμάς να παίξουμε που θα παίζαμε metallica-maiden-icedearth δηλαδή πολύ κοπάνημα - Ο ηχολήπτης ήθελε να βάλει πρίν απο μάς ένα συγκρότημα που έπαιζε ρεμπέτικα.

Μόλις γύρισα από ένα live. Παίζανε ελληνικό rock. Βασικά 2-3 τραγούδια ήταν αυθεντικά. Όλα τα άλλα είτε διασκευές ήτανε είτε δικά τους. Ωραίοι ήταν οι τύποι. Ήταν ο drummer που παίξαμε μαζί (ο οποίος έπαιζε κιθάρα) και τρεις άλλοι. Βασικά μου άρεσε η μουσική αλλά σιχάθικα με δυο λεσβίες που ήταν στο μπροστινό τραπέζι. Επίσης σιχάθηκα με μια κοπελιά της ηλικείας μου που δεν έβγαλε στιγμή το τσιγαράκι από το στώμα. Και να 'ταν μόνο αυτή... Ε, ρε που έχουμε καταντήσει. Η μόνη φορά που αισθάνθηκα πραγματικά υπερήφανος για τον εαυτό μου...

Αρχική απάντηση από Makis Hourdakis

Μόλις γύρισα από ένα live. Παίζανε ελληνικό rock. Βασικά 2-3 τραγούδια ήταν αυθεντικά. Όλα τα άλλα είτε διασκευές ήτανε είτε δικά τους. Ωραίοι ήταν οι τύποι. Ήταν ο drummer που παίξαμε μαζί (ο οποίος έπαιζε κιθάρα) και τρεις άλλοι. Βασικά μου άρεσε η μουσική αλλά σιχάθικα με δυο λεσβίες που ήταν στο μπροστινό τραπέζι. Επίσης σιχάθηκα με μια κοπελιά της ηλικείας μου που δεν έβγαλε στιγμή το τσιγαράκι από το στώμα. Και να 'ταν μόνο αυτή... Ε, ρε που έχουμε καταντήσει. Η μόνη φορά που αισθάνθηκα πραγματικά υπερήφανος για τον εαυτό μου...

έχεις σκεφτεί να φτιάξεις blog?

ένα διαδικτυακό ημερολόγιο.

μπορείς να γράφεις τον πόνο σου άφοβα, μιας και είναι το ημερολόγιό σου

www.blogger.com

:flower:

Καλά, κατάλαβα. Δεν είχα που δεν είχα σε ποιόν να πώ τον πόνο μου, τώρα με παραπέμπετε κι εσείς σε διαδικτυακό ημερολόγιο...

ρε παιδια αυτο πιστευω πως ειναι ενα γενικο παραπονο

ολων των μεταλαδων και ροκαδων!

''ποτε επιτελους θα σταματησουν να ειναι στη μοδα ολα αυτα τα φλορικα,

ποτε θα σταματησει να γινεται χαμος με ολα τα καψουρο-σκυλοτραγουδα,

ποτε θα αρχισουν να γινονται συναυλειες ροκ και μεταλ απο αληθεινα ταλεντα,

ποτε θα ξαναζησει το αληθινο ροκ της εποχης 80 και βαλε εως 95-96?''

ολα αυτα τα ερωτηματα για να αναρωτηθουμε και να διαλογηστουμε

βαθια μεσα μας, μηπως και καποιοι ''ξυπνησουν'' με την καλη εννοια!

UP THE IRONS!!!

’ντε, μιας που το συνεχίζεις θα συνεχίσω κι εγώ αλλά ας μην το πάμε πολύ μακρυά και το σκοτώσουμε τελείως το Thread. Το πρόβλημα Μπάμπη είναι οτι τα άτομα για τα οποία μιλάω παραπάνω είναι rock ή τουλάχιστον έτσι επαγγέλονται. Το τσιγάρο στο στόμα από αυτή την ηλικεία και γενικώς διάφορες άλλες "μαγκιές" τα θεωρώ μεγάλες μα#####ς.

οχι Μακη! δεν ειπα τιποτα για αυτα που ελεγες παραπανω!

απλα εβγαλα προς τα εξω ενα παραπονο μου το οποιο εκρυβα

μεσα μου πολυ καιρο και ηθελα να δω ποιος αλλος συμφωνει!

καταλαβες Μακη?ηταν απλα κατι ξεκαρφωτο!

Τι έγινε ρε παιδιά; Το ξεχάσαμε το thread; Τελευταία μου 'χει κολλήσει η ιδέα να φτιάξω μια θήκη για την ηλεκτρική από αλουμήνιο. Πώς θα σας φαινότανε; Από τότε που πήρα την κιθάρα ονειρεύομαι μια ορθογώνια αλουμηνένια θήκη αλλά πρέπει να κάνουν μια περιουσία. Έτσι πήρα θάρος από τα καμώματα του Κοπρίτη και είπα να πειραματιστώ. Τη σκέφτομαι με φύλλα και προφίλ ασημένιου και μαύρου αλουμηνίου εξωτερικά και εσωτερικά με κάτι του στυλ μαλακό αφρολέξ ή υαλοβάμβακα ντυμένο με μαλακό πανί και μέσα διάφορες θηκούλες. Ωραία δεν θα 'τανε; Πόσο λέτε να μου κοστίσει;

Τωρα παιζω με μια εδω και χροονια δανεικη Eko, αλλα μπριζωθηκα να παρω μια yamaha pacific 112. Βλεπετε μαθητης, δεν τρεχουν και τα λεφτα απο τις τσεπες:)

Φωτος δεν εχω, οταν βρω μηχανη θα τραβηξω τη δικια μου, και την ΑΥΘΕΝΤΙΚΗ Gibson LesPaul (νομιζω καπου του 197x) και την Ovation του θειου μου!

Εγώ θα γούσταρα μια Ovation 12χορδη από αυτές που δεν έχουν τρύπα στη μέση αλλά μικρότερες στις άκρες. Μια τέτοια ή μια Godin σαν του Μαχαιρίτσα. Ωστόσο οι Ovation έχω ακούσει οτι δε λένε στο φυσικό ήχο πολλά. Οι Godin τι λένε; Δεν ξέρω, θέλω μια ηλεκτρακουστική 12χορδη, λεπτή και χωρίς τρύπα στη μέση οπότε πάμε σε κάτι από αυτά... Ωστόσο πολλά λεφτά... Μπορεί τελειώνοντας το Λύκειο (που ακόμα δεν έχω μπεί :p ) να μαζέψω λεφτά να πάρω μια καλλή. Στην ακουστική τα δίνω πιο άνετα γιατί ξέρω οτι τη χρησιμοποιώ περισσότερο και γενικώς ασχολούμαι περισσότερο με αυτήν. Δεν ξέρω για εσάς πάντως εγώ συνήθως την προτιμάω από την ηλεκτρική...

Αρχική απάντηση από Makis Hourdakis

Τι έγινε ρε παιδιά; Το ξεχάσαμε το thread; Τελευταία μου 'χει κολλήσει η ιδέα να φτιάξω μια θήκη για την ηλεκτρική από αλουμήνιο. Πώς θα σας φαινότανε; Από τότε που πήρα την κιθάρα ονειρεύομαι μια ορθογώνια αλουμηνένια θήκη αλλά πρέπει να κάνουν μια περιουσία. Έτσι πήρα θάρος από τα καμώματα του Κοπρίτη και είπα να πειραματιστώ. Τη σκέφτομαι με φύλλα και προφίλ ασημένιου και μαύρου αλουμηνίου εξωτερικά και εσωτερικά με κάτι του στυλ μαλακό αφρολέξ ή υαλοβάμβακα ντυμένο με μαλακό πανί και μέσα διάφορες θηκούλες. Ωραία δεν θα 'τανε; Πόσο λέτε να μου κοστίσει;

Μακη καλο αυτο και μια χαρα θα ειναι να το προσπαθησεις αλλα δεν ειμαι σιγουρος κατα

ποσο θα ειναι ενταξη η κατασκευη αυτη! μηπως ειναι πολυ βαρια?

αυτο που εχεις υποψη σου ειναι βαρυ? εχεις καποιο λινκ να μας δειξεις καμια τετοια

θηκη?

Δεν έχω link και ούτε ξέρω αν υπάρχουν τέτοιες θήκες. Απλώς θα μου άρεσε κάτι τέτοιο... Δεν πρέπει να 'ναι ιδιαίτερα βαριά μιας και θα είναι από αλουμήνιο. Βασικά βαριά θα 'ναι αλλά δε νομίζω να έχει μεγάλη διαφορά από μια πλαστική... Το θέμα βέβαια είναι οτι είναι και απο μόνες τους βαριές οι strato οπότε... Τελευταία έχω αρχίσει να ανησυχώ μην πάθω καμιά σκολίωση μιας και έχω πολλή ώρα την ακουστική στον ώμο επειδή την κουβαλάω κάθε μέρα στο σχολείο... Είναι και αρκετά πιο βαριά η καινούρια θήκη από την παλιά... Σκέφτομαι βέβαια οτι την ηλεκτρική ποτέ δεν την κουβαλάω πολύ οπότε No prob...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.