Jump to content

DIABLO3-2000-4GB KIT RMA?

varachio

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Λοιπόν παιδιά έχασα ένα dimm μνήμης προχθές ενός DIABLO3-2000-4GB-9-9-9-24-KIT. Τις πήγα στο πλαίσιο και μου λένε ναι εχουν πρόβλημα και θα σας κόψουμε πιστωτικό γιατι δεν υπαρχουν πια... To επίσημο site της GSX πιο είναι για να κάνω rma? Λογικά θα γίνεται, αλλά δεν το βρίσκω... έχει κάνει κανεις rma GSX μνήμες; Γιατί αν είναι να τις πάρω απο το πλαίσιοκαι να τις κάνω εγώ rma...

Άμεση και άψογη η απάντηση της csx... Κατ' αρχήν μιλάς με ένα μόνο άτομο κι όχι με ολόκληρο RMA department... Για όσους αντιμετωπίσουν πρόβλημα στο εγγύς μέλλον το site είναι το http://www.compustocx.de/?language=gr

ναι, και στα ελληνικά!... και για rma λίγο κρυμμένο κάτω στην επιλογή της επικοινωνίας υπάρχει το όνομα του Ahmad Nassary-Zadeh στον οποίο στέλνετε mail και κανονίζετε μαζί του τις λεπτομέρειες... Αν και η αντικατάσταση γίνει γρήγορα τότε θα είναι το καλύτερο rma που μου έτυχε... είδωμεν...

Για να δούμε χρόνο παράδοσης.

Να σε ρωτήσω, σου ζήτησε να εξετάσεις πρώτα τις μνήμες σου και μετά να κανονίσει να σου στείλει άλλες?

Μακάρι να πάνε όλα καλά.

Σου είπε ότι θα γίνουν αντικατάσταση ?

Εχουν όντως ακόμα στοκ με Micron GTR/GTS ?

Μακάρι να πάνε όλα καλά.

εδω εχει το πλαισιο βρε ΤΑΣΟ μονές ενα ολοκληρο κοντέινερ δεν θα έχουνε εκείνοι!

Για να δούμε χρόνο παράδοσης.

Αυτό, να δούμε χρόνο παράδοσης τώρα...

Να σε ρωτήσω, σου ζήτησε να εξετάσεις πρώτα τις μνήμες σου και μετά να κανονίσει να σου στείλει άλλες?

Δεν πρόλαβε, του είπα απ το πρώτο email οτι τις εξέτασα και εγώ και τις εξέτασαν και στο πλαίσιο... Δεν του αφησα επιλογή...:D

varachio added 3 Minutes and 59 Seconds later...

Μακάρι να πάνε όλα καλά.

Όχι, δεν μπήκε σε λεπτομέρειες... για τη ακρίβεια έγραψε:

Please return your defective kit to us:

Compustocx GmbH

Lanzenhaarer Strasse 13

82041 Oberhaching

Germany

We will exchange the kit for you as soon as it arrives in our office. Please do not forget to include your complete shipping address.

Best regards,

Ahmad Nassary,

RMA-Compustocx

Να δούμε λοιπόν....

Όταν με το καλό τελειώσει όλη η διαδικασία,

γράψε αν μπορείς,

πόσο καιρό πήρε το rma από την στιγμή που τις εστειλες.

Ακόμα και για το courier που θα σου έρθει, αν πληρωσεις κατι, ή όχι...

Όταν με το καλό τελειώσει όλη η διαδικασία,

γράψε αν μπορείς,

πόσο καιρό πήρε το rma από την στιγμή που τις εστειλες.

Ακόμα και για το courier που θα σου έρθει, αν πληρωσεις κατι, ή όχι...

Αν ακολουθεί η εταιρεία την "πεπατημένη" σε 10 μερες απο τώρα πρέπει να τις έχω και δεν θα πρέπει να πληρώσω τίποτα για μεταφορικά εκτός απο τα 7 ευρώ που έδωσα για να τις στείλω ασφαλισμένες με ΕΛΤΑ στη Γερμανία... Αυτά ισχύουν για kingston kai OCZ (2 φορές)... Τις Kingston τις έστειλα Αγγλία, τις OCZ γερμανία - όπως και τώρα τις CSX - και όλα καλά και στις τρείς περιπτώσεις... Γενικά με "κυνηγάει" με τις μνήμες μου φαίνεται :017:... όπως και να έχει θα ενημερώσω όταν τις παραλάβω...:045: Γενικά βέβαια η εταιρεία δεν ακολούθησε την "πεπατημένη"... Ούτε RMA Number εκδόθηκε, ούτε μηνύματα με το RMA department αλλάξαμε, ούτε οδηγίες για την συσκευασία και το πακέτο και γενικά πολύ απλά και γρήγορα μου φάνηκαν όλα... ίσως γιατί μόνο ένας άνθρωπος φαίνεται να έχει αναλάβει τα RMA τους...

Εν τω μεταξύ ο Τάσος έχει δίκιο... φαίνονται εξαφανισμένες απο την αγορά οι συγκεκριμένες μνήμες...

Φαίνεται να τσουλάει καλά... Σήμερα πήρα το παρακάτω mail...

Hello Mr. ...,

i got the ram modules today.

I will send out new ones for you to address:...

Σήμερα λοιπόν παρέλαβα ένα νέο κιτ... μου το έστειλαν με την UPS... και μάλιστα στο ίδιο κουτί που είχα στείλει εγώ... στην ίδια ακριβώς συσκευασία... Anyway... όλα καλα...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.