Jump to content

O/C ΣΕ GTX 285

SR10RS

Recommended Posts

Κάτι δεν σου πάει καλά... έπρεπε με τον επεξεργαστή που έχεις και με τα ρολόγια σου να βγάζεις 23 με 24 χιλιάρικα... Άντε να έπεφτες στα 21.000...

Και στα reviews που είδα επι τροχάδην στο vantage έπρεπε να έχεις περι τα 11.000 gpu score σε default ρολόγια ενω δεν έχεις ούτε 10.000 κλοκαρισμένος...:017: Η GTX 285 σου συμπεριφέρεται σαν GTX 260... check: http://www.guru3d.com/article/gigabyte-geforce-gtx-285-review-test/17

• Replies 69
  • Created
  • Last Reply

απο οτι ειδα στο bios δεν εχει κατι το υποπτο!

αν δεν το φτειαξω δεν μπορώ να συνεχίσω!

απο εδω παιζει τιποτα?

CPU Configuration

CPU Ratio Setting 9

C1E Support DISABLED

CPU TM Function DISABLED

Max CPUID Value Limit DISABLED

Vandepool Technology DISABLED

Execute Disable Bit ENABLED

Core Multi-Processing ENABLED

ετρεξα και ενα AquaMark3 και εβγαλε 59,000 αυτο πως φαινεται ειναι λογικο?

απο οτι ειδα στο bios δεν εχει κατι το υποπτο!

αν δεν το φτειαξω δεν μπορώ να συνεχίσω!

απο εδω παιζει τιποτα?

CPU Configuration

CPU Ratio Setting 9

C1E Support DISABLED

CPU TM Function DISABLED

Max CPUID Value Limit DISABLED

Vandepool Technology DISABLED

Execute Disable Bit ENABLED

Core Multi-Processing ENABLED

ετρεξα και ενα AquaMark3 και εβγαλε 59,000 αυτο πως φαινεται ειναι λογικο?

AquaMark μόνο 59.000!!!!!!!:017::017::017: καμια 200αριά επρεπε να έχεις...

Όχι απο bios δεν είναι...

Σου δίνω δικά μου screenshot απο την 295 με τον ι7 στα ίδια ρολόγια με τον δικό σου επεξεργαστή μήπως βγάλεις συμπέρασμα... τα cpu έχουν σχεδόν ίδιο σκόρ...

post-5972-1442175541,0848_thumb.jpg

post-5972-1442175541,19_thumb.jpg

ρε @@μοτο παλι πατατα μου ετυχε?:021:

απο τους drivers μεσα εχω ενεργοποιησει vsync και tripl bufferring on οπως και το physx of θα δοκιμασω με τα vsync και tripl bufferring of επιστροφη σε 5 λεπτα! με αυτα τα settings!

post-13176-1442175541,2979_thumb.png

AquaMark μόνο 59.000!!!!!!!:017::017::017: καμια 200αριά επρεπε να έχεις...

Όχι απο bios δεν είναι...

κατι εχεις κανει με την καρτα απο το control panel ισως της nvidia και δεν μπορει να φουλαρει η καρτα!

μονο το vsync και tripl bufferring εχω ανοιχτα! ολα τα υπολυπα ειναι κατ επιλογη του driver!

το μυαλο μου θα φλασαρω σε λιγο!:017:

βαλε την καρτα στο προτο η performance και μετα βαλε ολα τα υπολοιπα default φίλτρα και τετοια και ξαναδοκιμασε κατι εχεις πειραξει που σε κοβει!

μονο το vsync και tripl bufferring εχω ανοιχτα! ολα τα υπολυπα ειναι κατ επιλογη του driver!

το μυαλο μου θα φλασαρω σε λιγο!:017:

Άστα όλα default...και στο πίνακα ελένχου της nvidia και στο 3dmark... είναι θέμα ρυθμίσεων σίγουρα...

θα δοκιμάσω με ποιο παλιούς οδηγούς να δω δεν ξέρω αλλά κάτι δεν πάει καθόλου καλά!

χμ! να! για να μάθεις να φέρεσαι! :080:

δεν ξέρω αν μπορεί να πάει κι άλλο θα το προσπαθήσω ομως!

επιτέλους ανέβασα και το πρώτο μου σκορ!!! σημερα θα κοιμηθώ ήσυχος!:041::041:

παίδες thanks! καλή σας νύχτα!:039:

post-13176-1442175541,4024_thumb.jpg

θα δοκιμάσω με ποιο παλιούς οδηγούς να δω δεν ξέρω αλλά κάτι δεν πάει καθόλου καλά!

χμ! να! για να μάθεις να φέρεσαι! :080:

δεν ξέρω αν μπορεί να πάει κι άλλο θα το προσπαθήσω ομως!

επιτέλους ανέβασα και το πρώτο μου σκορ!!! σημερα θα κοιμηθώ ήσυχος!:041::041:

παίδες thanks! καλή σας νύχτα!:039:

Τώρα είσαι καλά... τελικά δε μας είπες τι έκανες και την ξεμπλοκάρισες...

δεν αντεξα θελω! κι αλλο!κι αλλο σκορ!

εβαλα τους 186.16 πρωτα και μετα ακλεισα τα:vsync και tripl bufering. η πρωτη επιλογη στο performance και το physx κλειστο!

αλλη μια πρωσπαθεια!:041::041::041::041::041::041:

παιδια ευχαριστω!!!!

post-13176-1442175541,509_thumb.jpg

λοιπόν με το VANTAGE έχουμε και λέμε: αφού έκανα την πατατιά και το έτρεχα με διαφορετικές ρυθμίσεις απο αυτές του προγράμματος πως να βγάλει σκορ βέβαια! το πρόβλημα λύθηκε και ιδού ενα στα Performance και ένα:080: στα entry!

post-13176-1442175541,7223_thumb.jpg

post-13176-1442175541,7957_thumb.jpg

post-13176-1442175541,8712_thumb.jpg

λοιπόν με το VANTAGE έχουμε και λέμε: αφού έκανα την πατατιά και το έτρεχα με διαφορετικές ρυθμίσεις απο αυτές του προγράμματος πως να βγάλει σκορ βέβαια! το πρόβλημα λύθηκε και ιδού ενα στα Performance και ένα:080: στα entry!

Στα post processing μην κλικάρεις τίποτα... όλα στα default performance settings του προγράμματος... τα feature tests δεν χρειαζεται να τα τρέχεις, δεν δίνουν score...

όσο για το aquam3... πάλι χαμηλό μου φαίνεται... αλλά σίγουρα είναι καλύτερο απο τα 59κ...

Στα post processing μην κλικάρεις τίποτα... όλα στα default performance settings του προγράμματος... τα feature tests δεν χρειαζεται να τα τρέχεις, δεν δίνουν score...

όσο για το aquam3... πάλι χαμηλό μου φαίνεται... αλλά σίγουρα είναι καλύτερο απο τα 59κ...

με το AquaMark3 περιμενα στα xp μεγαλυτερο σκορ που ομως διαψεφτικα αυτη ειναι με τα xp:

post-13176-1442175541,9313_thumb.jpg

ερώτηση!:017: για να το ανεβάσω στο bot πρεπει το AquaMark3 να εχω την profesional εκδοση?

με τη free που εχω δεν μπορώ να το ανεβάσω και λέω μήπως φταίει αυτό εκτός και εχει κάποιο πρόβλημα το bot!:017:

Αυτό είναι το σωστό cpu score:D

Το screenshot ανέβασε....:) Δεν χρειάζεται να έχεις κάτι ιδιαίτερο, εκτός από ένα ολοκληρωμένο screenshot, με όλα τα απαραίτητα tabs ανοικτά!

ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΚΑΝΙΒΑΛΕ!!:080: πάει η κάρτα έχει τρελαθεί μετά από τους τελευταίους drivers 190,38 απογιωθεικε:118::118::118:

Πώς κατάφερες και το δυσκόλεψες τόσο... Αλλά το βρήκες τελικά...Τώρα παίζεις στα σωστά νούμερα...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.