Jump to content

O/C ΣΕ GTX 285

SR10RS

Recommended Posts

μετα απο λιγο ψαξιμο δεν ετυχε να βρω ενα παρωμοιο θεμα για την GTX 285 και ειπα να ανοιξω ενα! παρακαλω εαν ηδη υπαρχει κατι αλλο μην με κανετε delete! :001:

λοιπον δεν ειμαι πολυ εμπειρος στις VGA αλλα το πρωσπαθω.λοιπον εχω στα χερια μου μια GIGABYTE GTX 285 και με το δικο της συστημα ψυξης καταφερα να την υπερχρωνεισω εκι που διχνει η φωτο. δοκιμη εχω κανει μονο στο crysis και παιζει μια χαρα με μονο μειον τη θερμοκρασεια που παει εως και 65 βαθμους.

θα ειθελα την γνωμη σας και εκτος απο τα παιχνιδια πως αλιως μπωρο να την δοκιμασω.εχω ακουσει για διαφωρα προγραματα και εχω κατεβασει μερικα απο αυτα αλλα δεν ξερω πως και σε τι ριθμυσεις δοκιμαζωνται οι καρτες!

αα! να μην ξεχασω αν ειπαρχει καποιος αλλος με την ιδια καρτα οχι απαρετητα GIGABYTE που να την εχει κλοκαρει!

post-13176-1442175534,0713_thumb.png

• Replies 69
  • Created
  • Last Reply

ρευμα δεν εχω πειραξει γιατι να σου πω την αληθεια δεν ξερω!:088:

SR10RS added 1 Minutes and 19 Seconds later...

αλλα ειμαι περιεργος να δοκιμασω τι λες αξιζει τον κοπο ή θα παρω την καρτουλα στο χερι?

ρευμα δεν εχω πειραξει γιατι να σου πω την αληθεια δεν ξερω!:088:

SR10RS added 1 Minutes and 19 Seconds later...

αλλα ειμαι περιεργος να δοκιμασω τι λες αξιζει τον κοπο ή θα παρω την καρτουλα στο χερι?

την καρτα απο software δεν την περνεις στο χερη το πολλη πολλη να σου κλεισει.δοκιμασε με το evga voltage tuner και αλλος ενας τροπος απο ολους ειναι και με το riva tuner που ειναι λιγο πιο δυσκολος αλλα οχι και τιποτε δυσκολο!

εισαι σιγουρος για το EVGA tuner? ειχα διαβασει σε forum τους οτι εχουν ψηθει καρτες..

το ξαναλεω οτι απο software το πολλη πολλη να σου κλεισει η καρτα και να κανει restart.και για το forum δεν ξερω τι λενε μου φαινεται πολλη δυσκολο να εχουν καψει της καρτες απο software..(nvidia=ocp mod πανω απο 1,25,26 κλεινει η ατιμη(gtx)

H 285 δεν έχει το voltera οπότε το ρεύμα μέσω software δεν, νομίζω δηλαδή!.....θέλει hardmod, αλλά άμα δεν ασχολείσαι με το extreme ο/c, δεν αξίζει....

σε αυτο εχεις δικιο σχετικα με GTX-285 και Volterra. θυμαμαι σε μια 8800 GT που εχω ακομα και την ειχα σηκώσει σε ρολογια και λιγο ρευματακι μεσα απο bios που εφτιαξα απο την αρχη, θα μπορουσε να γινει το ιδιο και με την GTX 285?

σε αυτο εχεις δικιο σχετικα με GTX-285 και Volterra. θυμαμαι σε μια 8800 GT που εχω ακομα και την ειχα σηκώσει σε ρολογια και λιγο ρευματακι μεσα απο bios που εφτιαξα απο την αρχη, θα μπορουσε να γινει το ιδιο και με την GTX 285?

με το evga voltage tuner σηκωνει κανονικα ΣΟΦΟΚΛΗ!

ναι ειναι πολυ πιθανον αν και εχω δει οτι στην αρχικη έκδοση του προγραματος ηταν μονο για 260-280 και μετα θα εβγενε και για 285 τεσπα! αφου δεν παιζει στη δικια μου δεν το ψαχνω, με δημιουργεια αλλου bios με το NIBITOR θα γινει δουλεια? γιατι δεν το έχω δοκιμασει στη 285 και δεν ξερω και βασικα μέχρι πόσο ρεύμα μπορώ να δώσω!

φιλε μου θελει bios απο evga για να σου αναγνωρισει το voltage tuner και το patch!

bios απο evga? μα πως αφού είναι GIGABYTE μπορεί να μπει το BIOS της EVGA? και πες οτι γίνεται ειναι σίγουρα ασφαλές? τώρα θα μου πεις, αφου κλοκαρεις συμαινει οτι αποδεχεσαι και το ρισκο. ναι αλλο το oc και άλλο η αλλαγή του bios εφ όσον γίνετε βέβαια. ενοω οτι εφ όσον γινετε τοτε ειναι σιγουρα ποιο ακίνδυνο απο το o/c.

βρε παιδιά στο 3DMARK VANTAGE με ποιες ρυθμίσεις το τρεχεις για σκορ εχω 22 μονιτορ,αλλα οι αναλύσεις του προγραματος ειναι πολλές. η παρακάτω φώτο μπορεί να θεωρηθεί έγκυρη? ειναι σε χαμηλότερη ανάλυση απο τη δικιά μου!

το μικροτερο σκορ ειναι στην αναλυση του 22 μονιτορ! μηπως κατι δεν κανω σωστα?

post-13176-1442175536,2865_thumb.jpg

post-13176-1442175536,3576_thumb.jpg

bios απο evga? μα πως αφού είναι GIGABYTE μπορεί να μπει το BIOS της EVGA? και πες οτι γίνεται ειναι σίγουρα ασφαλές? τώρα θα μου πεις, αφου κλοκαρεις συμαινει οτι αποδεχεσαι και το ρισκο. ναι αλλο το oc και άλλο η αλλαγή του bios εφ όσον γίνετε βέβαια. ενοω οτι εφ όσον γινετε τοτε ειναι σιγουρα ποιο ακίνδυνο απο το o/c.

φιλε μου οτι bios θες βαζεις αρκει να ειναι απο την ιδια καρτα(στην συγκεκριμενη περιπτωση βαζεις το evga για να σου δουλευει το voltage tuner).ολες η καρτες ειναι ιδιες αυτες μονο το αυτοκολητο αλλαζει ,και δεν εχεις κανενα ρισκο ουτε με o/c ουτε με το ρευμα το πολλη πολλη να κλεισει,(ocp)

TONY added 2 Minutes and 43 Seconds later...

βρε παιδιά στο 3DMARK VANTAGE με ποιες ρυθμίσεις το τρεχεις για σκορ εχω 22 μονιτορ,αλλα οι αναλύσεις του προγραματος ειναι πολλές. η παρακάτω φώτο μπορεί να θεωρηθεί έγκυρη? ειναι σε χαμηλότερη ανάλυση απο τη δικιά μου!

το μικροτερο σκορ ειναι στην αναλυση του 22 μονιτορ! μηπως κατι δεν κανω σωστα?

1490 η μνημες και ειδικα με αερα και χωρις ρευμα?κατι δεν μου αρεσει εδω η εχεις πεσει στο super κομματι!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.