Jump to content

Απορια για Coolermaster Haf 932

nemesisamd

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Θελω να αγοράσω το συγκεκριμένο κουτί όμως λόγο μεγέθους (full tower) έχω την υποψία ότι δεν θα φτάνει η 4pin τροφοδοσία από το τροφοδοτικό στην μητρική διότι έχω δει ότι το τροφοδοτικό μπαίνει στον πάτο του κουτιου!!ήθελα να ρωτήσω εάν το συγκεκριμένο κουτί παίρνει και τροφοδοτικό και πάνω από την mobo δηλαδή εκεί που το παίρνουνε τα συμβατικά κουτιά!!ευχάριστω

Φιλε μου καλε,οπως βλεπεις μου εκοψες τον υπνο......λοιπον εσυ μαλλον ψαχνεις κατι τετοιο!!!!(το εχει μεσα)

attachment.php?attachmentid=25354&stc=1&d=1248041998

Το ΘΕΜΑ ειναι μπορεις ή΄οχι να βολευτεις με ενα μετατροπεα απο 8Pin σε 6Pin;αν μπορει βεβαια να μας πει ΚΑΠΟΙΟΣ,που μπορεις να βρεις μια προεκταση 4pin θηλυκο σε 4pin αρσενικο........αυτα

post-12256-1442175528,0414_thumb.jpg

Ρε παιδια αμα βαλω το τετραπινο της μιτρικης στο 8πινο που δινει το κουτι(foto japancrazy) θα μπορεσω κανονικα να στειλω ρευμα σωστα????

Καλα ρε σεις(συντονιστικη ομαδα);το παιδι εχει σοβαρο προβλημα και δεν βοηθατε(στις κυρωσεις ομως πρωτοι);νεμεσις ασε να ξημερωσει να δουμεεεεε.......δεν μπορω να σε βοηθησω διοτι φοβαμαι λογω γειωσεων για το 8pin Που λες@@@:066:

Καταρχήν το PSU μπαίνει είτε πάνω είτε κάτω.Ένα το κρατούμενο.

Εγώ πάντως που έχω βάλει το PSU κάτω, μια χαρά φτάνουν παντού οι τροφοδοσίες και μάλιστα έχω βάλει τα καλώδια του PSU να περνάνε από την πίσω πλευρά της μητρικής και πάλι φτάνουνε.

Τα ρέστα μου..

Παρότι πήγαινε και πάνω το PSU εγώ το έχω κάτω, έχει προέκταση το κουτί μέσα οποτε έκανα τον κύκλο πίσω από το motherboard και το έφερα από πάνω και κουμπωσε ανετότατα και με πολύ περιθώριο μάλιστα.

Καταρχήν το PSU μπαίνει είτε πάνω είτε κάτω.Ένα το κρατούμενο.

Εγώ πάντως που έχω βάλει το PSU κάτω, μια χαρά φτάνουν παντού οι τροφοδοσίες και μάλιστα έχω βάλει τα καλώδια του PSU να περνάνε από την πίσω πλευρά της μητρικής και πάλι φτάνουνε.

Τα ρέστα μου..

3 χιλιαρικα στο 22 μαυρο :003:

@viper εχες βαλει την προεκταση που δινει το κουτι???

@dim το θεμα μου ειναι οτι η προεκταση ειναι 8πιν ενω η μιτρικη μου περνει 4πιν οποτε διατηρω μια αμφιβολια για το αν θα κουμπωσει πανω στο μοβο το 8πιν

Αν και αφου επιβεβεωσατε οτι παινει και πανω το τροφδοτικο ειμαι οκ παω την αλλην εβδομαδα και το τσιμπαω!!ευχαριστω

@viper εχες βαλει την προεκταση που δινει το κουτι???

@dim το θεμα μου ειναι οτι η προεκταση ειναι 8πιν ενω η μιτρικη μου περνει 4πιν οποτε διατηρω μια αμφιβολια για το αν θα κουμπωσει πανω στο μοβο το 8πιν

Αν και αφου επιβεβεωσατε οτι παινει και πανω το τροφδοτικο ειμαι οκ παω την αλλην εβδομαδα και το τσιμπαω!!ευχαριστω

Φίλε δεν είμαι σπίτι για να σου πω σίγουρα για την προέκταση και δε θυμάμαι κιόλας.

Η προέκταση είναι αυτή που έβαλε πιο πάνω στη φωτό?

Φίλε δεν είμαι σπίτι για να σου πω σίγουρα για την προέκταση και δε θυμάμαι κιόλας.

Η προέκταση είναι αυτή που έβαλε πιο πάνω στη φωτό?

ναι αυτη ακριβως ειναι που δινει το κουτι!!απλα ρωταω μημπως συνδεσω το 4πιν του τροφοδοτικυ σε αυτην την επεκταση(8πιν) και απο εκει στιν μιτρικη η οποια περνει και αυτη 4πινο

ναι αυτη ακριβως ειναι που δινει το κουτι!!απλα ρωταω μημπως συνδεσω το 4πιν του τροφοδοτικυ σε αυτην την επεκταση(8πιν) και απο εκει στιν μιτρικη η οποια περνει και αυτη 4πινο

Δηλαδή είσαι 100% σίγουρος ότι το καλώδιο δεν φτάνει στη μητρική και πρέπει αναγκαστικά να βάλεις την προέκταση?

Πρώτη φορά ακούω να έχει θέμα κάποιος με αυτό το κουτί.

Είναι πολύ εργονομικό.

Δε νομίζω να μην φτάνει.Απλά ειναι θεμα αρχιτεκτονικής και πρεπει αν πας απο εναλακτική διαδρομη. Πχ μπορει το 4πινο να ειναι σε εντελως αντίθετη θέση και σχεδόν κάθετα πάνω απο τον επεξεργαστη. Αν δοκιμάσεις να περασεις το καλωδιο πανω απο κάρτες γραφικών κλπ δεν θα φτάσει με τιποτα. Αν δεις όμως προσεχτικά θα δεις οτι οι κάρτες πριν το λαμακι εχουν ενα κίψιο για αυτο το λόγο για να περνας καλώδια ακριβώς από κάτω παραλληλα με το πίσω μέρος του κουτιου.

Ετσι φτάνει και με το παραπάνω.

@viper δεν ειμαι 100% σιγουρος αλλα δεν θελω να το διακινδύνευσω!!ενταξει ομως αφου μου ολοι μου λετε οτι θα φτανει και συμφωνα με τα λεγομενα του φιλου greek πιστευω θα ειμαι οκ!!στην τελικη θα βαλω το τροφοδοτικο στο πανω μερος του κουτιου αφου μου επιβεβεωσατε οτι μπαινει κανονικα!!ευχαριστω οσους βοηθησαν!!

Εχει την προεκταση για αυτο το λογο

Σου κανει μια χαρα και ας εχεις μονο 4πινο.Απλα τα κενα πινς θα μηνουν κενα.

αα ορεα !!!ευχαριστω

To ιδιο προβλημα αντιμετωπισα κ εγω με το cosmos s και ενα enermax 620w.

Θα του φτιαξω καποια στιγμη custom καλωδιοπατεντα, αλλα για τωρα το περασα κατω απο τις καρτες και διπλα απο το I/O.

Δηλαδή είσαι 100% σίγουρος ότι το καλώδιο δεν φτάνει στη μητρική και πρέπει αναγκαστικά να βάλεις την προέκταση?

Πρώτη φορά ακούω να έχει θέμα κάποιος με αυτό το κουτί.

Είναι πολύ εργονομικό.

Τώρα κάντες δύο τις φορές :003:

... και εγώ στο 932 ... χρησιμοποίησα την προέκταση για να φτάσει στη μητρική (περνώντας το από την πλάτη).

Είναι καθαρά θέμα τροφοδοτικού ... πόσο μήκος έχει η καλωδίωσή του.

τι γινετε??δεν περιμενα τοσοι πολλοι να εχουν το συγκεκριμενο κουτακι!!!απο θεμα θορυβου πως τα παει??εχω ακουσει γενικα οτι καλα λογια

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.