Seeker Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20, 2005 Πρίν τα χριστούγεννα είχα πάρει μια 1730S η οποία είχε 3 κολλημένα pixel (ένα διπλό και ένα μόνο του όλα με κόκκινο χρώμα). Πρίν απο λίγο καιρό το διπλό κολλημένο pixel εξαφανίστηκε και στην θέση του τα pixel λειτουργούν κανονικά σε οποιοδήποτε χρώμα background! Είναι φυσιολογικό αυτό? :wassat: Link to comment Share on other sites More sharing options...
yaputzis Φεβρουάριος 20, 2005 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 20, 2005 Αν εννοείς καμμένων, όχι πρώτη φορά το ακούω αυτό. Μήπως είσαι ο μοναδικός; Τυχερέ!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordOfRings Φεβρουάριος 20, 2005 #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 20, 2005 δεν γινεται κατι τέτοιο ,, μηπως ήταν λερωμένη η οθόνη και μετα την καθάρισες ? ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seeker Φεβρουάριος 20, 2005 Author #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 20, 2005 Αρχική απάντηση από yaputzis Αν εννοείς καμμένων, όχι πρώτη φορά το ακούω αυτό. Μήπως είσαι ο μοναδικός; Τυχερέ!!! Όχι καμμένα, κολλημένα ήταν και συγκεκριμένα στο κόκκινο χρώμα. Αρχική απάντηση από LordOfRings δεν γινεται κατι τέτοιο ,, μηπως ήταν λερωμένη η οθόνη και μετα την καθάρισες ? ? Όχι, απλά την είχα κλειστή όταν δεν την χρησιμοποιούσα. Σίγουρα πάντως δεν ήταν απο λεκέ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
totally_wired Φεβρουάριος 20, 2005 #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 20, 2005 Είχε αναφερθεί κάπου (νομίζω στα newsgroups του ntua) οτι μετά από ελαφρό τρίψιμο το pixel αναστήθικε Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordOfRings Φεβρουάριος 20, 2005 #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 20, 2005 Αρχική απάντηση από totally_wired Είχε αναφερθεί κάπου (νομίζω στα newsgroups του ntua) οτι μετά από ελαφρό τρίψιμο το pixel αναστήθικε τρίψιμο ? ε τοτε ήταν λεκές.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
totally_wired Φεβρουάριος 20, 2005 #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 20, 2005 Δεν ήταν λεκές τότε... Καμένο ήταν Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordArthas Φεβρουάριος 20, 2005 #8 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 20, 2005 Το εχω διαβασει κι εγω σε αλλα forums, οτι μετα απο ελαφρο «μασαζ» στην περιοχη του προβληματικου pixel, αυτο αναστηθηκε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Φεβρουάριος 20, 2005 #9 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 20, 2005 Αρχική απάντηση από LordArthas Το εχω διαβασει κι εγω σε αλλα forums, οτι μετα απο ελαφρο «μασαζ» στην περιοχη του προβληματικου pixel, αυτο αναστηθηκε! αν και μου φαίνεται λίγο δύσκολο, διατηρώ μία επιφύλαξη για την περίπτωση που το μασάζ διενήργησε η κυρία του avatar σου Link to comment Share on other sites More sharing options...
mlemo Φεβρουάριος 20, 2005 #10 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 20, 2005 Όταν αναφερόμαστε σε "καμμένο pixel" να γνωρίζουμε ότι στην ουσία μιλάμε για κατεστραμμένο τραντζίστορ ή τραντζίστορ που δυσλειτουργεί.Κάθε pixel, ακόμη και sub-pixel, αντιστοιχεί σε κάποιο τραντζίστορ που ελέγχει την λειτουργία του.Τώρα να λειτουργεί το τραντζίστορ και απλά ο κρύσταλλος να μην μπορεί να διεγερθεί....σκεφθείτε το λίγο απλά και ας δώσει ο καθένας την απάντησή του... Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordArthas Φεβρουάριος 20, 2005 #11 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 20, 2005 Αρχική απάντηση από spc [Σήμερα, στις 17:47] αν και μου φαίνεται λίγο δύσκολο, διατηρώ μία επιφύλαξη για την περίπτωση που το μασάζ διενήργησε η κυρία του avatar σου Ειμαι σιγουρος οτι και νεκρους θα ανεσταινε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
yaputzis Φεβρουάριος 20, 2005 #12 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 20, 2005 Αρχική απάντηση από LordArthas [Σήμερα, στις 17:42] Το εχω διαβασει κι εγω σε αλλα forums, οτι μετα απο ελαφρο «μασαζ» στην περιοχη του προβληματικου pixel, αυτο αναστηθηκε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
perdikog Φεβρουάριος 21, 2005 #13 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 21, 2005 Χμ....έχω στο μιαλό μου μία καλή για μασάζ...για να τη φωνάξω μπας και αναστήση μια καμένη οθόνη που έχω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlienHack Φεβρουάριος 23, 2005 #14 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 23, 2005 στην οθονη του laptop μου, ειχε με το που την πηρα 2 καμενα (κολημενα σε μπλε χρςμα το ενα και κοκκινο το αλλο) πιξελ. Μετα απο 2 μηνες το ενα επανηλθε. Νομιζω οτι γενικα εκτος απο τα καμμενα πιξελ λογο τρανσιστορ που δεν λειτουργει μπορει να υπαρχουν και "κολημενα" στα οποια οι κρυσταλοι εχουν κολησει σε μια διαταξη. Αυτα πιθανοτατα να ξεκολανε μετα απο καταληλο..."μασαζ" ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.