Crimson_Scar Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16, 2009 Γειά σας.Έχω το εξής πρόβλημα : Πήρα σήμερα ένα εξωτερικό TV Tuner, συγκεκριμένα το AverMedia AverTV Box W9 Plus από το Πλαίσιο.Όλα καλά και είμαι πολύ ικανοποιημένος εκτός από μια λεπτομέρεια. Συνδέω το PC, απο την κάρτα γραφικών, με DVI στο tuner και απο DVI του tuner στο VGA της οθόνης, επειδή δεν έχω την καλωδίοση για να συνδέσω DVI με DVI. Αυτό που συμβαίνει είναι ότι βλέπω ένα είδολο μερικών χιλιοστών προς τα δεξιά, σαν μια διάφανη σκιά και να έχει θολώσει ελάχιστα αλλά αισθήτα η οθόνη. Αυτό δεν συνέβαινε πριν.Αυτό που πιστευώ πως συμβαίνει είναι επειδή δεν συνδέω απο το DVI του tuner, στο DVI της οθόνης αλλα στο VGA. Ή επειδή απλα περναει το σήμα απο το tuner υπάρχει μια αναγκαία αλλίωση. Η οθόνη μου ειναι η Samsung SyncMaster T200.Ποία είναι η γνώμη σας ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pokemon6401442169101 Ιούλιος 18, 2009 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 18, 2009 Το πρώτο που θα έλεγχα θα ήταν η vga είσοδος, DVI-> HDMI adaptor έχεις; αν ναι δοκίμασε να βάλεις το tuner με τον adaptor προς την οθόνη σε HDMI σύνδεση.(αν είναι το μοντέλο με την hdmi) η οθόνη στην DVI είναι πιασμένη από άλλη συσκευή; άλλη λύση είναι να αγοράσεις κανονικά το καλώδιο DVI-DVI, 10Ευρώ έχει~. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThorLite Ιούλιος 24, 2009 #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 24, 2009 Συμφωνω και εγω να παρεις ενα καλωδιο DVI-DVI αυτο το παρασιτο δε θα φυγει διαφορετικα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.