Lewnidas Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20, 2005 Εχω τη περιεργια να δω ποια η8οποιος 8α παρει το ρολο της γκομενιτσας στο FarCry?Γλυκια μου αngelina κοιτα να παρεις το ρολο με νυχια και με δοντια http://www.imdb.com/title/tt0400426/:worship: :worship: Link to comment Share on other sites More sharing options...
R@tNET Φεβρουάριος 20, 2005 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 20, 2005 Η Angelina μας που έπαιξε πολύ ωραία και στην ταινία κλεμμένες ζωές - :banging: :devil: Link to comment Share on other sites More sharing options...
snaptin Φεβρουάριος 20, 2005 #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 20, 2005 Αρχική απάντηση από R@tNET Η Angelina μας που έπαιξε πολύ ωραία και στην ταινία κλεμμένες ζωές - :banging: :devil: πραγματι σε μερικες σκηνες εδωσε συγκλονιστικες ερμηνειες... ο μονος λογος που δεν εκλαιγα μετα τα 7 πολυτιμα ευρω μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
psilos2000 Φεβρουάριος 20, 2005 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 20, 2005 Ο Uwe Boll πάει να βγάλει όνομα σαν ο σκηνοθέτης τον video-gamesΜεχρι στιγμής έχει αποτύχει...για να δουμε :alien: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.