Jump to content

Αγορα SSD

metal_slug

Recommended Posts

• Replies 108
  • Created
  • Last Reply

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.320648

Είναι 128GB στα 279.00 Ευρώ που σημαίνει ότι τον βάζεις και μόνο του σε laptop και η παραπάνω χωρητικότητα είναι χρήσιμη ώστε να έχει μεγαλύτερη διάρκεια ζωής.

Επίσης το κόστος ανά GB είναι καλύτερο στα 128GB αλλά και οι επιδόσεις καλύτερες.

Στα 200€ θα έπαιρνα Intel Postville 80GB.

Είναι να πάρω έναν SSD της transcend (τον TS64GSSD25-M) σε IDE για 85Ευρώ, δεν ξέρω αν αξίζει, λέτε να με κόψει τόσο το interface; από ότι βλέπω με τον tester21 και τον BoNito πάει καλά σε γενικές γραμμές από MB/s.

EDIT: πάλι καλά που δεν τον πήρα! δείτε επιδώσεις με ATTO.

post-1837-1442175560,7941_thumb.jpg

Έχει αγοράσει κανείς τον Corsair Extreme series 128GB; δεν βρίσκω review σε αυτή την έκδοση, ο 256 καλά τα πάει αλλά ακόμη είναι ακριβώς.

Επίσης που μπορώ να βρω τους SSD της photofast; δεν βρίσκω πουθενά στο skroutz.:confused::086:

Μεταξύ του Corsair X128 και του G-monster V5 / V5j(α βγει με το καλό) είμαι.

Ο X128 ειναι με indilinx controller (ocz vertex) .

Γιατι δεν κοιτας στον P128 (samsung) ? Εαν θελεις παραπανω απο τα 80gb του intel , θα ελεγα οτι ειναι η αμεσως επομενη επιλογη.

Είδα αυτό το review για τον Χ256 και είδα καλά αποτελέσματα αν πας εκεί που λέει Basic IO Bandwidth.

Αλλά και ο P128 (Corsair πάλι) καλά τα πάει αλλά είναι λίγο ποιο αργός.(από άλλο review)

Οι διαφορές P128 με Χ128 είναι για 20-30Ευρώ μόνο. Πως γίνεται όμως ο samsung να είναι λιγάκι ποιο αργός με τον indilinx;:confused:

Τελικώς με βλέπω για τον Χ128, το forum της Corsair με βοήθησε να κάνω μια καλή εκτίμηση για το τι νούμερα θα βγάλω και τι βελτιώσεις θα έχω.(πολλοί έχουν παρόμοια συστήματα με phenom όπως εγώ). Όλοι ευχαριστημένοι είναι (καλό αυτό), την αγορά την βλέπω για Χριστούγεννα και μετά όμως.:073:

Υ.Γ. Την βρήκα από ebay για 404$ με shipping (276Ευρώ), πριν την ώρα του με βλέπω να τον αγοράζω:031:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.