Bobi Rhoads Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20, 2005 παιδια βοηθηστε με!!!μπορει καποιος να μου πει εντυπωσειςαπο αυτη τη συσκευη GPS!?ακομα και φοτο αν εχετε ή βρητε καπου ποσταρετε καμια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Φεβρουάριος 20, 2005 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 20, 2005 Φωτο 1 Φωτο 2 Εγω παντως το ΜΙΟ 168 με το Destinator3. Φοβερο.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bobi Rhoads Φεβρουάριος 20, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 20, 2005 το πρωτο link δεν δουλευει!ευχαριστω παντως!μπορει καποιος να μου πει πως ακριβως ειναι αυτο?εχει οθονη? τι αλλο μπορω να κανω με αυτο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bobi Rhoads Φεβρουάριος 22, 2005 Author #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 22, 2005 τελικα δεν υπαρχει καποιος μεσα στοφορουμ που να εχει το GPS αυτο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudas Φεβρουάριος 22, 2005 #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 22, 2005 Αρχική απάντηση από Bobi Rhoads το πρωτο link δεν δουλευει!ευχαριστω παντως!μπορει καποιος να μου πει πως ακριβως ειναι αυτο?εχει οθονη? τι αλλο μπορω να κανω με αυτο? δέκτης είναι που συνδέεται μέσω μπλεδοντιού είτε σε πόκετ πισι είτε σε κάποιο σίμπιαν κινητό και συνεργάζεται με gps software Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bobi Rhoads Φεβρουάριος 23, 2005 Author #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 23, 2005 δηλαδη δεν λειτουργει μονο του σαν GPS?δικη του οθονη δεν εχει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudas Φεβρουάριος 23, 2005 #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 23, 2005 όχι...όχι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.