simboy Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 9, 2009 #1 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 9, 2009 Γειά σας παιδιάΕχω έναν εξωτερικό σκληρό αλλά συμβαίνει το εξής κουφόΤα μικρά αρχεία τα μεταφέρω μια χαράΟταν το αρχείο όμως είναι μεγάλο πχ 4 γίγα μου λέει ότι δεν έχω χώροΕχει όμως ελεύθερο χώρο 175 γίγα ακόμα Πως είναι δυνατόν να μου λέει ότι δεν έχει χώρο ;Τι να κάνω λέτε ;ΕυχαριστώΜόλις ανακάλυψα ότι μπορεί να αντιγράψει πολλά γίγα αλλά όχι όταν ανήκουν σε ένα μόνο αρχείοΔηλαδή 20 γίγα σύνολο από διάφορα αρχεία είναι εντάξειΕνα που είναι 4 γίγα περίπου λέει ότι δεν έχει χώρο (για 20 γίγα θέλει 100 λεπτά περίπου ....πολλά δεν είναι ; )
Guest Ιούλιος 9, 2009 #4 Ιούλιος 9, 2009 Δεξι κλικ στο δισκο οταν είσαι στο My computer. Θα δείς την επιλογή.
simboy Ιούλιος 9, 2009 Author #5 Ιούλιος 9, 2009 A οκ σε ευχαριστώ πολύΑν το κάνω τι θα αλλάξει ; θα χαθούν τα αρχεία φαντάζομαι που ήδη έχει ε ? Ο σκληρός εγκαταστάθηκε σε λάπτοπ , θα τον αναγνωρίζει κανονικά το λάπτοπ μετά ;Ευχαριστώ
Guest Ιούλιος 9, 2009 #6 Ιούλιος 9, 2009 Αυτό που θα αλλάξει είναι οτι με το NTFS συστημα αρχείων δε θα εχεις περιορισμό στο μεγεθος των αρχείων που περνας στο δίσκο.Βέβαια, αν τον κανεις φορματ θα χαθει οτι υπαρχει σε αυτόν.Γι αυτό καλύτερα βαλε αλλού οτι έχεις πανω και μετα τα ξαναπερνάς.Οταν λες σε λάπτοπ εννοείς να συνδεθεί εξωτερικά, όπως και στο desktop? Θα φαινεται κανονικά.
outlaw Ιούλιος 9, 2009 #8 Ιούλιος 9, 2009 Click on the Start sphere, and then in the Start Menu search box simply enter "cmd" and hit enter. Once you have decided which partition to switch from FAT32 to NTFS then write "convert : /fs:ntfs". For example, if I were to convert X:/ from Fat32 to NTFS then I would simply enter "convert X: /fs:ntfsSoftpedia
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.