Neo845 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20, 2005 Κάθε φορά που ανοίγω τα ηχεία του συστήματος είτε αυτό είναι ανοιχτό είτε όχι, ακούω να παίζει ένας σταθμός ραδιοφώνου!!! δεν έχω βρει ακόμα ποιός είνα αλλά παίζει διαρκώς και με εκνευρίζει αφάνταστα... Έχω αποσυνδέσει τα πάντα από το σύστημα από καλώδια κι όμως αυτό συνεχίζει τα ίδια. Τώρα που γράφω παίζει πλούταρχο... Μπορεί κάποιος να με απαλλάξει από αυτό το μαρτύριο;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
chill-out Φεβρουάριος 20, 2005 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 20, 2005 Εσυ ακους και κανενα τραγουδακι......εγω ακουω την αστυνομια και ραδιοταχι....Τεσπα το θεμα ειναι οτι δεν το ακουω συνεχεια.Και δεν εχω βρει τροπο να το αποφυγω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kender Φεβρουάριος 20, 2005 #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 20, 2005 Εγώ ακούω το cb των φορτιγατζήδων... αλλά δε νομίζω να αποφεύγεται... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Φεβρουάριος 20, 2005 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 20, 2005 Γουστάρω! Με τι ηχεία όλα αυτά ρε παιδιά; Όποιος τρομοκράτης τα πάρει την έχει ωραία! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bobi Rhoads Φεβρουάριος 20, 2005 #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 20, 2005 απλα τα ηχεια επειρεαζονται απο καποια συχνοτητα πουλαμβανουν και εχουμε αυτο το αποτελεσμα!το ειχα παθει και εγω ενα καιρο!τωρα ομως ειμαι ενταξει!το θεμα ειναι πως δεν ξερω πως μπορεις να το αποφυγεις!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
hurin Φεβρουάριος 20, 2005 #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 20, 2005 Μήπως δεν είναι μαγνητικά θωρακισμένα ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
lord_shad0w Φεβρουάριος 20, 2005 #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 20, 2005 εγω ειχα παθει το αλλο!ακουγα τα τηλεφωνηματα μιας γειτονισσας μου μεσα απο το δικο μου τηλ. αυτες μιλουσανε για σεξ κι εγω ειχα στησει αυτι Link to comment Share on other sites More sharing options...
x@nD3R Φεβρουάριος 20, 2005 #8 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 20, 2005 Το έχω πάθει και εγώ με κάτι ιχεία των 10 ευρώ. Με τα creative στο ίδιο σημείο δεν ακούω τίποτα Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Φεβρουάριος 20, 2005 #9 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 20, 2005 μήπως τα ηχεία σας είναι του τζέμης μποντ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
R@tNET Φεβρουάριος 20, 2005 #10 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 20, 2005 Παιδιά... :hehe: από που ψωνίζεται ηχεία να πάρω και εγώ... :hehe: δεν θέλω να αγοράσω κάρτα ραδιόφωνο... να έχω τα ηχεία... :hehe: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Isolated Φεβρουάριος 20, 2005 #11 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 20, 2005 Αρχική απάντηση από lord_shad0w εγω ειχα παθει το αλλο!ακουγα τα τηλεφωνηματα μιας γειτονισσας μου μεσα απο το δικο μου τηλ. αυτες μιλουσανε για σεξ κι εγω ειχα στησει αυτι :eek: :P :upside: ....φτου κακα!:tongue: Link to comment Share on other sites More sharing options...
R@tNET Φεβρουάριος 20, 2005 #12 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 20, 2005 Εμμμ... ντροπή... δεν κάνει... :p Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.