Jump to content

Απίστευτο κι όμως αληθινό...

Neo845

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Κάθε φορά που ανοίγω τα ηχεία του συστήματος είτε αυτό είναι ανοιχτό είτε όχι, ακούω να παίζει ένας σταθμός ραδιοφώνου!!! δεν έχω βρει ακόμα ποιός είνα αλλά παίζει διαρκώς και με εκνευρίζει αφάνταστα... Έχω αποσυνδέσει τα πάντα από το σύστημα από καλώδια κι όμως αυτό συνεχίζει τα ίδια. Τώρα που γράφω παίζει πλούταρχο... Μπορεί κάποιος να με απαλλάξει από αυτό το μαρτύριο;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Εσυ ακους και κανενα τραγουδακι......εγω ακουω την αστυνομια και ραδιοταχι....

Τεσπα το θεμα ειναι οτι δεν το ακουω συνεχεια.

Και δεν εχω βρει τροπο να το αποφυγω...

απλα τα ηχεια επειρεαζονται απο καποια συχνοτητα που

λαμβανουν και εχουμε αυτο το αποτελεσμα!

το ειχα παθει και εγω ενα καιρο!τωρα ομως ειμαι ενταξει!

το θεμα ειναι πως δεν ξερω πως μπορεις να το αποφυγεις!!!

εγω ειχα παθει το αλλο!ακουγα τα τηλεφωνηματα μιας γειτονισσας μου μεσα απο το δικο μου τηλ. αυτες μιλουσανε για σεξ κι εγω ειχα στησει αυτι

Το έχω πάθει και εγώ με κάτι ιχεία των 10 ευρώ. Με τα creative στο ίδιο σημείο δεν ακούω τίποτα

Παιδιά...:hehe: :hehe: από που ψωνίζεται ηχεία να πάρω και εγώ... :hehe: :hehe: δεν θέλω να αγοράσω κάρτα ραδιόφωνο... να έχω τα ηχεία... :hehe: :hehe: :hehe:

Αρχική απάντηση από lord_shad0w

εγω ειχα παθει το αλλο!ακουγα τα τηλεφωνηματα μιας γειτονισσας μου μεσα απο το δικο μου τηλ. αυτες μιλουσανε για σεξ κι εγω ειχα στησει αυτι

:eek: :eek: :p :P :upside: :upside: ....φτου κακα!:tongue:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.