Nod22 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 6, 2009 #1 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 6, 2009 Καλησπέρα σε όλους!Καθώς έκανα έναν καθαρισμό στο κουτί κ τα εσωτερικά του,τα έβγαλα όλα έξω,φύσημα ξεσκόνισμα, κ έκανα μια χοντρή βλακεία!Πάτησα το sli bridge καταλάθος!Ναι στο πάτωμα τα είχα ο π@π@ρ@ς!!Ότι κ να πείτε.... Το κακό είναι ρε παιδιά...μ ένα ψάξιμο στο google, είδα καλά;, ή δεν υπάρχει πουθενά προς αγορά!?Δεν λέω..χαζομάρα μου μεν,φτηνό motherboard δε,αλλά τι?Καινούρια μητρική έτσι?Καμιά συμβουλή?Είναι η MSI K9N SLI-F V.2 ..με 2 9600GT της asus. Συγνώμη αν έχω κάνει thread σε λάθος κατηγορία!
anadelta2006 Ιούλιος 6, 2009 #2 Ιούλιος 6, 2009 Πήγαινε ΠΛΑΙΣΙΟ στη Μεταμορφωση ή σε οποιδήποτε Πλαίσιο έχει service και παρακαλεσε να σου βρούν ένα. Αν δεν έχουν άμεσα θα φροντίσουν να σ' εξυπηρετήσουν. Έγω έτσι κάπως εξυπηρετήθηκα.
nemesisamd Ιούλιος 6, 2009 #3 Ιούλιος 6, 2009 φιλε μου μια γρηγορη ματια που έριξα στο google δεν βρήκα sli bridge!θυμάμαι παλιά είχε το e-shop αλλα τώρα δεν νομίζω!!στην τελική βάλε μια αγγελία στο forum και ζητα μπας και κάποιος έχει να σου δώσει και δεν τον χρειάζεταιnemesisamd added 5 Minutes and 50 Seconds later...επίσης διάβασα σε ένα forum ότι υπαρχει περίπτωση να παίζει χωρίς sli bridge και ότι απλά χάνει ελάχιστα σε απόδοση!!!εγώ προσωπικά πρώτη φορα το ακούω δεν ξέρω αν ισχύει!αν θες δοκίμασε το
dellman Ιούλιος 6, 2009 #4 Ιούλιος 6, 2009 Πας στο Πλαίσιο και αγοράζεις ένα crossfire brigde same think
Nod22 Ιούλιος 6, 2009 Author #5 Ιούλιος 6, 2009 Το δοκίμασα nemesisamd,μέσω benchmark και είτε με την μία είτε κ τις 2 πάνω,χωρίς το connectoraki βέβαια,διαφορά δεν είχε!3Dmark06(free έκδοση)=9630 marks στο σύνολο και τις 2 φορές! Όχι βέβαια κ οτι με sli enabled πιο παλιά είδα κάτι τρελό σε score!xex!Απλά στα παιχνίδια μπορώ να πω ότι κάτι καλύτερο έκανε!Sto e-shop δεν έχει πάντως!Το ίδιο κ πλαισιο(μέσω τηλ βέβαια)Θα έκανα πρόταση αγοράς αλλά λόγω λίγων post προφανώς κ πολύ σωστά δεν μπορώ!Dellman ευχαριστώ!Πρωί πρωί θα πεταχτώ!Αnnadelta επίσης ευχαριστώ!
Nod22 Ιούλιος 7, 2009 Author #6 Ιούλιος 7, 2009 Δυστηχώς φίλοι μου,το crossfire bridge δεν παίζει,για τον λόγο ότι δεν μπορεί να ''θηλυκώσει'' με τις κάρτες μου!Το connectoraki είναι πιο φαρδύ απ ότι είναι το κενό στις κάρτες!Ελπίζω να καταλάβατε τί εννοώ!Ευχαριστώ όμως όπως κ να χει!
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.