Jump to content

hard disk ''mirroring''

Nod22

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλημέρα σε όλα τα παιδιά του forum.Έχω μια ερώτηση να σας κάνω που μ επείγει!Σε σύστημα αποτελούμενο από: amd athlon x2 6000 sta 3.0Gb,msi sli m/b, 2 x 9600gt,2gb of ram, τροφοδοτικό thermaltake 550W....έχω έναν κ μοναδικό 250ρη sata δίσκο WD. Αυτό που θέλω να μάθω είναι αν μπορώ να βάλω έναν ακόμα δίσκο,500Gb,πάλι WD,κ μέσα από τα windows, κάνοντας copy paste όλα τ αρχεία από ton c:(250gb) στον 500ρη ....αν μετά βγάλω τον 250ρη κ μείνει μόνο ο 500,,,θα μπουτάρει το σύστημα?Αυτό που θέλω να κάνω με λίγα λόγια είναι να μεγαλώσω την χωρητικότητα του c μου χωρίς να χάσω έγραφα(που πες ότι σώνονται κάπου αλλού),ούτε τα προγράμματα που είναι ήδη εγκατεστημένα!) ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Όχι με απλό copy - paste δεν μεταφέρεις το λειτουργικό.

Θα κάνεις ένα disk image με το Norton Ghost, και με αυτό θα κάνεις ένα πιστό αντίγραφο του παρώντος δίσκου στον νέο 500άρη σου.

Σ ευχαριστώ πολύ!λάθος μου που δεν το έψαξα πρώτα όπως έπρεπε!

Μία παρατήρηση, δεν ξέρω αν το τροφοδοτικό σου μπορεί να σηλώσει ακόμη έναν σκληρό. Δεν καταναλώσει μεν πολύ ρεύμα ο σκληρός, αλλά δεν ξέρω αν το τροφοδοτικό είναι στα όριά του από πλευρά επίδοσης. :021:

Mια χαρα τον σηκωνει τον σκληρό.

Τι γνώμη έχεις για ένα bios update με την προυπόθεση πως δεν έχεις τον τελευταίο; :045:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.