Jump to content

Aopen xc cube-Ea65 II προβλημα

Recommended Posts

Καλησπερα.

Ειμαι κατοχος ενος aopen_av_total.jpg.

Το προβλημα ξεκινησε πριν καμια 10 αρια μερες, οταν δηλαδη ειδα το πρωτο συμπτωμα..

Ξαφνικα πριν ξεκινησω το pc παρατηρησα οτι η φωτεινοτητα του μπροστα Display ειχε μειωθει αρκετα σε κατασταση stand - by (δειχει το ρολοϊ). Δεν εδωσα σημασια και μπουταρα κανονικα οπου παλι στο display μου φαινοντουσαν οι χαρακτηρες λιγο σκοτεινοι...

Αυτο συνεχισθηκε και τις επομενες ημερες ωσπου μια ημερα εκει που πηγα να τον ξεκινησω πατωντας το κεντρικο κουμπι, αυτο με γυριζε σε κατασταση Standby με το περας το πολυ 2 δευτερολεπτων (εγινε 3 φορες). Οποτε εκλεισα το τροφοδοτικο, περιμενα 30 δευτερολεπτα και το ξανανοιξα, και μπουταρε κανονικα..

Την επομενη μερα μπουταρε παλι κανονικα.

Την μεθεπομενη μερα δεν μπουταρε με τιποτα. Οταν εκλεισα το τροφοδοτικο και το ξανανοιξα, ειδα οτι στο display αναβοσβηναν ολα τα λαμπακια ταυτοχρονα!!! και χωρις να ξεκιναει το μηχανημα (ουτε τα φαν).Μεχρι που σταματησε να δειχνει οτιδηποτε μετα απο κανα δυο κλεισιματα του τροφοδοτικου, και σε αυτην την κατασταση ειμαι ακομα, παρα τις δοκιμες και τα βγαλσιματα 1-1 των εξαρτηματων!! Ουτε αδειο δεν ξεκιναει!!!

Αρα λοιπον ειναι MB ή τροφοδοτικό????? Επικρατεστερο ειναι μαλλον το δευτερο....

Και η δευτερη ερωτηση... Που θα βρω τροφοδοτικο που να χωραει στο μικροσκοπικο aopen??????Γνωριζει κανεις κατι????

Ευχαριστω για το ενδιαφερον και τον χρονο σας.

Δημητρης.

Στο μοντελο της υπογραφης μου αναγκαστηκα να αλλαξω τροφοδοτικο πριν μερικους μηνες μετα απο πανω απο 2 χρονια λειτουργιας.

Μαλλον κι εσυ χρειαζεται να κανεις κατι αναλογο.:)

Σε ευχαριστω Λινο για την απαντηση.

Θα μπορουσες να μου πεις απο που το προμηθευτηκες??? Μετα απο αναζητηση δεν βρηκα κατι, προφανως δεν ειναι και το πιο ευκολο πραγμα να βρεθει...

Τροφοδοτικό για αυτό το μηχάνημα θα μπορείς να βρείς μέσω e-bay φαντάζομαι.

Ψάξε όλα τα καταστήματα και πήγαινε οπωσδήποτε και ρώτα στα καταστήματα στην Στουρνάρη. Κάποιοι ''εξυπνοι'' πουλάνε μόνο πακέτο δλδ κουτί για media center pc με ενσωματωμένο τροφοδοτικό και είναι δύσκολο να βρείς κάποιο τροφοδοτικό μόνο του. Σαν εναλλακτική λύση ψάξε εκτεταμένα στο ebay.com και δες και αυτό: www.inter-shop.gr είναι ένα κατάστημα στην Λάρισα.

Κοιταξα στην τραν και δεν βρηκα κατι τουλαχιστον στο site τους.. Δυσκολα τα πραγματα.. Θα παω βολτα Στουρναρη και μετα με βλεπω να ψαχνω στο εξωτερικο..

Ευχαριστω για τις απαντησεις.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.