x@nD3R Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20, 2005 Γεία σας παιδιά... Έχω ενα πρόβλημα.Οτι αρχειο και να προσπαθήσω να αντιγράψω στο dvd μου βγάζει πάντα αυτό το ερρορ. Όταν όμως στο nec βάλω ένα άδειο cd kai οχι dvd τότε γράφω κανονικά. Έχω winxp pro me sp2. Ξέρει κανείς τίποτα? Ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neo845 Φεβρουάριος 20, 2005 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 20, 2005 Γειά σου φίλε... Τί error είναι αυτό δηλαδή; τί γράφει; μήπως είχες πριν στην ίδια θέση κάποιο cd rw και δεν έκανες σωστά την εγκατάσταση κατά την αλλαγή; πρέπει να πατήσεις delete όταν ανοίξεις το σύστημα και να του επιδείξεις πως έχεις τοποθετήσει το nec. Αν δε λειτουργήσει πάλι ή το έχεις κάνει ήδη καλό θα ήταν να μας πεις τι γράφει στο error... Link to comment Share on other sites More sharing options...
x@nD3R Φεβρουάριος 20, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 20, 2005 Δεν δείχνει καμμιά φωτογραφία? Ναι στην ίδια θέση είχα ενα cdrw.Φωτο Link to comment Share on other sites More sharing options...
x@nD3R Φεβρουάριος 20, 2005 Author #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 20, 2005 Κανείς? :cry: :cry: :cry: Link to comment Share on other sites More sharing options...
feanorian82 Φεβρουάριος 20, 2005 #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 20, 2005 Αρχική απάντηση από x@nD3R Κανείς? :cry: :cry: :cry: Προσωπικά όταν πατάω στο παραπάνω Link Μου λέει Access denied. ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
x@nD3R Φεβρουάριος 21, 2005 Author #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 21, 2005 Tώρα ελπίζω να φαίνεται η φώτο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
x@nD3R Φεβρουάριος 26, 2005 Author #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 26, 2005 Μήπως τώρα μπορεί κάποιος να βοηθήσει? Κάπου διάβασα οτι μπορεί να φταίει το InCD του nero αλλα το έκανα uninstal και το πρόβλημα ακόμα υπάρχει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
feanorian82 Φεβρουάριος 26, 2005 #8 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 26, 2005 Με το Nero γραφεις κανονικά; Link to comment Share on other sites More sharing options...
x@nD3R Φεβρουάριος 26, 2005 Author #9 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 26, 2005 Όχι. Και εκέι βγάζει πρόβλημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
feanorian82 Φεβρουάριος 26, 2005 #10 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 26, 2005 Κανε δεξί κλικ στο εικονίδιο του DVD-R στο My Computer, και ελεγξε την τελευταία καρτέλα, Recording αν είναι enabled Link to comment Share on other sites More sharing options...
x@nD3R Φεβρουάριος 26, 2005 Author #11 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 26, 2005 Εnabled είναι. Θα κατεβάσω και την τελευταία έκδοση του nero μήπως γίνει κάτι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlotKiller Φεβρουάριος 26, 2005 #12 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 26, 2005 πες μου τι σου λεει το nero.δυστυχως δεν χρησιμοποιω τον recorder των win... Link to comment Share on other sites More sharing options...
feanorian82 Φεβρουάριος 27, 2005 #13 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 27, 2005 Αρχική απάντηση από SlotKiller πες μου τι σου λεει το nero. δυστυχως δεν χρησιμοποιω τον recorder των win... Ευτυχως για σενα, δυστυχως για τον xander... :P Φαινεται το πρόβλημα να μην είναι λοιπον στο Send to αλλα στο Recorder. Στο device manager στο δειχνει οκ το drive? Link to comment Share on other sites More sharing options...
x@nD3R Φεβρουάριος 27, 2005 Author #14 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 27, 2005 Feanorian82 μια χαρά είναι το drive. Αντιγράφω ταινίες με το dvd shrink κανονικότατα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.