Gerard Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 28, 2009 #1 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 28, 2009 Ο Υπολογιστής μου ειναι παλιός . Τον εφτιαξα το 2001 . Ξεκίνησα με κάρτα γραφικών ge force 2 Μετα δύο χρόνια την άλλαξα σε ge force 4 και μετά δύο χρονια την άλλαξα με την ge force 6600 AGPH μητρική ειναι gigabyte 8idx . Oταν προτοεγκατέστησα την κάρτα , αλλοτε έμπαινε αμέσως στα windows και άλλοτε έμπαινε μετα πέντε με δέκα ρεσετ. δηλαδή οταν άρχιζε να μετράνε οι μπλέ χάντρες του λογότυπου των windows και μέτά έσβυνε η οθόνη και περιμενα να βγεί ο κέρσορας τότε η οθόνη έσβυνε τελείως, προφανως έμπαινε στα windows αλλα η οθονη ήταν σβυστη. Δοκίμασα πολλές οθονες αλλά τιποτα. Το φαινομενο αυτό ομως δεν συνεβαινε οταν πρωτο εγκαταστούσα τα windows Συνέβαινε οταν εγκαθιστούσα τους οδηγούς της nvidia. Ειδικά τον πρώτο χρονο δεν έσβυνα το μηχάνημα ολη μέρα για να μην ταλαιπωρούμαι με την εκκινηση . Και στο πλαίσιο πήγα το μηχανημα ολόκληρα για να το τσεκάρουν αλλα επειδή δεν ήξεραν τι συμβαίνει μου έλεγαν οτι σε αυτούς δουλεύει κανονικά . Βέβαια άλλαξαν και δυο τρεις κάρτες, αλλα δεν έγινε τίποτα. Οπότε συμβιβάστηκα με το γεγονός οτι θα επέμενα εως οτου μπεί.Οσο ομως περνούσε ο καιρός διεπίστωνα οτι μάλλον η κάρτα αυτή επειδή ήταν νέας τεχνολογίας γιατι είχε και εξτρα τροφοδοσία δεν ήταν συμβατή με την μητρική. Το αποδέχτηκα λοιπον και ενταξει . Οταν βγήκαν λοιπον οι οδηγοί 181.22 της nvidia το φαινόμενο αυτο που σας ειπα συνέβαινε σπάνια ώσπου σχεδον εξαφανιστηκε.Ήμουν έτοιμος να πετάξω την μητρική και την κάρτα και να αγοράσω άλλες άλλα τελικά κράτησα τον ιδιο υπολογιστή οκτώ χρόνια και δουλεύει ρολόι, παρόλη την ταλαιπωρία που τραβάει .
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.