Jump to content

νεο full tower

capusopp

Recommended Posts

Υπάρχουν και άλλα κουτιά που είναι έτοιμα για νερό και δεν είναι τόσο υπερβολικά σαν το Cosmos.
Το καλό με το Cosmos είναι ότι τα έχεις όλα εσωτερικά (αντλίες, ψυγείο 3πλό, σωλήνες κ.ο.κ) και εξοικονομείς πολύ χώρο. Δεν τα έχουν όλα τα κουτιά αυτό.
Μια χαρά το βρίσκω, απλά σκέψου αν έχεις σκοπό για υδρόψυξη, αν ναι τότε πήγαινε καρφωτά για Cosmos-S(που έχει έτοιμες θέσεις για όλα τα parts). Αλλά και αυτό που λες νομίζω έχει υποδοχές για σωλήνες.

Φιλε εχω ηδη υδροψυξη και απο οτι ειδα πισς εχει τρυπες για τους σωληνες οποτε νομιζω οτι θα ειναι ενταξει.

Εγω εχω ηδη παραγγειλει το stacker και πιστευω πως θα δικαιωθω. Οταν το παρω θα πω κι αλλα πανω στο συγκεκριμενο κουτι

Εγω εχω ηδη παραγγειλει το stacker και πιστευω πως θα δικαιωθω. Οταν το παρω θα πω κι αλλα πανω στο συγκεκριμενο κουτι

Παιδια σημερα το πρωϊ μου ηρθε και μπορω να πω πως με εχει εντυπωσιασει. Παρα πολυ καλο.

Παιδια σημερα το πρωϊ μου ηρθε και μπορω να πω πως με εχει εντυπωσιασει. Παρα πολυ καλο.

Κι εγω το παρελαβα σημερα, δεν το εχω βαλει ακομα αλλα φαινεται το καλο το πραμα!!!:066:

υπαρχει διαθεσιμο στην αγορα το πλαινο του Coolermaster Stacker το οποιο παιρνει και 4 ανεμιστηρια πανω?

Σημερα τοποθετησα το καινουργιο κουτι (Coolermaster Stacker 831SE) μαζι με εναν φιλο και τα αποτελεσματα σε θεματα θερμοκρασιων ειναι ακρως ικανοποιητικα. Οι πυρηνες του cpu επεσαν 4-5 βαθμους, η γραφικων 5, οι σκληροι 8-9 βαθμους. Αλλη μια φορα αποδεικνυεται ποσο καλα κυλαει ο αερας στο συγκεκριμενο κουτι.

θα σου πρότεινα ένα cooler master full tower. τα αξιζει τα λαφτα του....

Ε; Γιατί τι πήρε; Τρολινγκ;

• 2 weeks later...

Ενα πραγμα ομως δεν μπορω να καταλαβω: Γιατι οι σκληροι δεν ειναι tool free σαν τα αλλα και θελουν βιδωμα???

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.