R@tNET Φεβρουάριος 20, 2005 #21 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 20, 2005 Αν έχεις Mandrake 10.1 βαλε αυτό καλύτερα... είναι τέλειο... πολύ εύκολο στην εγκατάσταση... Είδε τα πάντα από υλικό... εγκατέστησα κάρτα γραφικών... modem... και ρύθμισα και το samba network στο δίκτυο μου και δουλεύει μια χαρά... :clap: :clap: :clap: :banging: :banging: :banging: :banging: Link to comment Share on other sites More sharing options...
chriss Φεβρουάριος 21, 2005 #22 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 21, 2005 Μια από τα ίδια και εδώ , επιπρόσθετα μπήκε χαλαρά και ο καινούριος Oracle Client και έγιναν recompile οι PHP & Apache στο "άψε σβύσε".(Ηθελαν κάτι environment variables αλλά τίποτε άλλο , έπαιξαν με τη μία) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jonys Φεβρουάριος 25, 2005 Author #23 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 25, 2005 ωραία έτσι όπως τα λέτε μήπως όμως θα μπορούσατε να μου δώσετε ένα link για ωα το κατεβάσω το Mandrake 10.1 ενωώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Suedehead Φεβρουάριος 25, 2005 #24 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 25, 2005 link for distros Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Φεβρουάριος 25, 2005 #25 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 25, 2005 Δεν νομίζω να βρεις γρηγορότερο link NTUA . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jonys Φεβρουάριος 25, 2005 Author #26 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 25, 2005 σε dvd version από ότι κατάλαβα δεν το έχει το beta 1 να κατεβάσω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
chriss Φεβρουάριος 26, 2005 #27 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 26, 2005 Πάρε το προηγούμενο Linux Format από τον Παπασωτηρίου , έχει μια καταπληκτική έκδοση Mandrake 10.1 σε DVD , περιλαμβάνει drivers για VGA κ.α. καλά. Παίζει με την μία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
R@tNET Φεβρουάριος 26, 2005 #28 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 26, 2005 Αρχική απάντηση από chriss [Χθες, στις 18:53] Πάρε το προηγούμενο Linux Format από τον Παπασωτηρίου , έχει μια καταπληκτική έκδοση Mandrake 10.1 σε DVD , περιλαμβάνει drivers για VGA κ.α. καλά. Παίζει με την μία. Γιατί λες... προηγούμενο τεύχος του περιοδικού LINUX FORMAT; Έχει βγει το νέο τεύχος; Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Φεβρουάριος 26, 2005 #29 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 26, 2005 http://www.linuxformat.gr/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
R@tNET Φεβρουάριος 26, 2005 #30 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 26, 2005 Αρχική απάντηση από astrolabos [Σήμερα, στις 00:16] http://www.linuxformat.gr/ ok... thnx... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Φεβρουάριος 27, 2005 #31 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 27, 2005 αν αποφασίσει κανείς σας να ασχοληθεί με mandrake, αυτό τοsite θα σας φανεί πολύ χρήσιμο:http://rpm.nyvalls.se/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
chriss Φεβρουάριος 27, 2005 #32 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 27, 2005 Το Αγγλικό Linux Format αγοράζω εγώ , το Ελληνικό είναι τουλάχιστον έναν μήνα πίσω Link to comment Share on other sites More sharing options...
R@tNET Φεβρουάριος 28, 2005 #33 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2005 Το ελληνικό Linux FORMAT βγαίνει κάθε δυο μήνες... άμα το αγγλικό βγαίνει κάθε μήνα... και ήμαστε και κάτι μήνες πίσω... καλά πάμε :getlost: Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Φεβρουάριος 28, 2005 #34 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2005 Αρχική απάντηση από R@tNET Το ελληνικό Linux FORMAT βγαίνει κάθε δυο μήνες... άμα το αγγλικό βγαίνει κάθε μήνα... και ήμαστε και κάτι μήνες πίσω... καλά πάμε :getlost: εντάξει μην είστε τόσο αυστηροί, 2ο τεύχος είναι. εγώ το θεωρώ καλή προσπάθεια ps ψάχνει για συντάκτες γι'αυτό το γλύψιμο Link to comment Share on other sites More sharing options...
R@tNET Φεβρουάριος 28, 2005 #35 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2005 Αρχική απάντηση από sotiris [Χθες, στις 23:22] ps ψάχνει για συντάκτες γι'αυτό το γλύψιμο :hehe: ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Τζώρτζης Οκτώβριος 22, 2006 #36 Κοινοποίηση Οκτώβριος 22, 2006 Παιδιά έχω περάσει τα fc5 και πάω να περάσω τα ubuntu τώρα αλλά στην αρχή αφού πατήσω enter για εγκατάσταση κολλάει και δεν συνεχίζει...Καμμία ιδέα? 4.10 έκδοση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.