Nickmix Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 20, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 20, 2009 Ξεκινάω κάνοντας format στο c:/ , συνεχίζει κανονικά η διαδικασία τον windows ώσπου χρειάζεται να κάνει restart για να ξεκινήσει η εγκατάσταση τον windows .Μετά από αυτό το restart πετάει μπλε οθόνη, ενώ η ali οθόνη ασπρίζει και σιγά σιγά γίνετε μπλε(έχω 2 οθόνες).Έχω δοκιμάσει άλλες 2 κάρτες γραφικών αλλα tpt.Παράλληλα έχω ουμπούντου στο pc και εκεί δεν υπάρχει πρόβλημα.Φυσικά εγώ συνέχιζα τις προσπάθειες να κάνω install τα win.ala κάθε φορα μπλε screens.Τώρα όμως μετά από τόσες απόπειρες με το πρώτο που ανοίγω το pc πετάει μετά από 2 sec μπλε screen, οποτε τώρα ούτε στα linux έχω πρόσβαση.Υποψιάζομαι HD(bad sectors)ίσος.Καμια βοήθεια κανεις???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
lunatic89 Ιούνιος 20, 2009 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 20, 2009 Ξεκινάω κάνοντας format στο c:/ , συνεχίζει κανονικά η διαδικασία τον windows ώσπου χρειάζεται να κάνει restart για να ξεκινήσει η εγκατάσταση τον windows .Δεν μεσολαβει καποιο restart μεταξυ του φορματ και της εγκαταστασης.Μηπως κανεις κατι λαθος?Βαζεις το dvd κ κανεις restart.Bios -> boot from dvd και ξεκιναςΕπιλεγεις να κανεις format στο partition που θες.Αφου το κανεις πατας "Συνεχεια" ή "ΟΚ" ή κατι παρόμοιο τελοσπάντων (δεν θυμαμαι ακριβως) κ ξεκιναει η εγκατάσταση ΧΩΡΙΣ restart.Ρεσταρτ κανει αφου εγκατασταθούν Link to comment Share on other sites More sharing options...
vagos2221416003330 Ιούνιος 20, 2009 #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 20, 2009 έκανε κάτι παρόμοιο ένα pc φίλου..προσπαθούσα να βάλω xp στο hdd αλλά την 1η φορά με το που τα έβαλε και έγιναν setup κάνει rr και πριν την μπάρα των windows BSOD..Ξανά κάνω format και έτρωγα bsod στο setup..... 34format αργότερα κάνω clear cmos βάζω 1 dim ram, και δοκιμάζω με άλλο dvd-rw το format..έγινε κανονικά μπήκα και σε windows όλα gg..Έβαλα τις ram πάνω κανονικά μετά έτρεξα memtest όλα οκ..Έκανα και λίγο o/c στο Pc και μέχρι τώρα (1 χρόνο μετά) όλα οκ.Οπότε μαλλον το dvd-rw ήταν πρόβλημα (αυτό νομίζω πως ήταν γιατί clear cmos είχα ξανακάνει..).Δεν λέω ότι φταίει το dvd-rw σου απλά κάνε ένα clear cmos,δοκίμσε με 1 stick ram και άλλο dvd-rw αφού βγάλεις το τωρινό από το μηχάνημα..Δοκίμασε και πες μας.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pas2007 Ιούλιος 2, 2009 #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 2, 2009 Μετά τα παραπάνω βήματα αν μπορείς δοκίμασε να κάνεις εγκατάσταση των Windows σε άλλον δίσκο στον υπολογιστή σου. Για να δεις αν όντος υπάρχει πρόβλημα με τον δίσκο σου. Βέβαι θα μου πεις αφου τα Linux τρέχουν καλά. Βέβαια ποτέ δεν ξέρεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.