Jump to content

Σφύριγμα στα ηχεία. Το Ground Loop Isolator τι είναι;;;

panblock

Recommended Posts

Καλημέρα παίδες

Κάνουν ένα σπαστικό ήχο τα ηχεία μου, τα Creative Inspire P5800. Είναι σαν ένα σφύριγμα, σαν να ακούς κουνούπι μέσα στα αυτιά σου. Δεν ακούγεται από ένα ηχείο. Είναι κυκλικός ο ήχος (περνάει από όλα τα ηχεία) και κρατάει περίπου 5''.

Το περίεργο είναι πως το κάνει και με κλειστό pc μερικές φορές, όχι όμως τόσο συχνά όσο το κάνει όταν λειτουργεί. Δεν νομίζω ότι είναι θέμα Hardware ή software.

Υποψιάζομαι ότι είναι ρεύμα. Διάβασα στο forum ότι πολλοί προτείνετε αλλαγή πολύπριζου. Το δικό μου έχει προστασία τάσης αλλά η αλήθεια είναι ότι είναι αρκετών ετών και έχω συνδέσει πάνω τουςκαμιά 10αρια συσκευές. Λέτε να μην αντέχει άλλο η πρίζα ή το πολύπριζο;

Πιο πιθανό μου φαίνεται να κάνει παρεμβολές κάποια άλλη πηγή ρεύματος. Στο site της Creative προτείνει την χρήση ενός Ground Loop Isolator για την αποφυγή παρεμβολών. Κάνω paste ακριβώς το κείμενο:

"To avoid any interference from devices such as cellular telephones, device chargers and other electronic devices, avoid placing speaker cables next to the devices. A Ground Loop Isolator, available at various electronics stores, can be used on the cable between the speakers and the soundcard"

Η ερώτηση μου είναι που μπορώ να βρω κάτι τέτοιο για 5.1 ηχεία; Ξέρετε κάποιο συγκεκριμένο μαγαζί που να έχει; Και πως το ζητάω ακριβώς για να μην με κοιτάνε σαν UFO;

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.