Jump to content

ερωτηση

parido

Recommended Posts

καλησπερα,

εχω μια (ισως χαζη) ερωτηση, πως μπορω να μαθω μεχρι τι καρτα γραφικων μπορει να σηκωσει η παλια motherboard μου. Μηπωσ παιζει ρολο η cpu και οχι η M/B? θα το εκτιμουσα αν μου απαντουσατε!!!ευχαριστω

A! [Ειναι μια jetway 993as με socket 370 (και slot 1)]!!!!! ????? ????? ????? ????? ????? ?????

• Replies 40
  • Created
  • Last Reply

τι να κανω?ελεγα να το συνδεσω με το καινουριο και να παιζω κανα παιχνιδι με τον αδερφο μου αλλα ετσι οπωσ μου τα λετε ψιλοχλωμο το κοβω!καμια ιδεα?

ευχαριστω και εσενα sotiris!

αν ηταν να εδεινα λεφτα δεν θα εψαχνα αρχαιες καρτεσ αλλα δυστυχωσ το ταμειο ειναι χαλια γιατι φτιαχνω ενα καινουριο (amd 64 3200+ socket 939,assus a8v deluxe,ψαχνω για καμια radeon 9800χτ ή pro)

Ρε chros26_ που ζείς...

Δεν ξέρω τα οικονομικά του καθενός αλλά νομίζω οτί εδώ μέσα οι περισσότεροι θεωρείτε οτί όλοι έχουν το μαγικό αυγό...

Εγώ έχω 5 μέχρι της 25 του μήνα...

βασικα επειδη δεν πολυπαρακολουθουσα τα μοντελα που κυκλοφορουσαν πειτε μου μερικα να τα εχω στα υποψην και θα ψαξω (πληροφοριακα σας αναφερω οτι θα μπει σε εναν Pentium3 sta 866 , σε μια Μ/Β jetway 993as με μνημη 256ΜΒ)

P3 στα 866...

γι αυτο λεω καινουργιο...

αλλωστε με ενα celeron κανει δουλεια...

και ΔΕΝ θεωρω οτι ο καθενας εχει λεφτα με το τσουβαλι..:giveup: :giveup: :giveup:

ΑΠΛΑ λεω αυτο που ΝΟΜΙΖΩ για καλυτερο..

προσωπικα λοιπον θα μαζευα λεφτα και θα επερνα ενα budget αξιοπρεπες συστημα...

Αρχική απάντηση από parido [Σήμερα, στις 02:52]

αν ηταν να εδεινα λεφτα δεν θα εψαχνα αρχαιες καρτεσ αλλα δυστυχωσ το ταμειο ειναι χαλια γιατι φτιαχνω ενα καινουριο (amd 64 3200+ socket 939,assus a8v deluxe,ψαχνω για καμια radeon 9800χτ ή pro)

προσωπικά είχα πρόβλημα ασυμβατότητας ανάμεσα σε asus a8v και 9600ΧΤ, το οποίο οφειλόταν σε conflict των drivers της ΑΤΙ και των drivers του VIA chipset για το AGP. άλλοι δεν έχουν τέτοιο πρόβλημα αλλά εγώ στο είπα για να το ξέρεις! η συμβουλή μου αν θες να το αποφύγεις είναι να πάρεις μία μητρική που δεν βασίζεται σε VIA αλλά σε NF3 (αυτή την εποχή θα βρείς και μεταχειρισμένες MSI σε καλή τιμή, που έχουν και της παναγιάς τα μάτια πάνω)

Αρχική απάντηση από parido

βασικα επειδη δεν πολυπαρακολουθουσα τα μοντελα που κυκλοφορουσαν πειτε μου μερικα να τα εχω στα υποψην και θα ψαξω (πληροφοριακα σας αναφερω οτι θα μπει σε εναν Pentium3 sta 866 , σε μια Μ/Β jetway 993as με μνημη 256ΜΒ)

νόμιζα ότι είσαι με slot1 και ~500 MHz.

από ότι είδα έχει αυτό το chipset

VIA VT82C693A Apollo Pro133

λογικά όλες οι GForce4 και η GForce FX 5200 AGP θα σου παίζουν.

Βέβαια η pci είναι πιο σίγουρη λύση, αλλά και πιο αργή;)

άρα είσαι ok, νόμιζα ότι ήταν πιο παλιά, sorry :flower:

Αρχική απάντηση από dpresv [Σήμερα, στις 09:15]

προσωπικά είχα πρόβλημα ασυμβατότητας ανάμεσα σε asus a8v και 9600ΧΤ, το οποίο οφειλόταν σε conflict των drivers της ΑΤΙ και των drivers του VIA chipset για το AGP. άλλοι δεν έχουν τέτοιο πρόβλημα αλλά εγώ στο είπα για να το ξέρεις! η συμβουλή μου αν θες να το αποφύγεις είναι να πάρεις μία μητρική που δεν βασίζεται σε VIA αλλά σε NF3 (αυτή την εποχή θα βρείς και μεταχειρισμένες MSI σε καλή τιμή, που έχουν και της παναγιάς τα μάτια πάνω)

Δεν εισαι ο μονος, και εγω ειχα προβλημα με την ιδια μητρικη και μια 9800 pro. Και σε εμενα πρεπει να ηταν θεμα drivers ΑΤΙ - chipset VIA, και γενικα υπαρχει αυτο το προβλημα με τις συγκεκριμενες μητρικες και τισ ΑΤΙ.

Αλλη λυση ειναι αντι για την μητρικη να παρεις αλλη καρτα. Εγω την αλλαξα με μια 6600GT και κανενα προβλημα!!

Σορρυ για το λιγο :OT: αλλα να προλαβουμε το παιδι για το καινουργιο του συστημα.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.