parido Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19, 2005 καλησπερα, εχω μια (ισως χαζη) ερωτηση, πως μπορω να μαθω μεχρι τι καρτα γραφικων μπορει να σηκωσει η παλια motherboard μου. Μηπωσ παιζει ρολο η cpu και οχι η M/B? θα το εκτιμουσα αν μου απαντουσατε!!!ευχαριστωA! [Ειναι μια jetway 993as με socket 370 (και slot 1)]!!!!! ????? ????? ????? ????? ????? ????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
totally_wired Φεβρουάριος 19, 2005 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 19, 2005 Πρέπει να δείς την ταχύτητα της agp σου και τα volt που σου δίνει Link to comment Share on other sites More sharing options...
parido Φεβρουάριος 20, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 20, 2005 Που μπορω να δω την ταχυτητα και τα volt(νομιζω 3,2V? Αυτο σου λεει τπτ?εχω μια tnt2 ultra πανω τωραSupport AGP VGA Card for 533Mbytes/sec data transfer rate and 66MHz Bus clock improve graphic function Link to comment Share on other sites More sharing options...
totally_wired Φεβρουάριος 20, 2005 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 20, 2005 Είναι x2Απλά θα βρείς μια κάρτα που να παίζει σε διπλή και στα 3.2V Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Φεβρουάριος 20, 2005 #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 20, 2005 δεν νομίζω να σου παίξει καμία από τις καινούριες. δηλαδή δύσκολα να βρεις κάρτα με 3,3V agp Link to comment Share on other sites More sharing options...
parido Φεβρουάριος 20, 2005 Author #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 20, 2005 αυτεσ μεχρι ποσα ΜΒ ειναι?θα βρω καμια 128αρα? η το πολυ 64αρα?(ξερεισ καμια καλη?) σε ευχαριστω πολυ totally wired!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Φεβρουάριος 20, 2005 #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 20, 2005 επιμένω, δε νομίζω να βρεις στην αγορά τέτοια κάρτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
parido Φεβρουάριος 20, 2005 Author #8 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 20, 2005 τι να κανω?ελεγα να το συνδεσω με το καινουριο και να παιζω κανα παιχνιδι με τον αδερφο μου αλλα ετσι οπωσ μου τα λετε ψιλοχλωμο το κοβω!καμια ιδεα? ευχαριστω και εσενα sotiris! Link to comment Share on other sites More sharing options...
parido Φεβρουάριος 20, 2005 Author #9 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 20, 2005 καμια μεταχειρισμενη θα ψαξω! το ξερω οτι δεν προκειτε να βρω στην αγορα Link to comment Share on other sites More sharing options...
totally_wired Φεβρουάριος 20, 2005 #10 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 20, 2005 Ίσως βρείς καμία GeForce4 440 που να παίζει και x2 αλλά και στα 3.3Volt Δεν κάνει τίποτα Link to comment Share on other sites More sharing options...
chros26_ Φεβρουάριος 20, 2005 #11 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 20, 2005 δε παιρνεις κανα συστηματακι με celeron η athlon xp για να κανετε lan?η ακομη καλυτερα athlon 64 socket 754 και μια μετρια γραφικων. Link to comment Share on other sites More sharing options...
parido Φεβρουάριος 20, 2005 Author #12 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 20, 2005 αν ηταν να εδεινα λεφτα δεν θα εψαχνα αρχαιες καρτεσ αλλα δυστυχωσ το ταμειο ειναι χαλια γιατι φτιαχνω ενα καινουριο (amd 64 3200+ socket 939,assus a8v deluxe,ψαχνω για καμια radeon 9800χτ ή pro) Link to comment Share on other sites More sharing options...
totally_wired Φεβρουάριος 20, 2005 #13 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 20, 2005 Ρε chros26_ που ζείς...Δεν ξέρω τα οικονομικά του καθενός αλλά νομίζω οτί εδώ μέσα οι περισσότεροι θεωρείτε οτί όλοι έχουν το μαγικό αυγό...Εγώ έχω 5 μέχρι της 25 του μήνα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Φεβρουάριος 20, 2005 #14 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 20, 2005 πάρε pci θα βρεισ ακομα και 5200 η καμμια νεώτερη Link to comment Share on other sites More sharing options...
parido Φεβρουάριος 20, 2005 Author #15 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 20, 2005 βασικα επειδη δεν πολυπαρακολουθουσα τα μοντελα που κυκλοφορουσαν πειτε μου μερικα να τα εχω στα υποψην και θα ψαξω (πληροφοριακα σας αναφερω οτι θα μπει σε εναν Pentium3 sta 866 , σε μια Μ/Β jetway 993as με μνημη 256ΜΒ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
chros26_ Φεβρουάριος 20, 2005 #16 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 20, 2005 P3 στα 866...γι αυτο λεω καινουργιο...αλλωστε με ενα celeron κανει δουλεια...και ΔΕΝ θεωρω οτι ο καθενας εχει λεφτα με το τσουβαλι..:giveup: :giveup: :giveup: ΑΠΛΑ λεω αυτο που ΝΟΜΙΖΩ για καλυτερο..προσωπικα λοιπον θα μαζευα λεφτα και θα επερνα ενα budget αξιοπρεπες συστημα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpresv Φεβρουάριος 20, 2005 #17 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 20, 2005 Αρχική απάντηση από parido [Σήμερα, στις 02:52] αν ηταν να εδεινα λεφτα δεν θα εψαχνα αρχαιες καρτεσ αλλα δυστυχωσ το ταμειο ειναι χαλια γιατι φτιαχνω ενα καινουριο (amd 64 3200+ socket 939,assus a8v deluxe,ψαχνω για καμια radeon 9800χτ ή pro) προσωπικά είχα πρόβλημα ασυμβατότητας ανάμεσα σε asus a8v και 9600ΧΤ, το οποίο οφειλόταν σε conflict των drivers της ΑΤΙ και των drivers του VIA chipset για το AGP. άλλοι δεν έχουν τέτοιο πρόβλημα αλλά εγώ στο είπα για να το ξέρεις! η συμβουλή μου αν θες να το αποφύγεις είναι να πάρεις μία μητρική που δεν βασίζεται σε VIA αλλά σε NF3 (αυτή την εποχή θα βρείς και μεταχειρισμένες MSI σε καλή τιμή, που έχουν και της παναγιάς τα μάτια πάνω) Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Φεβρουάριος 20, 2005 #18 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 20, 2005 Αρχική απάντηση από parido βασικα επειδη δεν πολυπαρακολουθουσα τα μοντελα που κυκλοφορουσαν πειτε μου μερικα να τα εχω στα υποψην και θα ψαξω (πληροφοριακα σας αναφερω οτι θα μπει σε εναν Pentium3 sta 866 , σε μια Μ/Β jetway 993as με μνημη 256ΜΒ) νόμιζα ότι είσαι με slot1 και ~500 MHz. από ότι είδα έχει αυτό το chipset VIA VT82C693A Apollo Pro133 λογικά όλες οι GForce4 και η GForce FX 5200 AGP θα σου παίζουν. Βέβαια η pci είναι πιο σίγουρη λύση, αλλά και πιο αργή άρα είσαι ok, νόμιζα ότι ήταν πιο παλιά, sorry :flower: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spooky Φεβρουάριος 20, 2005 #19 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 20, 2005 Αρχική απάντηση από dpresv [Σήμερα, στις 09:15] προσωπικά είχα πρόβλημα ασυμβατότητας ανάμεσα σε asus a8v και 9600ΧΤ, το οποίο οφειλόταν σε conflict των drivers της ΑΤΙ και των drivers του VIA chipset για το AGP. άλλοι δεν έχουν τέτοιο πρόβλημα αλλά εγώ στο είπα για να το ξέρεις! η συμβουλή μου αν θες να το αποφύγεις είναι να πάρεις μία μητρική που δεν βασίζεται σε VIA αλλά σε NF3 (αυτή την εποχή θα βρείς και μεταχειρισμένες MSI σε καλή τιμή, που έχουν και της παναγιάς τα μάτια πάνω) Δεν εισαι ο μονος, και εγω ειχα προβλημα με την ιδια μητρικη και μια 9800 pro. Και σε εμενα πρεπει να ηταν θεμα drivers ΑΤΙ - chipset VIA, και γενικα υπαρχει αυτο το προβλημα με τις συγκεκριμενες μητρικες και τισ ΑΤΙ. Αλλη λυση ειναι αντι για την μητρικη να παρεις αλλη καρτα. Εγω την αλλαξα με μια 6600GT και κανενα προβλημα!!Σορρυ για το λιγο :OT: αλλα να προλαβουμε το παιδι για το καινουργιο του συστημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pontium Φεβρουάριος 20, 2005 #20 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 20, 2005 'Εγω σε mobo με agp 2x και ένα Ρ3 στα 850 δούλευα μια ΜΧ440 128ΜΒ χωρίς πρόβλημα..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.