JohnnyBoy Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19, 2005 Ρε παιδιά εχω την κάρτα τηλεόρασης WinFast 2000 XP Deluxe, πιάνω πολύ καλά όλα τα κανάλια αλλά όμως ασπόμαυρα, πήγα στις ρυθμίσεις αλλά δεν βρήκα τίποτε. Για διαφωτίσται με. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bobi Rhoads Φεβρουάριος 20, 2005 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 20, 2005 καπου, εκει που βρισκεις τα καναλια , εχει μια επιλογη που γραφει ''area''! εκει θα επιλεξεις ''greece'' ή (αν συνεχισει να κανει το ιδιο) βαλε ''hungary(pal ''! μαλλον αυτο παιζει ρολο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlotKiller Φεβρουάριος 20, 2005 #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 20, 2005 hungary (ΡΑL B)/Antenna/Auto Fine Tune στο 3ο ΤΑΒ των επιλογων..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Φεβρουάριος 20, 2005 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 20, 2005 νομίζω αν κατεβάσεις το καινούριο software διορθώνεται το πρόβλημα.αλλά είναι αρκετά μεγάλο το αρχείο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlotKiller Φεβρουάριος 20, 2005 #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 20, 2005 Γιατι ποια βερσιον ειχε τετοιο προβλημα και δεν το παρατηρησα?:...: Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Φεβρουάριος 20, 2005 #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 20, 2005 δεν ξέρω, εμένα αυτή που είχε με τα cd είχε λάθος την ελλάδα πάντως.όταν είχα κατεβάσει τη νεότερη είχε διορθωθεί. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bobi Rhoads Φεβρουάριος 20, 2005 #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 20, 2005 στην εκδοση που εχει μεσα το cd εχει προβλημα και πρεπει να βαλεις hungary(pal σε αυτο που κατεβαζεις απο το ιντερνετ δεν ειπαρχει προβλημα! βαζεις ΕΛΛΑΔΑΡΑ και τελιωσες!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
JohnnyBoy Φεβρουάριος 21, 2005 Author #8 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 21, 2005 Αρχική απάντηση από sotiris [Χθες, στις 02:30] νομίζω αν κατεβάσεις το καινούριο software διορθώνεται το πρόβλημα.αλλά είναι αρκετά μεγάλο το αρχείο. ADSL έχουμε, τώρα το κατέβασα να 'ταν κι άλλοΛοιπον διορθόθηκε το πρόβλημα με την καινούρια version, ευχαριστώ παιδιά Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bobi Rhoads Φεβρουάριος 21, 2005 #9 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 21, 2005 οχι παιζουμε!!!! για αλλη μια φορα το lab εκανε δουλεια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.