str Αύγουστος 12, 2009 Author #61 Κοινοποίηση Αύγουστος 12, 2009 κανενα νεο απο την swiftech σχετικα με την αντικατασταση.Αυριο θα τους ξαναστειλω email. Link to comment Share on other sites More sharing options...
str Αύγουστος 15, 2009 Author #62 Κοινοποίηση Αύγουστος 15, 2009 Σε ερωτημα μου τι γινεται σχετικα με την αντικατασταση μου απαντησανε:Hello Stratos, I don’t think I have received an email from you letting me know your shipping address. Please email me that so I can mail your replacement. Regards, Michelleενω τους ειχα στειλει με μειλ την διευθυνση μου καθως και αντιγραφο της αποδειξης απο την αγορα του GTX.Τους ξαναεστειλα μειλ παλι με την διευθυνση μου κ την αποδειξη.Αντε να δουμε...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
str Αύγουστος 19, 2009 Author #63 Κοινοποίηση Αύγουστος 19, 2009 Μου στειλαν μειλ σημερα οτι θα μου στειλουν αυριο το καπακι απο το μπλοκ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
str Αύγουστος 20, 2009 Author #64 Κοινοποίηση Αύγουστος 20, 2009 Σημερα μου ηρθε το καπακι!!!!! αλλα ειναι παλι αλουμινιου ενω μου ειχαν πει οτι δεν υπαρχει στοκ ουτε αλουμινιου ουτε χαλκου οποτε θα μου στελναν το πλαστικο απο το GTZ. Τι να πεις, τουλαχιστον κατι ειναι κ αυτο.:048: Αντε τωρα να ξαναξεστησεις υδροψυξη:086: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sxaris Μάϊος 27, 2010 #65 Κοινοποίηση Μάϊος 27, 2010 επιστροφηΚαλημέρα. Βλέπω έβαψες μονος σου το κουτί και θέλω να σε ρωτήσω κάτι. Το έβαψες με μαύρο ματ σπρέι η το πηγες και στο βάψανε σε φούρνο? Και αν το έβαψες μονος σου πήρες ειδική ηλεκτροστατική μπογιά η απλή? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.