sakattack1442169065 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3, 2009 Μετα απο 4,5 χρονια λειτουργιας, μου παρουσιασε ξαφνικα διαρροη. Χανει σιγα-σιγα απο το κατω μερος του πυργου και δεν μπορω να καταλαβω ακριβως απο που. παντως οχι απο τις ενωσεις των σωληνων. οπως το βλεπω, μαλλον απο εκει που ενωνεται το μερος με τα πτερυγια, με το μικροτερης διαμετρου κατω τμημα που εχει τα ρακορ. Αν βλεπω καλα, αναμεσα τους εχει ενα σαν λεπτο λαστιχενιο μεγαλο δακτυλιο. Εχει κανεις καμμια ιδεα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
viper1442169065 Ιούνιος 4, 2009 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2009 Προφανώς χάλασε το O ring.Δες αν μπορείς να το ανοίξεις στο σημείο εκεί και μετά παίρνεις ένα άλλο και το αλλάζεις.Αλλώς το τιγκάρεις στη σιλικόνη για να κλείσει η τρύπα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cakrit1442169096 Ιούνιος 4, 2009 #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2009 Από όσο θυμάμαι (πρέπει να το τσεκάρω σπίτι) η βάση αποσπάται άρα έχεις πρόσβαση .. Αποσάται γιατί μπορεί να βγάλεις την αντλία (θυμάμαι που το είχα δει οταν το είχα αγοράσει πριν κατι αιώνες ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakattack1442169065 Ιούνιος 4, 2009 Author #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2009 ναι, απο οτι ειδα κι εγω αποσπαται η βαση.λες να χαλασε το λαστιχενιο αυτο δαχτυλιδι?το περιεργο ειναι οτι δε χανει συνεχεια. εχω βαλει χαρτοπετσετα απο κατω τωρα να δω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Ιούνιος 4, 2009 #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2009 Βγαίνει η βάση κι έχει ένα O-ring όπως ειπώθηκε. Μπορεί μετά από 4.5 χρόνια χρήσης να διαβρώθηκε. Άλλαξέ το και για καλό και για κακό, άλλαξε και τα υπόλοιπα αφού θα υποχρεωθείς να αδειάσεις το κύκλωμα έτσι κι αλλιώς. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.