Black_V_Gti Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3, 2009 Μετά από πολλά χρόνια αποφάσισα να φτιάξω νέο σύστημα...και σήμερα ήρθαν τα πράγματα... Οι γνώσεις μου έχουν σκουριάσει και ξεπεραστεί αλλά με την βοήθεια φίλων πιστεύω να το έχω ετοιμάσει μέχρι το τέλος της βδομάδας... Άντε να έρθει και η οθόνη από UK μέχρι Παρασκεύη και είμαστε super...:068: Link to comment Share on other sites More sharing options...
paoki1442169217 Ιούνιος 3, 2009 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 3, 2009 πόσα έσκασες ρε φίλε (εκτός οθόνης) και από που? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black_V_Gti Ιούνιος 3, 2009 Author #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 3, 2009 Όσα υπήρχαν Πλαίσιο και οι τα υπόλοιπα αναγκαστικά e-shop..Τώρα για τα χρήματα λίγο πολύ είναι γνωστές οι τιμές πιστεύω..ότι θες με ρωτάς πάντως.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gregorypeg1000 Ιούνιος 3, 2009 #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 3, 2009 ωραίες επιλογές φίλε.η μητρικούλα ειδικά τα σπάει.θα θελα να μου πεις θερμοκρασίες μόλις το στήσεις για να συγκρίνω με το δικό μου μιας που έχουμε σχεδόν το ίδιο σύστημα.o επεξεργαστης ειανι D0 ή C0?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black_V_Gti Ιούνιος 3, 2009 Author #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 3, 2009 Ευτυχώς με ενημέρωσε εγκαίρως ο TASOS...D0...άφαντος στο πλαίσιο..γύρισα 3 e-shop για να τον βρώ.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gregorypeg1000 Ιούνιος 3, 2009 #6 Κοινοποίηση Ιούνιος 3, 2009 χαχα.εγω τον παρήγγειλα απο πλαισιο και ευχομουν και τελικα D0 μου έστειλαν.......**********????gregorypeg1000 added 0 Minutes and 34 Seconds later...επειδη βγαζει αστερακια....τυχερος??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black_V_Gti Ιούνιος 3, 2009 Author #7 Κοινοποίηση Ιούνιος 3, 2009 περιμένουν box παραλαβή τώρα...όσους retail είχαν σε 2 καταστήματα που πήγα ήταν C0..μάλλον μίλησες με την τύχη σου... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Linos801442169065 Ιούνιος 3, 2009 #8 Κοινοποίηση Ιούνιος 3, 2009 Καλοδουλευτο. Περιμενουμε ολο το worklog και τις εντυπωσεις σου στο τελος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black_V_Gti Ιούνιος 4, 2009 Author #9 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2009 Κάτι κάναμε σήμερα.. Θέλει λίγο μάζεμα αλλά τουλάχιστον τελείωσα με vista και drivers ... αύριο πάλι μπας και ανεβάσουμε και λίγο ταχύτητα....πάντως η μητρική είναι αλλού... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gregorypeg1000 Ιούνιος 4, 2009 #10 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2009 καλοδουλευτο...οταν πατησεις 3,4 πες μου σε παρακαλω με ποσο ρευμα εισαι σε cpu και τι θερμοκρασιες εχειςεπισης κοιταξε λιγο το κοκκινο το σατα το καλωδιο γιατι νομιζω πως εχει μπει λιγο στραβα Link to comment Share on other sites More sharing options...
TASOS Ιούνιος 6, 2009 #11 Κοινοποίηση Ιούνιος 6, 2009 καλοδουλευτο...οταν πατησεις 3,4 πες μου σε παρακαλω με ποσο ρευμα εισαι σε cpu και τι θερμοκρασιες εχειςΘα σου απαντήσω εγώ για temps κλπ ... μιάς και το ψιλορυθμίσαμε εχθές το βράδυ (όσο προλάβαμε γιατί μας πήρε η νύχτα) :046:Χωρίς ιδιαίτερο ψάξιμο ... κάναμε αρχικά ένα δοκιμαστικό στα 3.2 Ghz ... και μετά πήγαμε κατευθείαν στα 4.0 Ghz.Τελική ρύθμιση (20 x 200) με 3400 Uncore και μνήμες στα 1600.Vcore bios (1.25) ... cpu-z (1.23)Core tempIdle 40CWprime1024 (8 threads) 65C3Dmark Vantage 67CΤο πιθανότερο είναι ... το σύστημα να παίζει εκεί και με 1.20 πραγματικό.Με θερμοκρασίες χαμηλότερες περίπου 3C επιπλέον. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gregorypeg1000 Ιούνιος 6, 2009 #12 Κοινοποίηση Ιούνιος 6, 2009 αα...ενταξη.γιατι νομιζα πως ειμαι λιγο ψηλα.ο δικος μου μπουταρει στα 4 και με 1,21 νομιζω.rock stable.και ειμαι και εγω πανω κατω σε αυτες τις θερμοκρασιες.λιγο παραπανω νομιζω.πανω απο 4,2 με τπτ.με κοβουν οι θερμοκρασιες και μεχρι 1,35 που το δωσα δν ακουγε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TASOS Ιούνιος 6, 2009 #13 Κοινοποίηση Ιούνιος 6, 2009 Ναί ... εκεί παίζουν οι θερμοκρασίες πάνω-κάτω.Οπότε αφού έχεις παρεμφερείς τιμές ... είσαι ok.Οπως έγραψα και παραπάνω (λόγω έλλειψης χρόνου) δέν προλάβαμε να τελειώσουμε τις δοκιμές,με τις μνήμες ούτε κάν ασχοληθήκαμε.Εμπειρικά όπως το έβλεπα ... θα έπαιζε stable και με 1.20 volt.Το σύστημα γενικά ... ταχύ,"φτερωτό" :045:Το μόνο κουλό που αντιμετωπίσαμε .... ήταν η δυσλειτουργία του EasyTune 6 (σε Vista 64bit) ... όπου δέν εμφανιζόταν οι καρτέλλες voltage για ρύθμιση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gregorypeg1000 Ιούνιος 6, 2009 #14 Κοινοποίηση Ιούνιος 6, 2009 Το μόνο κουλό που αντιμετωπίσαμε .... ήταν η δυσλειτουργία του EasyTune 6 (σε Vista 64bit) ... όπου δέν εμφανιζόταν οι καρτέλλες voltage για ρύθμιση.ναι.και εγω το ιδιο.αλλα κατεβασα την τελευταια εκδοση απο το σαιτ της gigabyte και ολα ρολοι.οριστε και το λινκhttp://www.gigabyte.com.tw/Support/Motherboard/Utility_List.aspxειναι το τεταρτο download.μονο που για να δουλεψει πρεπει να κανετε απεγκατασταση στην προηγουμενη εκδοση του easy tune Link to comment Share on other sites More sharing options...
TASOS Ιούνιος 6, 2009 #15 Κοινοποίηση Ιούνιος 6, 2009 Το κάναμε αυτό.Αλλά και πάλι τίποτε.Ολα δουλεύουν στο easy-tune ... εκτός από τα voltage. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gregorypeg1000 Ιούνιος 6, 2009 #16 Κοινοποίηση Ιούνιος 6, 2009 :S:S:S και δουλευουν στα 7??περιεργα πραγματα...δοκιμασατε την 5αρα εκδοση.???μηπως παιζει κανα bug με την καινουργια Link to comment Share on other sites More sharing options...
TASOS Ιούνιος 6, 2009 #17 Κοινοποίηση Ιούνιος 6, 2009 Δέν δώσαμε πολύ βάση ... μιάς και το easy-tune για μένα,θα χρησίμευε μόνο για fine tuning.Είμαι μαθημένος σε bios o/c :046: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gregorypeg1000 Ιούνιος 6, 2009 #18 Κοινοποίηση Ιούνιος 6, 2009 Δέν δώσαμε πολύ βάση ... μιάς και το easy-tune για μένα,θα χρησίμευε μόνο για fine tuning.Είμαι μαθημένος σε bios o/c :046:xaaxa...εγω το χρησιμοποιησα για να δω ποια ρυθμιση εφτεγαι που παγωνε το πισι στα 3,4+.ειχα ξεχασει (σαν πρωταρης που ειμαι) να δωσω ρευμα στο qpi/vtt και για αυτοι παγωνε.και επισης για να δω τι θερμοκρασιες ανεβαζει ο cpu με 1,3-1,4 volt Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black_V_Gti Ιούνιος 8, 2009 Author #19 Κοινοποίηση Ιούνιος 8, 2009 Φίλε Gregory sorry για την καθυστερημένη απάντηση αλλά μόλις γύρισα από επαρχία. Όπως σου είπε και ο Τάσος πήγε εύκολα στα 4.0 Ghz. Ως τώρα όλα σταθερότατα και ίσως ρίξω ακόμα λίγο το ρεύμα.Για ακόμη μια φορά να ευχαριστήσω τον Τάσο για την βοηθειά του..με την πρώτη ευκαιρία θα ανεβάσω και photo με το "τακτοποιημένο" πλεόν κουτί μου... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gregorypeg1000 Ιούνιος 8, 2009 #20 Κοινοποίηση Ιούνιος 8, 2009 οχι.ενταξη.σιγα..4 για καθε μερα??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.