morius Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19, 2005 Παίδες μόλις μου χάλασε το PS2Το βάζω στην μπρίζα και το κόκκινο φωτάκι του power δεν ανάβει καν,θα το πάω πίσω το έχω 3 μήνες,λέτε να μου το αλλάξουν ή θα πάει για επισκευή?????Μήπως τυχών είναι κάτι απλό και εύκολο έχει τύχει σε κανέναν?????:cry: :cry: :cry: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Φεβρουάριος 19, 2005 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 19, 2005 Μάλλον την άκουσε λέω γώ... Το δοκίμασες φαντάζομαι σε άλλη μπρίζα, έτσι; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seeker Φεβρουάριος 19, 2005 #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 19, 2005 Αν είναι μέσα στην εγγύηση και δεν έχεις φροντίσει... εμ, να την χαλάσεις (κατάλαβες?) τότε θα σου το επισκευάσουν/αντικαταστήσουν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
morius Φεβρουάριος 19, 2005 Author #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 19, 2005 Εννοείτε ότι το δοκίμασα ΤΠΤ έχω γίνει ταύρος τώρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
morius Φεβρουάριος 19, 2005 Author #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 19, 2005 Όχι δεν έχει χαλάσει κατα κάποιο τρόπο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seeker Φεβρουάριος 19, 2005 #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 19, 2005 Στο να χαλάσει εννοώ και το τσιπάκι για να παίζει (γκούχ γκούχ) παιχνίδια? Link to comment Share on other sites More sharing options...
morius Φεβρουάριος 19, 2005 Author #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 19, 2005 Ρε συ πες πως είναι ανέγκιχτο το play,μόνο κάτι αυτοκολιτάκια του έχω κολίσει Link to comment Share on other sites More sharing options...
alex_000 Φεβρουάριος 19, 2005 #8 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 19, 2005 Μαλλον καηκε το τροφοδοτικό του. Αν είναι μόνο αυτο μάλλον θα στο επισκευάσουν .(αναλόγως απο που το πήρες φαντάζομαι ίσως το μαγαζί να σου δώσει κατευθείαν άλλο).edit: Nομιζα οτι ειχεσ το κλασσικό ps2 , αφου εχεις το pstwo θα στο αλλάξουν προφανώς. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Φεβρουάριος 20, 2005 #9 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 20, 2005 Sorry αλλά δεν έχω playstation 2 και έχω μια απορία: Το τροφοδοτικό είναι εσωτερικό ή εξωτερικό; Αν είναι εξωτερικό τότε τη βγάζεις φτηνά... Link to comment Share on other sites More sharing options...
morius Φεβρουάριος 20, 2005 Author #10 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 20, 2005 Στο μίνι PS2 που έχω εγώ είναι εξωτερικό Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Φεβρουάριος 20, 2005 #11 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 20, 2005 Πιθανότατα τη βγάζεις καθαρή αν το αλλάξεις... Δοκίμασε με κανενός φίλου εκτώς αν θες να ρισκάρεις και να πας να πάρεις κατευθείαν ένα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Φεβρουάριος 20, 2005 #12 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 20, 2005 ’μα βέβαια είχες XboX μπορούσες να πάρεις τζαμπέ καλώδιο Link to comment Share on other sites More sharing options...
morius Φεβρουάριος 20, 2005 Author #13 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 20, 2005 Σιγά μωρέ αλλά η Μκί@ είναι ότι θα μείνω χωρίς Prince of Persia καμιά εβδομάδα:cry: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Φεβρουάριος 20, 2005 #14 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 20, 2005 Καταλαβαίνεις οτι ασχολείσαι πολύ με PC (ή PS2, το ίδιο κάνει) όταν κάνεις posts σαν αυτό... Αρχική απάντηση από morius Σιγά μωρέ αλλά η Μκί@ είναι ότι θα μείνω χωρίς Prince of Persia καμιά εβδομάδα:cry: Link to comment Share on other sites More sharing options...
morius Φεβρουάριος 20, 2005 Author #15 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 20, 2005 Αφού δεν έχουμε pc για games έχουμε PS2;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
morius Φεβρουάριος 21, 2005 Author #16 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 21, 2005 Παίδες πάω σήμερα Γερμανό να φτιάξουν το PS2,μπαίνω μέσα του λέω -Γειά σας μου έχει χαλάσει το PS2 ούτε καν ανοίγει -Οκ θα το στύλω στην ’θηνα να σου φέρουν καινούριο -Μα δεν θα το κοιτάξετε -δεν χρειάζετε -Για κοιτάξτε το πρέπει να φταίει το τροφοδοτικό του -Καλά έλα σε μισή ώρα Πάω σε μισή ώρα -Το κοιτάξατε? -Όχι αλλά καλύτερα να το στύλουμε πάνω στα κεντρικά -’νθρωπέ μου έλενξε το Το κοιτάει και ...όντως αυτό ήταν το κόλιμα Μου δίνει καινούριο και φεύγω!!!!! Και του λέω πριν φύγω "Τσάμπα είσαι εδώ μέσα":p :p :p :p Πάντως είχε ωρέο σκεπτικό Τώρα να μου πεις,αν ήταν 6μήνου το PS2 θα το έδινα να μου έφερνε νέο και μετά πάλι τα ίδια :p :p Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Φεβρουάριος 21, 2005 #17 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 21, 2005 Μη μιλήσω τώρα για τους "Γερμανούς" και την ασχετοσύνη τους... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seeker Φεβρουάριος 21, 2005 #18 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 21, 2005 Γιατί δεν το έστειλες, μπορεί να ήσουν τυχερός και να σου έστελναν καινούριο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Φεβρουάριος 21, 2005 #19 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 21, 2005 Αρχική απάντηση από Seeker Γιατί δεν το έστειλες, μπορεί να ήσουν τυχερός και να σου έστελναν καινούριο Εγώ προσωπικά θεωρώ σημαντικότερη την ταλαιπωρία που θα υποστείς από το οτι θα έχεις μια κονσόλα λίγο πιο καινούρια. Επίσης δεν μπορείς να είσαι σίγουρος οτι η καινούρια δεν θα έχει κάποιο κουσούρι σε αντίθεση με την ήδη υπάρχουσα που έχεις τεστάρει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
morius Φεβρουάριος 22, 2005 Author #20 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 22, 2005 Ρε σεις το θέμα είναι ότι το PS2 δεν είχε κανένα πρόβλημα απλά το τροφοδοτικό είχε καεί Ποιος ο λόγος να το έστελνε Αθήνα αλλά και να το έστελνε μόνο την κονσόλα θα μου άλλαζαν οπότε......τσάμπα κόπος Τέσπα αν καμιά μέρα για το παραμικρό μου την δώσει θα το πάω και καλά για χαλασμένο,μιας και δεν το ελέγχουν....θα μου φέρουν καινούριο :p :p Αχ ρε Γερμανέ με τους άσχετους σου :p :p Όμως δεν μπορώ να πω κοιτούν πάάάάάάάάάάάντα το συμφέρον του καταναλωτή Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.