malmsteenjl Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2, 2009 #1 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2, 2009 Καλησπέρα ο υπολογιστής σε κάθε εκινηση μου βγάζει το παρακάτω μύνημα. Ανοίγει μιά οθόνη σαν και αυτή, με την διαφορά ότι αντί για αυτό το μύνημα γράφει σε 2 σειρές " Microsoft ® windows ® Version 5.1 (build xxxxxxx service pack 3) 2 system processors (3328 MB memory) Multiprocessor kernel" και μετά με πάει σε dos oθόνη στην οποία δέν κάνει full check τους δίσκους απλά γράφει τα παρακάτω και μπουτάρει κανονικά στα windows Checking file system on C: The volume is clean Checking file system on D: The volume is clean Checking file system on E: The volume is clean window have finished cheking disk Αυτό μου το έβγαλε μετά απο ένα επιτυχημεο scandisk στον δίσκο C: Και αφού πείραξα κάποια πράγματα στην Registry, τα οποία δέν θυμάμαι αν και ποιο ευθύνεται για κάτι τέτοιο.(Το έκανα απο οδηγο) Πως να το απενεργοποιήσω?
malmsteenjl Ιούνιος 2, 2009 Author #2 Ιούνιος 2, 2009 έβαλα την εντολήchkntfs /x C: E: F:και τώρα κατα την εκκίνηση μου βγάζει μόνο τοwindows have finished cheking diskυπόψιν ότι εχω ενεργοποιημένο και το acronis , αν παίζει κάποιο ρόλο.
malmsteenjl Ιούνιος 2, 2009 Author #3 Ιούνιος 2, 2009 Νομίζω λύθηκε το θέμα απο την στιγμή που είχα απενεργοποιήσει την μπάρα εκκίνησης των windows.Αυτή η διαδικασία γίνεται να παρακαμφθεί?
stealth1442169213 Ιούνιος 2, 2009 #4 Ιούνιος 2, 2009 Για τσεκαρισε και τον δισκο με καποιο Diagnostic tool μηπως και εχει καποιο προβλημα.stealth
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.