Seeker Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19, 2005 Χρειάζομαι δύο σκληρούς καθώς στήνω ένα μικρό PC έτσι για να το έχω να παίζω Είμαι ανάμεσα σε δύο 120άρηδες Western Digital (SATA) και δύο 120άρηδες Seagate (SATA). Οι δίσκοι θα μπούν σε RAID 0 σε έναν Sempron 2600+. Αυτά που με ενδιαφέρουν είναι η επιδόσεις, να είναι πολύ αθόρυβοι, και να συνεργάζοναι καλά μεταξύ τους σε RAID. Πρόβλημα με την αξιοπιστία δεν υπάρχει, καθώς η μέν WD τόσα χρόνια με έχει βγάλει ασπροπρόσωπο και η δε Seagate δίνει 5 χρόνια εγγύηση. Το χρηματικό με απασχολεί επίσης. Επειδή το σύστημα είναι budget θέλω οι δίσκοι να μην είναι ακριβοί (έκαστος Western είναι 16 φθηνότερος απο τον κάθε Seagete) αλλά αν είναι να αξίζουν τα επιπλέον χρήματα θα τα δώσω. Εσείς τι προτείνετε? :flower: EDIT: Δεν ενδιαφέρομαι για τα επιπλέον χρόνια που δίνουν οι Seagete, και τα τρία των WD με υπερκαλύπτουν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
daospi Φεβρουάριος 19, 2005 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 19, 2005 Προτείνω Western Digital.Και στο παλιό μου PC αλλά και στο καινούργιο Western Digital έχω.Τόσα χρόνια(6) δεν είχα κανένα πρόβλημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vagtsil Φεβρουάριος 19, 2005 #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 19, 2005 Seagate για ησυχια και μεγαλυτερη εγγυηση... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seeker Φεβρουάριος 19, 2005 Author #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 19, 2005 Συγγνώμη, ξέχασα να το ανεφέρω και έκανα edit στο κυρίως post: Δεν ενδιαφέρομαι για τα επιπλέον χρόνια που δίνουν οι Seagete, και τα τρία των WD με υπερκαλύπτουν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
spike83 Φεβρουάριος 20, 2005 #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 20, 2005 Αρχική απάντηση από Seeker Συγγνώμη, ξέχασα να το ανεφέρω και έκανα edit στο κυρίως post: Δεν ενδιαφέρομαι για τα επιπλέον χρόνια που δίνουν οι Seagete, και τα τρία των WD με υπερκαλύπτουν. τοτε προχωρα στην αγορα των seagate.. h diafora τους ειναι οτι τ απεντε χρονια ειναι αχρειαστα..ενω οi WD μαλλον τα χρειαζονται.. εχω περασει πικρα απo W D .. good luck anything you get Link to comment Share on other sites More sharing options...
kender Φεβρουάριος 20, 2005 #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 20, 2005 Εγώ έχω western και πήρα western και θα ξαναπάρω και ήσυχοι είναι και μέχρι στιγμής αξιόπιστοι.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
duende Φεβρουάριος 20, 2005 #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 20, 2005 εγω εχω 2 wd 120ρηδες σε raid 0 και παιζουν μια χαρα.και εχω βαλει αρκετους σε διαφορα συστηματα.ειναι σε τι παρτιδα θα πεσεις.....παντως καλυτερα αγορασε τους απο πλαισιο,σε περιπτωση που βγει μαπα το καρπουζι να τον αλλαξουν αμεσως οχι να τρεχεις.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
yaputzis Φεβρουάριος 20, 2005 #8 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 20, 2005 Δε σου προτείνω το Seagate SATA. Έχω ένα Seagate ATA100 και ένα Seagate SATA ο δεύτερος κάνει πολύ περισσότερο θόρυβο όταν επεξεργάζεται κάτι. Σε idle και οι δύο είναι ίδιοι. Τους WD έχω να τους χρησιμοποιήσω καιρό οπότε δε ξέρω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seeker Φεβρουάριος 20, 2005 Author #9 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 20, 2005 Απο e-shop θα τους πάρω. Προς το παρόν έχουν 4-2 προβάδισμα οι Western Digital. Σε μια εβδομάδα πρέπει να τους παραγγείλω οπότε μέχρι τότε ευπρόσδεκτες είναι όλες οι προτάσεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickstamat Φεβρουάριος 20, 2005 #10 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 20, 2005 Western Digital από εμένα. Τέρατα αξιοπιστίας και επιδόσεων! Κανείς δε με έχει προδώσει! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mortisboy Φεβρουάριος 20, 2005 #11 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 20, 2005 ....για μενα Seagate....η εμπειρια μου απο τους WD ειναι ασχημη.....οποτε και προσωπικα δεν σου τους πρωτεινω!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlotKiller Φεβρουάριος 20, 2005 #12 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 20, 2005 οι 7200.8 εχουν ερθει? ή ακοοοοοομααα........... Link to comment Share on other sites More sharing options...
yaputzis Φεβρουάριος 20, 2005 #13 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 20, 2005 Αρχική απάντηση από SlotKiller [Σήμερα, στις 20:11] οι 7200.8 εχουν ερθει? ή ακοοοοοομααα........... Μόνο από Αγγλία για την ώρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
feanorian82 Φεβρουάριος 20, 2005 #14 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 20, 2005 http://www.mgmanager.gr/view.asp?ID=6540Από 200άρηδες και πάνω όμως... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sa1901 Φεβρουάριος 20, 2005 #15 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 20, 2005 Seagate απο μένα. Έχω δει αρκετούς WD να παραδίνουν το πνεύμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fireknight Φεβρουάριος 21, 2005 #16 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 21, 2005 Αρχική απάντηση από sa1901 Seagate απο μένα. Έχω δει αρκετούς WD να παραδίνουν το πνεύμα. +1 ψηφο στη Seagate . Παθών Link to comment Share on other sites More sharing options...
chill-out Φεβρουάριος 21, 2005 #17 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 21, 2005 Segate .....οπως λεμε.....ρολοι...:...: Link to comment Share on other sites More sharing options...
chill-out Φεβρουάριος 21, 2005 #18 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 21, 2005 WD....οπως λεμε .......HD... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomhel Φεβρουάριος 21, 2005 #19 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 21, 2005 Wetern Digital και απο εμενα . 3 χρονια εχω 2 80αριδες (ατα) σε raid 0 και δεν εχουν κανει κιχ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ATi Φεβρουάριος 21, 2005 #20 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 21, 2005 Αρχική απάντηση από nickstamat Western Digital από εμένα. Τέρατα αξιοπιστίας και επιδόσεων! Κανείς δε με έχει προδώσει! Από το μυαλό μου τα παίρνεις;+1 στους WD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.