Jump to content

Seagete ή Western Digital

Seeker

Recommended Posts

Χρειάζομαι δύο σκληρούς καθώς στήνω ένα μικρό PC έτσι για να το έχω να παίζω :D;)

Είμαι ανάμεσα σε δύο 120άρηδες Western Digital (SATA) και δύο 120άρηδες Seagate (SATA). Οι δίσκοι θα μπούν σε RAID 0 σε έναν Sempron 2600+.

Αυτά που με ενδιαφέρουν είναι η επιδόσεις, να είναι πολύ αθόρυβοι, και να συνεργάζοναι καλά μεταξύ τους σε RAID. Πρόβλημα με την αξιοπιστία δεν υπάρχει, καθώς η μέν WD τόσα χρόνια με έχει βγάλει ασπροπρόσωπο και η δε Seagate δίνει 5 χρόνια εγγύηση.

Το χρηματικό με απασχολεί επίσης. Επειδή το σύστημα είναι budget θέλω οι δίσκοι να μην είναι ακριβοί (έκαστος Western είναι 16 φθηνότερος απο τον κάθε Seagete) αλλά αν είναι να αξίζουν τα επιπλέον χρήματα θα τα δώσω.

Εσείς τι προτείνετε? :flower:

EDIT: Δεν ενδιαφέρομαι για τα επιπλέον χρόνια που δίνουν οι Seagete, και τα τρία των WD με υπερκαλύπτουν.

Αρχική απάντηση από Seeker

Συγγνώμη, ξέχασα να το ανεφέρω και έκανα edit στο κυρίως post: Δεν ενδιαφέρομαι για τα επιπλέον χρόνια που δίνουν οι Seagete, και τα τρία των WD με υπερκαλύπτουν.

τοτε προχωρα στην αγορα των seagate.. h diafora τους ειναι οτι τ απεντε χρονια ειναι αχρειαστα..ενω οi WD μαλλον τα χρειαζονται.. εχω περασει πικρα απo W D .. good luck anything you get

εγω εχω 2 wd 120ρηδες σε raid 0 και παιζουν μια χαρα.και εχω βαλει αρκετους σε διαφορα συστηματα.ειναι σε τι παρτιδα θα πεσεις.....παντως καλυτερα αγορασε τους απο πλαισιο,σε περιπτωση που βγει μαπα το καρπουζι να τον αλλαξουν αμεσως οχι να τρεχεις..

Δε σου προτείνω το Seagate SATA. Έχω ένα Seagate ATA100 και ένα Seagate SATA ο δεύτερος κάνει πολύ περισσότερο θόρυβο όταν επεξεργάζεται κάτι. Σε idle και οι δύο είναι ίδιοι. Τους WD έχω να τους χρησιμοποιήσω καιρό οπότε δε ξέρω.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.