unseen Δημοσιεύτηκε Μάϊος 22, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 22, 2008 Για οσους δεν το ξερουν ηδη πριν δυο μερες ο φιλος manos_ir ανελαβε καθηκοντα newsposter! Ας του ευχηθουμε για το νεο του ποστο και οσο μπορουμε να τον βοηθησουμε δινοντας του λινκ και ιδεες για τα νεα!:finger006::finger006: Link to comment Share on other sites More sharing options...
manos_ir Μάϊος 22, 2008 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 22, 2008 ..... υπόσχομαι να βοηθήσω όσο μπορώ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DevilCry Μάϊος 22, 2008 #3 Κοινοποίηση Μάϊος 22, 2008 μπράβο Μάνο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakis_the_fraud Μάϊος 22, 2008 #4 Κοινοποίηση Μάϊος 22, 2008 welcome to the club! Με γεια το ποστο συναδελφε! Μακαρι να μπορεσουμε να κανουμε το OutOfSpecs το πρωτο στην ενημερωση! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Μάϊος 22, 2008 #5 Κοινοποίηση Μάϊος 22, 2008 Καλώς όρισες Μάνο. Χτες το Βράδυ έγινε και η τελετή μύησης..:finger006: H αλήθεια ειναι οτι χρειαζόμασταν και ενα δευτερο χερι..μιας και ο αλλος μας NP περναει το μαρτυριο των πανελληνιων..:032: Μακαρι να μπορεσουμε να κανουμε το OutOfSpecs το πρωτο στην ενημερωση! Ελα κατι ετοιμαζω..ξερεις εσυ....γιαυτο πεσαμε λιγο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xrist Μάϊος 22, 2008 #6 Κοινοποίηση Μάϊος 22, 2008 Καλορίζικος Μανοοοο Link to comment Share on other sites More sharing options...
manos_ir Μάϊος 22, 2008 #7 Κοινοποίηση Μάϊος 22, 2008 σας ευχαριστώ ολους και ελπίζω να συγχωρήσετε πιθανά λάθη λόγο νεότητας (στον ρολο αυτο) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Μάϊος 22, 2008 #8 Κοινοποίηση Μάϊος 22, 2008 καλη ειδησιογραφια φιλος Link to comment Share on other sites More sharing options...
yiancar Μάϊος 22, 2008 #9 Κοινοποίηση Μάϊος 22, 2008 Καλώστον νέο μας newz poster επλίζω να μην γίνεις και ΄σύ παιδί που έχει μούσεια και ακούει metal Link to comment Share on other sites More sharing options...
manos_ir Μάϊος 22, 2008 #10 Κοινοποίηση Μάϊος 22, 2008 παιδι.....?καλα θα 'ταν Link to comment Share on other sites More sharing options...
inertiacreep Μάϊος 22, 2008 #11 Κοινοποίηση Μάϊος 22, 2008 Καλώστον νέο μας newz poster επλίζω να μην γίνεις κέσι παιδί που έχει μουσεία και ακούει metal Γιατίιιιιιιιιιι δεν κατάλαβα, τί έχουν οι γενειαφόροι και μη μεταλλάδες? Τα καλύτερα παιδιά είναι Μάνο καλή αρχή ρα και μη μασάς...δε μας πήραν τα χρόνια δα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Obijuan83 Μάϊος 23, 2008 #12 Κοινοποίηση Μάϊος 23, 2008 Καλό ξεκίνημα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
eleven Μάϊος 23, 2008 #13 Κοινοποίηση Μάϊος 23, 2008 Καλή συνέχεια Μάνο και καλό κουράγιο.......... Link to comment Share on other sites More sharing options...
manos_ir Ιανουάριος 12, 2009 #14 Κοινοποίηση Ιανουάριος 12, 2009 παίδες.....λόγο της ανικανότητας του Ο.Τ.Ε. να μου βαλει adsl εδω και ενα 3μηνο στην νεα μου κατοικία στην κρητη ,και λόγο του Ε.Σ. που με ζητάει άμεσα να εκτελέσω τα καθήκοντα μου σαν μοδίστρα.....βρίσκομαι σε αδυναμία να εκτελέσω τα καθήκοντα μου σαν news-poster....προτείνω την αντικατάσταση μου με κάποιον που θα εχει χρόνο και τρόπο να βοηθήσει το αγαπημένο μας φόρουμ.....όταν αλλάξει κατι θα επιθυμούσα να συνεχίσω να βοηθάω το ΟΟS ....αλλα προς το παρόν.....δεν μπορώ να νιώθω οτι κρατάω ''πίσω'' το φόρουμ.....σας ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη ολους σας...και υπόσχομαι παρολες τις δυσκολίες που έχουν προκύψει να παραμείνω όσο πιο ενεργό μέλος στο φόρουμ........ Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Ιανουάριος 12, 2009 Author #15 Κοινοποίηση Ιανουάριος 12, 2009 πφφφ... πως κανεις ετσι. Μας γυρνας τους τελευταιους 6 μισθους και ειμαστε πατσι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manos_ir Ιανουάριος 12, 2009 #16 Κοινοποίηση Ιανουάριος 12, 2009 να τα βρούμε σε πάγο?γιατί ρευστό......δεν παιζει......άσχετο: εχω ενα φίλο ψυκτικό......και σκέφτομαι να φτιάξω ενα SS για να αρχίσει το crete department να παίρνει τα πάνω του σιγα-σιγα..... θα δώσεις τα απόρρητα έγγραφα σου....? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.